Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המק אודיו 4200 מוצע לי באותו מחיר כמו הלנזר VIBE426 הנתנוים די אותו דבר,אבל מי יעשה את העבודה טוב יותר?

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

לדעתי, הסדרה החדשה הזו של לנזר - שווה לת**... (השלם את החסר)

הם מגברים מכוערים, over-rated בהצהרות בטירוף, ולא מספקים את הסחורה עקב כך.

מצד שני, יש ביקורות לא רעות על המק אודיו ממשתמשים בפורום (אישית לא נתקלתי בו עדיין)

אני אמנם חובב לנזר במקרים מסויימים, אך במקרה זה אני חייב להסתייג.

פורסם

לי יש את הZ4100 ולא עשה לי שום בעיה, אחלה מגבר ואחלה איכות עובד גם בRMS גבוהה ללא בעיות וללא כניסה לפרוטקשן.

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

יש לי את ה Z4200 כבר כמה חודשים הוא עובד לפחות כל יום שעתיים שווה את המחיר תבדוק בציפר הוא מביא על זה אחלה של מבצעים

פורסם

אין מה לעשות השוואה המאק אהודיו הרבה יותר חזק ורציני.

תמיר

פורסם

המק אודיו יותר טוב. לדעתי גם הוא מקבל 3 שנות אחריות היום , תבדוק אצל SG היבואן.

אגב יש באותו מחיר בארץ את ה HELIX DARK BLUE 4 הייתי שוקל אותו.

אמנם הוא 60 W RMS אבל זה ב 13.8V והמק הוא 110 ב 14.4 , כמוכן להליקס אחוז עיוות 0.04 ויש לו bass boost 18dB/octave .

משום מה הליקס נשמע לי מומלץ יותר.

חוצמזה המק אחלה של מדבר ובטוח שעדיף על הלאנזר.

בברכה תתחדש.

קורווין

• תוכן חדש...