Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי היום את המורל פולס, וחשבתי להתקין אותו בעצמי (חופש)

עכשיו פירקתי את הדלת הקדימית באוטו ואני רואה שם שזה לא כזה פשוט כמו שחשבתי.

קודם כל יש בפנים רמקול שאין לי מושג איך להוציא אוטו ולהשאיר אותו שלם.

דבר שני הטויטר מודבק אל הפאנל.

ודבר שלישי איך לעזאזל אני אמור לתפוס את הרמקול לדלת?

אני שם קצת תמונות כדי להמחיש את הבעיה, צולם בפלאפון ועוד בשמש.

תמונה מס' 64.jpg

תמונה מס' 65.jpg

תמונה מס' 66.jpg

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני מכיר את הבעיה מהבורה שלנו.

אתה צריך להוציא את הכל כולל החלק מפלסטיק , הייתה לי אותה בעיה בהתקנה של אופל קורסה.

לבנות בניה בעצמך או לחבר לגוף הרכב בתנאי שאין לך מגנט שנוגע בחלון כשהוא יורד.

בניה כזו זה דבר פשוט , לקחת עת וליצור עיגולים לרוב לא צריך יותר מ 4 ס"מ גובה , ואז עם הבניה, ברגים לתוך הפח. וסיימת.

בברכה,

קורווין.

פורסם

סבבה נראה לי שהבנתי. אני מעיף את הרמקול עם הכיסוי הפלסטיק שמורכב עם ניטים.

עושה מדידות יוצר לי טבעות מעץ בגובה ככה שהמגנט לא ייגע בחלון ועל הרמקול אני יכול לשים גומי כזה

שמהדק את החיבור בינו לבין הדלת.

עצות הארות, בשמחה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אוקיי הודות לאבי יש עכשיו הברגות בדלת. היה בהתחלה ניטים קדח בהם הוציא אותם ושם הברגות כאלה

שמוחזק על ניטים, לא יודע איך קוראים לזה.

מחר אני יביא 2 טבעות עץ להגביה את הרמקול והבעיה שנותרה זה הטויטר שהוא טיפה גדול, אבל נמצא משהו.

פורסם

חשבתי על רעיון מסויים.

במקום לעשות טבעות מעץ, אפשר לקחת 2 עיגולים מפלסטיק שבאים עם הרמקול שמתחברים לרשת

להדביק אותם חזק ביחד עם איזה דבק טוב אפוקסי או משהו, ואז אני אקבל הגבהה. העיגולים הם בול במידה.

הרעיון כדאי? או שלוותר ולעשות מעץ? ומה ההבדלים.

פורסם

הסבר נמק והבא דוגמאות?

למה חד משמעית דווקא מעץ?

פורסם

דווקא עשיתי חיפוש אבל על טבעות פלסטיק ולפי מה שדני ז אמר כל עוד תופסים את זה טוב זה בסדר.

אני אקח טבעת אחת מפלסטיק ומתחתיה אני אשים כמה מדבקות מספוג כזה. נקווה שזה יגביהה מספיק.

פורסם

אני מאמין כי יש לי קצת נסיון בתחום הבניות, ממש טיפה. (אתה מוזמן לעיין בנושאים שפתחתי.)

לכן אני גם מאד ממליץ על עץ MDF, שמחירו גם מאד זול!

פורסם
אני מאמין כי יש לי קצת נסיון בתחום הבניות, ממש טיפה. (אתה מוזמן לעיין בנושאים שפתחתי.)

לכן אני גם מאד ממליץ על עץ MDF, שמחירו גם מאד זול!

MJ לא באתי לזלזל בך או משהו כזה, אני פשוט רוצה הסבר, אתה אומר לי ש X טוב בלי הסבר ונימוק.

אני זוכר בניות שלך ואתה בנאדם מאוד רציני והייתי רוצה שתסביר לי מה רע בפלסטיק עם ספוג מהודק הייטב.

הרי זה יוצא כמקשה אחת. אין דברים רופפים.

פורסם

תשמע בזמן המלחמה הייתי כמעט כל יום שלישי באור עקיבה אם חברים, לצערי כרגע אין לי זמן פנוי.

אם אתה רוצה אני יכול להכין לך טבעות כאלה, אבל אני צריך עובי וקוטר פנימי וחיצוני מדוייק!

פורסם

דבר ראשון תודה רבה.

הטבעות זו לא הבעיה גיסי נגר אז זה שטויות בשבילו, אני רוצה להבין מדוע עדיף עץ מאשר פלסטיק וספוג מהודקים חזק.

• תוכן חדש...