Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת DB...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול לבדוק DB ברכב שלי ?

האם יש אצל מתקין/חנות אודיו באזור המרכז שיש להם מכשיר שאפשר לבדוק?

תודה מראש

אני לא מסטול!.......אני בסדר גמור.

פורסם

-כמו שאמר ArIeL_sQ , דציבל מסומן כ-dB .

דציבל אחד , שווה לעשירית הבל , כלומר עשרה דציבלים הינם בל אחד .

ה-"בל" היא יחידה המשמשת להשוואה בין שני הספקים (רמת לחץ קול , מתח , זרם , הספק חשמלי ועוד) בעוצמות שונות , כלומר לציון היחס בין שניהם .

היות וה-"בל" מתגלה כיחידת מידה גדולה מידי , משתמשים בדציבל (שוב , עשירית הבל) באופן תדיר יותר .

הדציבל אינה יחידה לינארית , אלא לוגריתמית .

כאן תמון אחד הייתרונות , כאשר מספרים רבי ספרות (ובתחום הסאונד בהחלט כאלו) הופכים לזעירים (יחסית) כאשר נעשה שימוש ביחידות הדציבל .

ניתן למצוא מידע מעמיק בנושא על גבי האינטרנט .

חשוב להתמקד , למעוניינים להרחיב , בכך שהדציבל אינו משמש לציון עוצמה , אלא להשוואה בין שתי רמות עוצמה שונות וציון היחס בינהן .

בברכה ,

גלעד מנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אוריוןH2,

יש לי מד db שמסוגל למדוד עד 126db. אם זה יספק אותך אז המכשיר הזה נמצא אצלי ברכב באופן קבוע ואני מגיע בד"כ למפגשים בר"ג. כמו כן קיים מד db במכשיר טלפון סלולרי של נוקיה דגם 5140, המד db שם מסוגל למדוד עד 114db בלבד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אוריוןH2,

יש לי מד db שמסוגל למדוד עד 126db. אם זה יספק אותך אז המכשיר הזה נמצא אצלי ברכב באופן קבוע ואני מגיע בד"כ למפגשים בר"ג. כמו כן קיים מד db במכשיר טלפון סלולרי של נוקיה דגם 5140, המד db שם מסוגל למדוד עד 114db בלבד.

שלו.

מה נותן לך מד דציבל שמגיע עד 126?

אם רוב המערכות שמגיעות למפגשים נותנות "קצת" יותר...?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...