Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הכבל קניתי בהום סנטר ככה שאני לא מאמין שגנבו אותי והמגבר מחברת סוליד אדיו לא סיני זה קוראני 500 וואט

הGAIN לא פתוח יותר מידי ניסיתי להמניך לא עזר

והכבל RCA לא עובר דרך כבל חשמל כי ניסיתי להעביר אותו גם ככה סתם בתוך האוטו והוא היה רחוק יותר מכול דבר חשמלי

וניסיתי להשים משתיק קול אבל הוא מששתיק לי את הסאב אין באסים הסאב הופך למין רמקול סראונד פשוט זה אמור לעבוד ככה?

תודה לכול מי שמנסה לעזור

פורסם

טוב.

א.זה שרנית בהום סנטר ישר אומר שגנבו אותך. במיוחד בדברים כאלו.

ב.זה שזה קוראני רק עושה את זה פחות טוב לדעתי , אבל עדיין זה סתם מגבר פשוט.

99% לפי מה שאתה מתאר זה המגבר.

אני שוב ממליץ לגשת איתו למי שקנית ממנו ולבקש מגבר אחר , לחבר ולשמוע.

אם זה לא הגיין אז שוב רוב הסיכוי זה המגבר (מנסיון) ולגבי המשתיק , אני לא יודע איך חיברת אבל משתיק פועל על תדרים גבוהים , אם זה משפיע לך על הסאב יש לך משהו לא תקין לגמרי במגבר, שוב לך ותבדוק אותו .

בברכה,

קורווין.

פורסם
לאף אחד אין פיתרון בשבילי?

לא תמיד ניתן לפתור בעיות דרך האינטרנט, המחשב והמקלדת. אני בטוח שאם תפנה לבעל מקצוע טוב, הוא יוכל לאתר את הסיבה לרעשים. מהיכן אתה בארץ?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מחולון זה לא יכול להיות המגבר למה הרכבתי 4 סוגים שונים של מגברים עם כולם היו בעיות ואם אתה אומר שזה הGAIN עכשיו אני ירד לנסות שוב רק בשביל להיות בטוח

פורסם

יש הפרדה בין המגבר לגוף הרכב או לגוף המושב האחורי?

אם לא מפרידה ביניהם פלטה והמגבר נוגע בגוף (גם עם בורג) - זה הזמן לעשות זאת.

פורסם

שמתי את המגבר לא מורכב על האריזה שלו על האוטו וזה לא עזר

שיחקתי גם עם הGAIN לא עזר יש לי דיבורית ליד הרדיו דיסק באוטו יכול להיות שזה זה?

זה כבר הרג אותי ממש מייאש אין פה מישהו מחולון ?או ליד אני מוכן לבוא לכול מי שגר בסביבה רק שיציץ על האוטו

והשנייה חזרתי מזה שקניתי ממנו את המגבר הוא החליף למגבר אחר אבל עדיין היה את הרעש

פורסם

naorlu,

כפי שכבר כתבתי קודם מתקין מקצועי יפתור לך את הבעיה. יש לך בראשל"צ את אדי מערכות (עופר) אני משוכנע שהוא יפתור לך את בעיית הרעשים. אפשרות נוספת היא שתגיע למפגש החודשי של הפורום בר"ג ושם תוכל לקבל עזרה בפתרון הבעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...