פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני שוקל להוסיף סאב ומגבר (לא בדחיפות) הרכב הוא 206 סטאפ נוכחי: HU: blaupunkt bermuda mp35 Amp: Kicker 350.4 Rear: Rockford P1694C Comp. : Morel Dotech תקציב כ3K רציתי גם לדעת אם צריך קבל וכמה F אשמח לשמוע הערות על המערכת למרות שאני כנראה לא אחליף אלא רק אוסיף את מה שציינתי עד כמה שאני זוכר קוטלים לי את הר"ד למרות שאנשים ששמעו אהבו
הודעה אחרונה מאת Chooch, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי יונדאי לנטרה 98' ואני רוצה לצייד אותה במערכת שמע,חשבתי בהתחלה על סאב,אבל אז התברר לי שצריך מגבר,ואולי אפילו החלפת רמקולים ,וזה ממש חורג מהתקציב שלי..אז חשבתי בהתחלה להתקין רק מערכת שמע,ואני מתלבט בין 2 דגמים,אודה לכם אם תעזרו לי להחליט. דגם ראשון: דגם: 2850, קורא MP3, פאנל נשלףרדיו דיסק MP3 לרכב PIONEER תיאור ומפרט המוצר: עוצמה של 50w*4 200 וואט MOSFET קורא /WMA3CD/CDR/MP + צרובים FULL MOSFET 50W*4 רדיו באיכות דגיטלית בשיטת SUPER TUNER 3d , 5 אקוליזרים מוכנים מראש 1 אקולייזר לשינוי המשתמש CUSTOM 2 מצבי LOUDNESS יציאות למגבר דגם חדש 2006 2850MP -DEH קורא /WMA3CD/CDR/MP + צרובים …
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי מסך LCD לרכב ואני מעוניין לקנות רדיו דיסק קורא dvd וmp3 מחפש מכשיר ברמה טובה לא יקר מידי תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המכשיר הוא אמריקאי ואני צריך לעשות בו כיול כי מה לעשות האוטו של אמא=צריך רדיו אני גר בחולון מה אתם מציעים לי לעשות עם זה וכמה זה עולה בערך? ועוד דבר שהאוטו מותנע אז יש רעש כמו ציפצוף מהרמקולים האחוריים ( הם מוגברים ע"י המגבר) הרעש נשמע כמו שואב אבק שנמצא רחוק ( כן כן יש לי דמיון פורה) ושאני שומע את המוזיקה רק ע"י כח המצבר כלומר האוטו לא מונע אז אין את הרעש ההוא שהתקין לי אמר לי שזה בעיה במינוס של המצבר וצריך לשלוח מינוס למקום יותר טוב כי כרגע המינוס מחובר לכנף השמאלית ולא לשסי אתם אומרים שזה יפתור את הבעיה? ומה זה משתיק קול? זה חרטא?
הודעה אחרונה מאת punk119, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
ההורים שלי נוסעים עוד מעט לכיוון באר שבע מהצפון, ומכיוון שלא מצאתי ציוד לבניה שלי בבאר שבע חשבתי אולי יהיה מצוין אם הם יקנו בדרך במרכז קצת יותר למעלה את מה שאני צריך... הרכיבים: פוליאסטר מאיץ מקשה בונדו סיבי פיברגלאס איפה אפשר למצוא חנות שמוכרת במחיר טוב מוצרים אלה? מנהלים תפרסמו את זה בבקשה זה ממש דחוף לי הם נוסעים משם עוד חצי שעה
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
שלום חברים רכשתי אלפיין 9855 חדש מחנות והיום התקנתי אותו הכול עבד יפה עד שפיתאום הפאנל הפסיק ליגלוש הוא ניתקע באמצע... אנשים מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי שזה כרוני אצל המכשיר זה נכון? ישנו טיפול? חוץ מלהחליף לחדש
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה אני יכול לקנות שלט באס קונטרול של רוקפורד ? עדיף שיהיה יד שניה
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצא את ההבדלים? http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5281 http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=179 מה ההבדלים? יש להם rds? יש פיוניר איכותי שקורא די וי די? בטווח מחירים 1500-2000 שקלים? תודה רבה!!!! שחר!
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שמעו עשיתי את הכל חיברתי הכל עובד טוב אבל עכשיו הבעיה היא שחיברתי ישירות את המגבר לרמקול ואז אין לי שליטה על הווליום שלו אני רוצה שתיהיה לי שליטה מה אני צריך לעשות אולי להעביר כבל למערכת משהו? אם לא הבנתם מה שאלתי אז אני רוצה רק לדעת מה אני עושה בשביל שתיהיה לי שליטה על ווליום כי עכשיו המגבר מחובר ישירות לרמקול והאודיו שנכנס הוא נכנס דרך המחשב ויוצא לרמקול שמחובר במגבר ובווליום מסריח אז אם אפשר עזרה בחיבור שלו תודה לכם!
הודעה אחרונה מאת לא דיסק אבל שרוט, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אני מחפש נתונים של תיבה לקיקר L7 12" של התיבה אטומה 56 ליטר חיפשתי באתר אבל יש נתונים של תיבה פתוחה או של קיקר 10" איטנש אטומה ושלי 12" אני מדבר על תיבה כזאת http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=61494 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=61493 מישהו יכול לעזור לי עם זה? וד"א בונים עם MDF?
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המק אודיו 4200 מוצע לי באותו מחיר כמו הלנזר VIBE426 הנתנוים די אותו דבר,אבל מי יעשה את העבודה טוב יותר?
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש הבדל, אפילו אם קטן מאוד?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם! מי שזוכר,התייעצתי איתכם בעבר על הבאת אלפיין מניו יורק. בסופו של דבר קניתי את המכשיר . השבוע,ראיתי בשירשור של המפגש בצפון שמישהו החליף את צבע האורות בפאנל. שאלתי אם אפשר אצלי,וענו בחיוב. ששאלתי איך, ענו תשובות אבל לא של המכשיר שלי.(שאלתי על 53,כי אמרו לי ששלי זהה ל53) כל התשובות שענו לי,לא התאימו. מישהו יכול לומר לי בוודאות האם אפשרי להחליף את הצבעים בפאנל הנ''ל? אם כן,איך? נ.ב לא יודע אם זה חשוב ,אבל הסיומת של המכשיר שלי היא:L ולא R . בתודה מראש, זה המכשיר: http://www.hookedontronicsbuys.com/show_product_details.jsp?cid=24203&c=0609Froogle&b=Alpine_CDA-9854L לירון
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב,אני צריך מקום שלא יקח יותר מ 20 שקל למטר לכבל כזה ושיהיה באזור ראשון לציון. ה' יודע כמה טמבוריות עברתי כבר ולאף אחד מאיזשהי סיחבה אין את הכבל הזה או בשמו הישראלי 25 מ"מ הערקה. המקום היחיד שמצאתי אותו הוא בהיפר רוזנפלד שדרשו על מטר 34 שקל שזה פשוט גניבה. בכל אופן אם מישהו יודע על מקום באזור ראשון שמוכר את הכבל במקסימום 20 שקל למטר ,אנא תעזרו..
הודעה אחרונה מאת משה007, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למישהוא יש מושג איך לפרק את הרמקולים בדלתות האחוריות בטיוטה קורולה שנת 2007 אני רוצה להחליף אותם בזוג 6.5 שיש ברשותי הצלחתי לפתוח את הפלסטיק שמכבה את הדלת אך אני לא מצליח להסיר את ידית החלון (האם צריך למשוך חזק?) כמו כן איך אני מוציא את הרמקול אם מישהוא יכול להדריך אותי אני אודה לו מאד תודה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
שלום אני חדש פה ורציתי לדעת יש לי מערכת של ארבע רמקולים וארבע טוויטרים אין לי סאב וופר הוא מגבר לפחות עכשיו ורציתי לדעת כמה מהקסימום של המערכת אני יכול לשמוע מבלי לפגוע ברמקולים אם הכל מכוון על הכי גבוהה?????? **ברוך הבא, אנא הקדש דקה או שתיים לקריאת כללי הפורום, תודה.**
הודעה אחרונה מאת akon, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הוצע לי מגבר 4 יציאות של SOUNDSTREAM דגם LW 4.480 מוציא 60WRMS X4 במחיר 1300 ש"ח כולל התקנה כבלים 4 גייג' ובנייה על פלטה מעץ איך המגבר? ואיך המחיר? תודה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 966 צפיות
יש לי סאב וופר ישן יחסית של פיוניר הוא או 700 או 500 וואט 12 אינץ' ויש לי תיבה פשוט שומעים ממש גרוע עם התיבה הזאת מישהו יכול להביא לי קישור להוראות ובבקשה שיהיו בעיברית לבניית תיבה שישמעו צילי נקי ועמוק ?
הודעה אחרונה מאת naorlu, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ישנם מגברים מסוג class ab כאלה מסוג d או t מה ההבדלים בינהם ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ? קיבלתי פעם הסבר על קצה המזלג מניר נדמה לי . מגבר מסוג d למשל הוא דיגיטלי אך זה לא אומר שהוא לא איכותי מכל אלה שיכולים לתרום מהידע שלהם לפורום. תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש את הדגם Alpine CDA-9855 להביא אותו מניו-יורק \ לוס אנג'לס .. אני שם לב שככל שמושכים עוד זמן הדגם הזה רק נעלם! לכן אני מבקש ממכם, מישהו בבקשה יכול לתת לי חנות מהמקומות הנ"ל שמוכרים את הדגם הזה בזול? ושאני אומר זול..זה גג גג 330 דולר .. אני זוכר לפני חודש בערך ראיתי ב-260 דולר..ועכשיו זה נעלם לי אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי, עריכה : לצערי הרב..אני לא מוצא..אם למישהו יש לתת לי זה יהיה מעולה אך אם גם לכם אין..אשמח אולי לפחות לינק לדגם 9853...צריך להתפשר מתישהו לא? תודה ענקית!!
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רדיו דיסק של פיוניר מדגם DEH-P7650MP תמונה: http://img.makeupcar.com/co_img005/makeupcar/item(2004)/0405/Pioneer-DEH-P7650MP-1.jpg אשמח אם תתנו לי חוות דעת על המכשיר, ניסיון קודם של אנשים עם המכשיר ואולי גם המלצות למכשירים אחרים בטווח המחירים שבין 700-900 (אפשר יד שניה). תודה .
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
ראיתי שבאתר של מורל מופיע הדגם החדש. התקשרתי לשאול מה מחירו ואמרו בסביבות ה- 4K. למישהו כבר יש ניסיון איתם?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
עזרה בבחירת HU
מאת srool- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, אני כבר לא יכול לשכנע את עצמי להישאר עם ה HU הישן שלי רק בגלל שהוא של קלריון והחלטתי שאני צריך חדש המערכת שלי כוללת: AMP: Crunch v-3004se (75X4rms) COMP: JBL GTO6507 (70rms) 6x9: Pioneer 350W (80rms) אני אוסיף (מקווה בקרוב) סאב, מונו, קבל וקרוסאובר, אני כנראה גם אצטרך להחליף קצת חיווט... בכל מקרה, זו המערכת ואני רוצה לדעת איזה HU יתאים לי למערכת עכשיו, אני יודע שזה תלוי בתקציב, הייתי מאוד שמח לקנות משהו בסביבות ה- 1000 שקל, אבל אם אני אמצא את התקציב כמגביל, אני אוסיף בלית ברירה עד 1400-1500 מה בעיקרון אני צריך מהHU שאני הולך לקנות ? פשוט אין לי מושג ירוק בזה.......... אם יש לי HU טוב, הוא מכסה את האפשרויות שנותן קרוסאובר ? הא…
הודעה אחרונה מאת srool, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מי שזוכר אותי משרשורים קודמים יודע שיש לי קיקר אל5 ואינפיניטי 650 אר אמ אס, שאותם קניתי לפני חודש... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 בכל אופן עם כמה שחשבתי שאני עושה צעד ענק ובזה נגמרו ההוצאות... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 רק נפתח לי התאבון והקיק בכלל לא מספיק לי וחשבתי כבר לשדרג. השאלה שלי היא כזאת, מצאתי רוקפורד "1001בידי" משומש, שזה בסך הכל תוספת של 350 ב2 אום מהמגבר הקיים. האם כדאי לי לקנות אותו או שכזאת קפיצה עוד פעם תתאפיין בחודשיים שלושה, להתקדם בצעדים קטנים יותר יקר מגדולים, אני הרי לא יימכור את המגבר הקודם שלי ויפסיד עליו כסף כשהוא בן חודש ועם אחריות לשנה.. http://www.car…
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לרכוש שלט רחוק לרדיו דיסק מסוג CQ-C1303NW מסוג פנסוניק. אני לא יודע היכן לרכוש זאת. בתודה מראש עמי
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ברשותי הונדה סיוויק 2005 עם מערכת מקורית של הונדה שיש בה מנגנון נגד גניבה למי שמכיר. שכחתי אורות בתוך הרכב למשך כמה ימים שלא נסעתי בו ונגמר המצבר והנענו עם כבלים. כאשר הדלתי את הרכב המערכת ביקשה את הקוד... איך אני יודע מה הקוד? זה אותו קוד של הקודנית?{מקורית של הונדה} מה צריך לעשות?
הודעה אחרונה מאת aa220788, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. ברשותי זוג קומפוננטים של דוטק + H.U PIONEER 770 וסאב 10" בהספק של 150W . מעוניין לרכוש מגבר 4 ערוצים עבור הציוד הנ"ל קבלתי המלצות שונות (מבעלי עניין ) והייתי מעוניין לקבל את המלצתכם על אחד מתוך ארבעת המגברים הבאים (נא התייחסותכם לאיכות והתאמת המגבר לפריטים שברשותי בלי כל קשר לחדש או משומש) 1. ORION 4004 2.MAC-AUDIO Z 4200 3.PHASE PB4 4. SOUNDSTREAM lw480.4 ברצוני לציין שאני מאזין לג'אז בעיקר ומאד חשובה לי האיכות ולא ה SPL. יום טוב חיים.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון עם האמינות של הרדיו דיסקים מהסדרה הנמוכה 3XX תודה?
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עשיתי חיפוש לגבי מדיניות המכס ולא ממש מצאתי. רציתי לדעת האם בהזמנת מגבר (160 דולר בלי משלוח) אני אמור לשלם במכס? יעצרו לי את החבילה ויעשו בעיות או שזה אמור לעבור חלק? תודה, שחר.
הודעה אחרונה מאת shahar.ellert, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בסביבות ה300 שקל
הודעה אחרונה מאת swiftoren,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2