פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי רעש כמו של רדיו כזה "ששששש" הוא גודל בהתאם לווליום יש לי RCL של סאונד סטרים מגבר של אינפינטי לא יודע מה לעשות מערכת חדש בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שלו התקנה + ו RCL לא הולכים ביחד
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש מגבר 2 ערוצים שניתן לגשר או מונובלוק (לא זבל סיני) שיפיק 300 RMS ב 4 אום מגבר שיעמוד בהצהרות,לא חייב שירד ל 2 אום,שיהיה בו שליטה על סאב. המגבר יחובר לסאב MAGNAT TRANSFORCE 1200 תקציב 600-700 שקל גם יד שניה בא בחשבון. תודה מראש
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר רוצה מערכת. הרכב הוא פיאט פונטו ספייס. 2001. המערכת התהיה מקומפוננט וסאב קטן (10") ואולי מרמקולים אחוריים. וממגבר 2 ערוצים + מונו / 4 ערוצים / 5 ערוצים. התקציב לא משנה. כי אני שואל לגבי החלקים. הרדיו הוא פיוניר 8600. (קיים) אופציות. מגברים: מגבר לאנזר 530. (75*4 + 150*1 ) מגבר 4 ערוצים לוגיק. נותן כ50*4 מגבר רוקפורד 160A2. נותן כ 60W RMS וודאי לכל ערוץ * המונו יהיה עם המגבר 4/2 יהיה רק לקומפוננט. מונו בלוק ליטניג אודיו שנותן כ 150W RMS ב 4 אום. קומפוננטים. הייבריד. + TM22 SPL דגם QM-2656E + טוויטר של לוגי'ק (טוויטר טוב! ) אלפאסוניק דגם PCZ6.5 סאבים. הוא מחפש סאב 10 אינטש" במחיר של עד 350 שקל. והוא חי…
שדרוג ברכב מסחרי
מאת bono- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רכב מסחרי (סיטרואן ג'אמפי בתצורת הנוסעים שלו 1+שמונה ) שרכשתי לאחרונה עם רדיו-דיסק בסיסי של פיוניר(2750) ורמקולים two way בסיסיים גם הם של פיוניר. והשאלה שלי היא: כיוון שאני מבלה שעות רבות על הכביש, הייתי מעוניין לשדרג את איכות השמע ברכב באופן משמעותי. היות ומבנה הרכב הוא לא שגרתי (דלת הזזה בצד אחד, דלתות פתיחה מאחור וכו') , אבקש גם מהמשיבים, במידת האפשר כמובן, לציין את עמדות ההתקנה. האם לשדרג את הרמקולים בלבד יספיק ולאיזו תצורה וסוג (כמה ואיפה להתקין)? הסכום העומד לרשותי נע סביב ה 3000 ש"ח תודה, בונו
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי מגבר מונובלוק Macrom וסאב Kicker CVR שהוא 400RMS. השאלה שלי היא האם המגבר הזה מספיק חזק בשביל לנצל את הסאב הזה ולתת לו את הדיוק שהוא צריך. יש למגבר מקום לחבר 2 ערוצים ואני רואה פה: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=120 שרשום שהוא 4 ערוצים, זה מוזר, ובסך הכל אני חושב שהוא מוציא 360RMS, האם זה נכון? והאם זה מספיק בשביל לדייק עם הסאב הנוכחי שהוא 400RMS? כי אני לא בטוח שאני מקבל כל מה שהסאב מציע.
הודעה אחרונה מאת rg12, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
תמיד בסאבים כותביפ בפרטים תחום תדרים. לדוגמא בשלי: 20 ~ 4,000Hz האם זה אומר על התדרים שהסאב מסוגל להגיע אליהם לדוגא 20 זה הכי נמוך? ואם כן יש באמת מצבים שהוא יגיע לזה בכלל?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן אז הגיע השלב נמאס לי מהקיקרים L7 כרגע מחוברים אצלי זוג על HIFONICS B2006D מעוניין להחליף אותם ל 3 או 4 אלמנטים אחרים המטרה היאא שיפור איכות ודיוק אך לא על חשבון עוצמה למישהו יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי כיום ברכב רדיו דיסק של פיונייר דגם Deh-p90hdd - -עוזי רדיו מוכרים אותו ב - 11,000 ש"ח . אני רוצה להחליף אותו במכשיר אחר - זקוק להמלצות . לא איכפת לי שהטיונר יהיה אי זוגי - אני לא שומע רדיו . התקציב שלי הוא עד 600$ - אני קונה אותו בעצמי מארה"ב . אשמח לשמוע המלצות - בין אם זה Eclipse , Alpine או משהו אחר שיותר מומלץ . בתודה מראש ושבת שלום .
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי כרגע C12 של קיקר שמוגבר על ידי אוריאון 4004 בגישור נותן 200RMS ,על איזה סאב הייתם ממליצים להחליף אותו .אני אוהבי יותר SQ.הסאב יושב כרגע בתיבה אטומה קטנה וחשבתי להחליף רק סאב ולהשאיר את התיבה.כמובן המחירים יעזרו. תודה
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 0 תגובות
- 799 צפיות
יש לי מכשיר ששולט באייפוד האייפוד מחובר לaux השאלה שלי היא כזאת אם אני שם מסך האם יש להשיג כבל שיוציא גם תמונה למסך אם כן אז אני חוסך קניית dvdוהמון כאב ראש בצריבת סרטים תודה מראש ערן
הודעה אחרונה מאת eran gt, -
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי רמקולים של אינפיניטי 9*6 מאחורה שמחוברים ל75.4 עכשיו רמקול אחד מוציא צליל חיי ורמקול אחר מוציא צליל אדיש כזה, לא שומעים בכלל טוויטר ביחס לרמקול ה-"חיי" נסיתי להחליף את ה-RCA בין הרמקולים לבדוק אולי זה בעיה בזה אבל כשאני מחליף בינייהם אז עדיין השמיע של הרמקול ה"אדיש" נשאר ככה והרמקול ה"חיי" נשאר "חיי" מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים לילה טוב ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רדיו דיסק לרכב של אשתי, כזה שאפשר יהיה לחבר לו את האייפוד. מחיפוש בפורום גיליתי שמדובר בהשקעה רצינית, ואני מחפש משהו פשוט (מתוך ידיעה שהאיכות תהיה פחות טובה). אני מקווה שאני לא פוגע באנשים המקצועיים כאן... בכל אופן, באינטרנט מצאתי רק כאלה עם חיבור של USB, ואני חושב לחבר את האייפוד באמצעות יציאת האוזניות שלו (אפשרי, לא?). האם יש משהו כמו שאני מחפש, או שעוד לא יצרו אותו? ועוד שאלה, כאשר מציינים שיש חיבור לAUX, זה אומר שאני אוכל לחבר את האייפוד אליו, אבל בצם החיבור יהיה דרך כבל אחר, ולא ישירות לפאנל של הרדיו (כלומר האם הכבל מחובר לחלק האחורי של הרדיו ונמשך לדשבורד, ששם הוא יתחבר לאייפוד?) תודה מראש, עודד
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
הביאו לי מגבר Profile California A400XL 400 וואט mono rms 200w אפשר חוות דעת של מישהו אם זה טוב או רע וכמ גרוע
הודעה אחרונה מאת naorlu, -
- 7 תגובות
- 958 צפיות
שלום לכולם אני מעונין להתקין ברכב מסוג פיג'ו 206 רדיו דיסק של פיוניר מדגם deh-p7650mp כרגע יש לי באוטו רדיו דיסק של kenwood שקיבלתי עם האוטו מדגם kdc2023 שאותו אני רוצה להחליף לרדיו דיסק של הפיוניר. עכשיו אמרו לי שאני אולי צריך צמה שתתאים לפיוניר.. לא ממש הבנתי על מה מדובר אם מישהו יוכל להסביר לי יותר אשמח והאם דבר כזה הוא הכרחי ? אני צריך לדעת לפני הקניה. תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צהריים טובים חברי הפורום היקרים! הסאבוופר המותקן ברכב שלי הוא ה-P1224 תוצרת JBL . הוא מוזן על ידי ה-Xenon 600 תוצרת של Phonix Gold . הסאבוופר הינו DVC ושני הסלילים מחוברים באופן פרללי , כלומר במקביל . כל הפרמטרים משביעים רצון , למעט החוסר ב-"פאנצ'יות" . קשה לי לעמוד על התיאור המדויק : על אף שאין ספק שה-P1224 מסוגל לעמוד ב-Crest Factor גבוה (פיסית ע"י אורך-מהלך בריא וגם חשמלית) , הסאונד המופק ממנו סותר את העובדה הזו . ניסיון נוסף לתאר יהיה שנדמה שכל סאונד (מגוון רחב ובריא של שירים) שהוא מפיק , נשמע כאילו עבר דחיסה (קומפרסיה) ביחס גבוה (יחס של 10:1 נשמע כדחיסה רכה לעומת מה שמתקבל) לתחום התדרים הנמוכים (שוב , אותו התיאור כמו Crest Factor נמוך) . כבר בדקתי…
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי מכשיר רדיו דיסק מארצות הברית של פיוניר DEH-P6800MP קיצור יש לי מגבר 4 ערוצים של קרנץ' אמריקאי ואליו מחוברים 6 על 9 אחוריים וסאב P1 עכשיו אני רוצה לדעת אם אני אוכל לשלוט על סאב וופר ודברים דומים לו מכיוון שזהו לא מונובלוק או מגבר שמיוחד אך ורק לסאב וופר ואני לא יודע איך אני אשלוט רק על היציאה הזו מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן אם הבנתם מה אני רוצה חח?
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חבר'ה,נפל לידיים שלי מגבר 4 ערוצים שכתוב עליו "קונקורד" ,לא מבין ביצרנים,זה משהו מוכר? בכל מקרה, מי שנתן לי אותו אמר שהוא דפוק,אז החלטתי לנסות לסדר אותו,פתחתי אותו והבחנתי שיש בו קבל אחד ש"התנפח",לפני שאני תופס את המלחם ומתחיל לקבל כוויות כדי להחליף את הקבל,אז למנוסים שבכם: -האם קבל "מתנפח" זו תקלה נפוצה במגברים? -האם בדר"כ החלפת הקבל מסדרת את הבעיה,או שאפילו לא כדאי להתאמץ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
אני מעונין לרכוש קומפוננט של מורל דגם פולס 5.25" אני רוצה לבצע את הרכישה מאתר באינטרנט. יש המלצות מבעליי נסיון לאתר זול ואמין?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
האור של התצוגה כל כמה זמן משתנה והצבעים מתחלפים הכוונה הרקע נהיה מואר והכתוב נהיה שחור וההפך איך מסדרים את זה שזה לא יתחלף וישאר על תצוגה קבוע? בלילה זה מסנוור. מדובר בפיוניר 7700MP
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 3 תגובות
- 733 צפיות
זה אפשרי בכלל בפאנלים בימינו לקרוא פלייליסט? הכוונה בדיוק אותו פלייליסט כמו שעושים בווינאמפ (קובץ PLS או M3U). הכוונה למשל שצרבתי דיסק MP3 והשירים מסודרים לפי תיקיות א-ב-ג.., עכשיו אני רוצה שהנגן ינגן שירים בלופ לא מתיקיה את ספציפית אלא שירים ספציפים שאני בחרתי מתיקיות שונות. בקיצור באיזה דגמים של HU אפשר לעשות את זה? יש מצב שזה אפשרי גם בדגמים של 1000 שקל כמו איזה קלריון DB355? תודה
הודעה אחרונה מאת Kodi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אל תציעו את היבואן ישפאר - יקר מדי
הודעה אחרונה מאת meidan, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איפה אפשר ליקנות בארץ קומפוננט של BOSTON ACOUSTICS Z6 6.5 ועם מישהו יודע מה המחיר שלהם אשמח לישמוע תודה!
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 940 צפיות
היום התקנתי את המגבר והקומפוננט (פולס 6.5) לא נכנס כי החור שם זה 5.25. שמנו רמקול 5 ורבע על הפלסטיק של הרמקול (לא על הפח, כמה הגבהה עוד אני צריך בשביל שה6.5 יכנס ולא יפריע לחלון? יעני כמה ס"מ של טבעת עץ/פלסטיק אני צריך? ואם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג טבעות עץ כאלה בזול כי ראיתי ב120 באוטו דיפו שזה יקר אש. תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום....ברשותי רדיו דיסק של פיוניר דגם 7450 זה עם הדולפינים, הרדיו הוא MP3 עד אתמול הכל עבד כרגיל הרדיו מעולם לא הקפיץ דיסק וגם לא קרה מצב שהוא לא הפעיל דיסקים שונים. אתמול הכנסתי דיסק לרדיו והיה מין צפצוף ברקע, הוצאתי את הדיסק והכנסתי אותו שנית ופטאום לא עבד הדיסק הדיו כלל לא מסובב את הדיק ולאחר כמה שניות שום שגיאה 12, פתחתי את הריו חשבתי שהעינית מלוכלכת ניקיתי אותה עבעזרת קיסם אוזניים ואציטון ולא עזר עדיין הרדיו כלל לא מפעיל את הדיסק ורשום שגיאה 12... יש לציין שהכל עובד כרגיל הרדיו הכל חוץ מדיסקים, יכול להיות שהעינית נהרסה? במקרה והיא נהרסה כמה אמורה לעלות עינית? תודה.
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות רדיו דיסק(חשבתי לכיוון של clarion) ואני רוצה רמקולים קדמיים טובים שלא יצטרכו מגבר... לגבי הרמקולים הם יהיו היחידים באוטו כי אני לא רוצה אחוריים בנתיים(לא יודע עוד כמה זמן אני ישאר עם האוטו)אז אני רוצה שיהיה להם בס חזק ועוצמה סבירה..תודה! לגבי מחיר לרמקולים לא יותר מ500 תודה!
יש לי דיסק עם סרטונים למכשיר פיוניר 9650 משהו יכול להדריך אותי איך מתעינים דיסק זה.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שיש לי ורציתי לדעת אם יש סאב בלי תיבה(אין לי הרבה מקום בבגאז כי אני משתמש בו ) ואם יש סאב כזה אז אשמח להפניה לדגמים מסוימים. תודה
הודעה אחרונה מאת swimmer, -
לאחר בקשות רבות מחברי הפורום לעשות מיפגש צפון רציני כמו בימים הטובים החלטנו לעשות מיפגש ביום שישי הקרוב בשעה 4 וחצי במתחם יוניברס קלאב הישן(שופרסל החדש) תל חנן/נשר.. צפויים להגיעה חברי פורום רבים... לאנשים שמעוניינים להגיעה מהמרכז ולא יודעים את הדרך יכולים ליצור קשר איתי 0545319126... טעמים וגחלים ונרגילות יתקבלו בברכה על ידי חברי המיפגש למנהלים אם אפשר להדביק היום? כדי שבאמת ידידינו החיילים יראו או מקסימום יום ריאשון
הודעה אחרונה מאת AlexDaniel, -
- 3 תגובות
- 852 צפיות
בהמשך למה שכתבתי מקודם, אני מעוניין לקנות הד יוניט וצריך המלצות. יש לי רמקולים 6-9 מאחורה של בלאופנקט, אני מתכנן לקנות 2 רמקולים של קנווד לקדימה ומעוניין ברדיו דיסק איכותי של קנווד או פיוניר בעלות של עד 900 ש"ח אני מעוניין במשהו שיש בו שלט להגה אם יש לכם רעיונות. עוד משהו שהייתי רוצה לברר, יש איזה דרך להסתיר את הרדיו דיסק בלי להוציא את הפאנל כל הזמן ? חבר שלי התקין בסיאט איביזה שלו רדיו דיסק מתחת להגה והוא שולט בו עם שלט.... יש דרך לסגור את החור הרגיל בפאנל הקידמי של הרדיו דיסק ?
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם המגבר JBL הידוע מסוגל לעמוד בהגברה של Morel Dotech 6.5 MKII + SubWoofer Rockford P1 ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת רועי .א,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,175 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yosefW
- pooh-bear
- אורי מ.
- Haim_gds
- yoav911gt2
- SlowRide
- מיץ פטל
- danbr
- mcaspi
- topop
- נירו72
- guy.a