Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים של אינפיניטי 9*6 מאחורה שמחוברים ל75.4

עכשיו רמקול אחד מוציא צליל חיי ורמקול אחר מוציא צליל אדיש כזה, לא שומעים בכלל טוויטר ביחס לרמקול ה-"חיי"

נסיתי להחליף את ה-RCA בין הרמקולים לבדוק אולי זה בעיה בזה אבל כשאני מחליף בינייהם אז עדיין השמיע של הרמקול ה"אדיש" נשאר ככה והרמקול ה"חיי" נשאר "חיי"

מה זה יכול להיות?

תודה לעוזרים

לילה טוב ושבת שלום

פורסם

תבדוק שכל הכיוונים על פלאט ואם כן אז ההיגיון אומר שבעייה ברמקול ,תסתכל אם הוא במצב טוב בידיוק כמו השני ותבדוק שלא התנתק שום חוט או משהו

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

זה רמקול חדש

זה כבר הזוג השני שיושב אצלי באוטו

שרפתי 2 מהם

והחליפו לי ל-2 חדשים.

הזוג הראשון נשרף בגלל שהייתי משמיע עלייהם גם באס, כי לא היה סאב בתקופה הזאת

ואיך שהחליפו לי לחדשים בדיוק גם קניתי סאב אז אז אני שומע רק צלילים מהרמקולים.

לא יודע מוזר לי כל הקטע הזה!

יש מצב שזה אולי + - לא מחוברים בהתאם?

פורסם

יש סיכוי שנשרפו לך רק הטוויטרים של רמקול אחד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם נשרפו אז אני לא אמור בכלל לשמוע אותם. ואם כן אז לשמוע אותם באיכות מגעילה! אבל כשאני מכוון את השמיע רק לרמקול הזה ומגביר את הטוויטר אז כן שומעים טוב.

פורסם

לא. הרמקול התקין לצורך העניין נשמע בניפרד אחלה

והרמקול השני נשמע פשוט לא חיי הוא משמיע עם פחות צליל של הטוויטר אבל כשאני שומע רק אותו ומגביר את הטוויטר אז הוא נשמע דיי טוב.

אבל אני לא יכול להשאיר אותו מוגבר בטוויטר כי אם אני אשמיע בנוסף את הרמקול התקין אז התקין ישמע עם יותר מידי טוויטר.

מקווה שהבנת.

פורסם

לא יודע, יכול להיות שיש שינוי אחד מהם מחובר הפוך אבל אני אף פעם לא הצלחתי לשמוע הבדל. בכל מקרה תבדוק את זה.

פורסם

אחי היה לי 4 פעמים תבעיה הזו תן לי לנחש סדרת רפרנס השילוב של גיביאל והרמקול הזה לא מוצלח בכלל נשרפו לי 4 כאלה והחליפו לי הבעיה ידועה תעבוד על הייפאס וממש ממש תזהר עם הגיין

• תוכן חדש...