Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם לא חסיד של 6X9 בגלל זה שמתי קומפוננט מאחור ולשמוע בלעדיו נשמע פחות טוב כי אתה מרגיש שהסאונד בא מקדימה אני אוהב שהסאונד הוא היקפי שדגש צריך לבוא מקדימה אבל שיהיה מושלם מאחור שיאזן אותו.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מה, מה אתה אומר בעצם?

איפה בדיוק שר הזמר או הסימפוניה, גם מאחורי הגב שלך בזמן קונצרט?! או שמעמידים אותם במעגל:-D

תפקיד הרמקול הוא להדמות כמה שיותר למקור!

פורסם

אל תתווכח עם האוזן שלי או עם אוזן של אנשים אחרים.

יש אנשים שאוהבים סאונד היקפי ויש כאלה שלא .וחוץ מזה שהמתופף מתופף את את הבאס של התוף שומעים מאחור? גם לא אז אולי תשים את הסאב מתחת להגה? שאתה הולך להופעות חיות הזמר אולי שר מקדימה אבל איפה אתה שומע את ההופעה? בכל הרמקולים שפזורים במתחם שזה אומר מקדימה בבמה ומאחורה איפה שנגמר הקהל. (מי שראה את הסידור רמקולים אצל ההופעה של רוג'ר)

אין לי מושג איך זה באופרה וזה לא מעניין אותי. אני יותר בעניין של מוזיקת רוק וככה חבר שומעים רוק.

אתה לא אוהב אז אל תשים. מי שאוהב שישים.

פורסם
אל תתווכח עם האוזן שלי או עם אוזן של אנשים אחרים.

יש אנשים שאוהבים סאונד היקפי ויש כאלה שלא .וחוץ מזה שהמתופף מתופף את את הבאס של התוף שומעים מאחור? גם לא אז אולי תשים את הסאב מתחת להגה? שאתה הולך להופעות חיות הזמר אולי שר מקדימה אבל איפה אתה שומע את ההופעה? בכל הרמקולים שפזורים במתחם שזה אומר מקדימה בבמה ומאחורה איפה שנגמר הקהל. (מי שראה את הסידור רמקולים אצל ההופעה של רוג'ר)

אין לי מושג איך זה באופרה וזה לא מעניין אותי. אני יותר בעניין של מוזיקת רוק וככה חבר שומעים רוק.

אתה לא אוהב אז אל תשים. מי שאוהב שישים.

צודק, מאה אחוז, אתה צודק.

אני פשוט לא יודע ואין לי שום נסיון בתחום.

אגב אכן יש לי מיד באסים תחת להגה מקדימה. ולידע כללי ככל שהגל יותר ארוך כך הוא נשמע יותר רחוק מהרמקול.

בהצלחה, עכשיו רק נשאר לשים רמקולים בגג ועל הריצפה:twisted:

פורסם

הכוונה שלי שרשמתי אל תתוכח לא כי אני יודע מה יותר טוב ממך.

אני יודע מה יותר טוב בשבילי ממה שאתה יודע מה טוב בשבילי.

כל אחד אוהב משהו אחר.

בגלל זה אני אומר שזה אינדיוידואלי וגם משתנה בסגנונות מוסיקה שונות.

פורסם

הכוונה שלי באל תתווכח היא לא שאתה לא מבין או שאני מבין יותר ממך.

הכוונה היא שאני מבין הכי טוב בנוגע לעצמי ואם אני החלטי שבשבילי זה הכי טוב במה אחורית אז מבחינתי זה הכי טוב ואין על זה וויכוח האוזן שלי החליטה מה טוב בשבילה .

זה שלך זה לא מתאים זה כי ככה אתה אוהב.

אבל הרבה אנשים אוהים גם סאונד מאחורה להשלים את הנפח.

ויש ממש המון כאלה.

אז אתה לא יכול להתווכח איתם כי ככה טוב להם .

וחוץ מזה שאופי שמיעה גם משתנה מסגנונות מוסיקה .

פורסם

אריאל בוא נסכם את זה ככה

תבוא למפגש ונשמע הדגמה למשל ברכב שלי. נשמע קודם את הבמה הקדמית ואח"כ נשלב בין השניים.

אקיי?

פורסם

אאאאהההההה מה קורה לכם?

אריאל - תתקין את הכסא של הנהג הפוך!

MJ - תן לו קצת אוויר....

אני דווקא מקבל את הטענה שמילוי אחורי נותן קצת יותר נפח - יש הרבה כאלה שזה חסר להם והם מעדיפים את זה ככה - אבל זה תמיד מוריד מהבמה הקדמית.

כל אחד ומה שהוא אוהב - די!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מכל הדיון הילדותי הזה לפחות הבנתי למה באאודי שמים קומפוננט בילד-אין בדלתות ובמגש האחורי סאב פרי אייר (שלא תורם המון אבל מורגש טיפה) ולמה אין מקום לשים 6*9 .

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

תאמין לי אין לי שום בעיה עם דעות שונות משלי ולהפך כן ירבו אנשים עם דעות משלהם.

אבל יש לי בעיה שמישהו יכול להגיד לי מה הדעה שלי לגביי משהו.

ואין מה לעשות סאונד זה עניין של טעם ואין בו הגיון בכלל.

לאחד סט של פוקל נשמע צורם לאחד נשמע חלום לאחד מורל נשמע רך ונעים ולי הוא נשמע כמו אנמי בעל טוויטר חלש ולא דומיננטי.

אבל כל אחד אוהב משהו אחר.

וזה מה שניסתי להבהיר פה. לאחד במה קדמית טובה ובאס מאחורה יכולה להיות הפסגה שממנה אפשר רק לגרוע .

ואצלי בלי סאונד מאחורה זה לא זה.

ולMJ01 אני בטוח ששומעים אצלך מעולה כי אתה נשמע אחד שמבין ויש לך מוצרים איכותיים והגברה נכונה אבל בשבילי נכון זה במה קדמית וגם אחורית.

פורסם

אני ינסה להתייחס לשאלתך המקורית

לגבי השרטוט...

אם זו המערכת שאתה רוצה

(כולל ה6X9) הייתי מחבר את ה2CH לסאב (במידה והוא מתאים מבחינת הספקים).

עדיף כמובן מונו..

ואת ה4CH ל6X9 וקומפ' קדמי.

ניתן לוותר על הקבל אלא אם כן יש לך אותו והוא לא דורש ממך

עלות כספית כרגע..

אני לא נכנס כרגע לדיון אם צריך 6X9 או לא

כי זה נטחן המון וכל אחד עם האוזן שלו

אז בגדול השינוי היחידי שיש לי בשרטוט זה להחליף בין המגברים

כדי שלא יישב סאב ו6X9 על אותו מגבר

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...