Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כיום ברכב רדיו דיסק של פיונייר דגם Deh-p90hdd - -עוזי רדיו מוכרים אותו ב - 11,000 ש"ח .

אני רוצה להחליף אותו במכשיר אחר - זקוק להמלצות .

לא איכפת לי שהטיונר יהיה אי זוגי - אני לא שומע רדיו .

התקציב שלי הוא עד 600$ - אני קונה אותו בעצמי מארה"ב .

אשמח לשמוע המלצות - בין אם זה Eclipse , Alpine או משהו אחר שיותר מומלץ .

בתודה מראש ושבת שלום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
שלום יש לי כיום ברכב רדיו דיסק של פיונייר דגם Deh-p90hdd - -עוזי רדיו מוכרים אותו ב - 11,000 ש"ח .

אני רוצה להחליף אותו במכשיר אחר - זקוק להמלצות .

לא איכפת לי שהטיונר יהיה אי זוגי - אני לא שומע רדיו .

התקציב שלי הוא עד 600$ - אני קונה אותו בעצמי מארה"ב .

אשמח לשמוע המלצות - בין אם זה Eclipse , Alpine או משהו אחר שיותר מומלץ .

בתודה מראש ושבת שלום .

מהאתה מחפש? יש לך דרישות?

או שאתה סתם רוצה לבזבז 600$ בדרך הטובה ביותר?

פורסם

האמת, שלא שמעתי אותו. אבל מבחינת הנתונים לך על הדגם החדש של ECLIPSE. אני כמעט בטוח שזה דגם 7000 או משהו כזה. תבדוק באתר (חברת בת של fujitsu-ten) מה שחשוב הוא שהוא מאוד איכותי, כולל את הפיצ'רים של הtime alignment וקרוס 3WAY, פרי-אוט גבוה וכו'.

זהו הדגם היחיד שלהם עם פאנל נשלף (!)

הם נזכרו לייצר כאלו רק השנה, אל תקנה דגם ישן. אני אומר לך אחרי שווידאנו פוזיטיבית אני ואחי ע"י שיחת טלפון עם נציג טכני מהחברה עצמה. מי כמונו אמורים לדעת עד כמה זה חשוב במדינתנו הקטנטונת....:-D

אמור להיות מכשיר מדהים.

תודיע כשאתה קונה, אשמח לשמוע אותו.

אגב, אם בא לך משהו סופר-איכותי, אתה יכול ללכת על ה CLARION 9255....אבל זה כנראה כבר מעבר לתקציב... וכמובן ללא MP3 וחארטות אחרות.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

הDVD של אלפיין מכיל גם אופציות שמיעה מעולות הייתי בודק את האפשרות

גם אם אתה לא נוהג לראות DVD

אגב כשהייתי אצלך ברכב אני זוכר שחשבת אם לקנות סאב

לא גיבשת החלטה?

• תוכן חדש...