פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
אני כנראה קונה מגבר יד שניה האם למישהו יש ציוד בדיקה לתקינות המגבר ולחילופין לגבי העוצמה שהוא מוציא כיום, ואוכל להיעזר בו ? אם לא היכן אוכל למצוא מקום ששם אפשר ?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 0 תגובות
- 629 צפיות
אני מגיע מאיזור זכרון יעקב. חשבתי לעשות שיירה עד למפגש. יש כאן מישהו שמגיע מאיזור חדרה-קסריה-בנימינה-זכרון?
הודעה אחרונה מאת איביטורבו, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי! אקדים ואומר שהיה לי את הדגם 2750 של פיוניר במשך כחצי שנה (עד שנגנב - לצערי הרב) והייתי דיי מרוצה ממנו. אני מעוניין כיום להשקיע קצת יותר ברדיו דיסק לאוטו והסכום הוא כ 1000 ש"ח +- לפיוניר (אני אוהב אותם). אני גם מעוניין בכניסת AUX (מובנה או אופציונלית בתוספת). חשבתי על ה5750 אולם שמתי לב שה4750 לא נופל ממנו רק שלראשון יש 3 יציאות למגבר ולשני 2. כמו כן, ה4850 גם בקטגוריה שלהם? הוא נראה לי קצת יותר מיושן טכנולוגית. אז על מה לסגור??
הודעה אחרונה מאת alechik, -
- 3 תגובות
- 949 צפיות
שלום, התקנתי (אצל מתקין שאמור להיות מקצועי) מערכת סאונד חדשה ברכב לפני שבוע, ומאז רק בעיות מדובר במגבר Lanzar HTG 224 בעוצמה 2x150w RMS עם 2 ערוצים שמפעיל סט קומפוננט מורל פולס 6.5 בעוצמה של 120w RMS, מחוברים לרדיו דיסק של Alpine 9846. אני קניתי את כל החלקים והבאתי לחנות להתקנה, חשוב לציין שקניתי קיט התקנה למגבר ב100 ש"ח. המתקין על ההתחלה אמר לי שהחוטים למגבר דקים, שאלתי אם יהיה בעיה אמר אם מחברים רק קומפוננט אז זה יחזיק, אבל לא אוכל לחבר משהו אחר בעתיד כי החוטים חלשים מדי, אמרתי שאני לא מתכוון להוסיף כלום, אמר בסדר זה יספיק. אחרי סיום ההתקנה ובדיקה הכל בסדר, אבל כבר יום למחרת בזמן נסיעה התחילו ניתוקים, לפעמים זה כמה שניות ולפעמים כמה דקות, זה קורה גם שאנ…
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החלפתי את הHU שלי מ SONY ל PIONEER ניתקתי את כל החוטים וחיברתי הכל כמו שהיה קודם, כולל את הכבל של האנטנה בחזרה, ועכשיו לא כמו בעבר כשמעבירים ממצב דיסק למצב רדיו האנטנה החשמלית שלי לא עולה ולא יורדת אלאה נשארת בתוך גוף הרכב בלי לזוז, השאלה היא איזה חוט שחכתי לחבר, איך אני מזהה אותו והאם יכול להיות שאין לי בHU החדש אפשרות של אנטנה חשמלית? הדגם הוא פיוניר 770MP. האנטנה היא חשמלית סטנדרתית.
הודעה אחרונה מאת Blacktibs, -
- 0 תגובות
- 700 צפיות
שלום לכולם. בעזרת ה' אני עומד לרכוש רכב 306, כרגע מותקנים לבעל הרכב מאחורה 6X9 בצורה אנכית האם התקנת הרמקול בצורה זאת פוגעת בשמיעה או במשהו אחר? אני יחליף את הרמקולים שלו במידה ואקנה את הרכב, לרמקולים שלי מאחר ושלו לא משהו... תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת zaza20, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אבא שלי מגיע מלוס אנג'לס ואני רוצה שיביא לי הד יוניט חדש למה שלי ממש מעפן וישן ( יש לי קנווד 2020) קיצר אני לא רוצה משהו מעל 200 דולר אפשר טיפה טיפה לחרוג אני מעדיף ביצועים על יופי ואני כמובן רוצה חברת מותג ולא משהו לא מוכר
הודעה אחרונה מאת Wuka, -
- 1 תגובות
- 757 צפיות
מישהו מכיר את החברה SIERRA ? אם כן אפשר לקבל כמה פרטים על החברה ועל המגברים שלה בפרט. נאמר לי שזו חברת בת של CLIF DESIGNS אבל אני לא יודע כמה להאמין לזה. תודה מראש למי שעונה =] ****** עריכה****** נ.ב מישהו יכול בבקשה לתת לי דעה על ה FNQ 3WAY של רוקפורד לעומת ה HSK 3 WAY של הרץ?
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני צריך רשימה של חומרים שצריך לבניית פוד מפיבר ואם אפשר גם איפה ניתן לקנות ... בבקשה ... תודה
-
בחירת מגבר 1 2
מאת Tal_m9-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי תקציב של 800-1000 ש"ח למגבר. שצריך להחזיק 6X9 של פיוניר 350. וקומפוננט של מורל Pulse 6. איזה מגבר יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר?
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 691 צפיות
אוקיי ברשותי קומפננט מורל דוטק [MT22] כרגע המגבר המזין אותם הינו FURI V12 המוצהר כ75RMS ליציאה אבל בפועל מוערך באיזור ה55-60RMS ליציאה . בכ"א המגבר מזיז יפה את הדוטק אבל בווליום גבוהה הוא מעוות מהר מאד וצריך להיות עדין איתו ,השאלה הנישאלת האם שידרוג לרוקפורד הנ"ל שמוצהר 77RMS ב4 אוהם [14.4V]מסדרת הפאוור הישנה הידועה כאנדר רייטד יחולל "פלאים" לעומת הפיורי הסיני? או שמה תפוקת השידרוג הזאת תסתכם בשיפור אפסי?[סה"כ אני מחפש עוד כמה וואטים והגברה איכותית נטולת עיוותים] דעתכם בנידון[כמובן לבעלי הניסיון] תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי אופל קורסה איזיטרוניק שנת 2004 . לאופל יש שליטה על הרדיו מההגה . חיפשתי בכל מקום אפשרי .. אין שום הסבר בשום מקום שחיפשתי על תפעול מקסימלי של הלחצנים . כל נסיעה אני מגלה משהו חדש .... מישהו יכול לעזור לי למצוא הסבר רשמי או כתוב על כך ? תודה
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכותרת אומרת הכל. תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב הוא אוקטביה כמו שאני מחפש. http://www.cardomain.com/ride/817324 אליקו. זה בשבילך. אולי אצלך? ואולי שניים אצלי? עוד אחד http://www.cardomain.com/ride/495368/2
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במסגרת חיווט מחדש אני מנסה לחסוך ככל האפשר בכבלים מסורבלים שירוצו לי לאורך האוטו. האם יש מצב לצמצם את כבלי הLINE מהראש למגברים על ידי שימוש בכבלים מרובי גידים אליהם יולחמו סיומות RCA? במצב הנוכחי יש 3 זוגות של כבלים שרצים מהראש אחורה, על כבל הוא מאוד מאסיבי, עם בידוד מכובד למדי, אבל באותו אופן, הדרישות מכבלי תקשורת [FIREWIRE] ביניהם הוא סיכוך ועמידות ברעשים אלקטרוניים, אם כך - מעוד לא להחליף את שלושת הזוגות של ה-RCA בכבלי FW קצוצי ראש ומולחמי סיומות RCA? רון.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
שלום רכשתי מכשיר פיוניר דגם 9650 (תגידו לי תתחדש) ואני מעוניין להוריד לו סרטונים ותמונות אבקש את עזרתכם בהכוונה והדרכה תודה רבה ...
הודעה אחרונה מאת shaigti, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המערכת מיועדת לרכב מסוג פונטו. התקציב הוא 1500 ש"ח וניתן לחרוג מעט. המערכת מיועדת לבחור צעיר, שזוהיא המערכת והרכב הראשונים שלו. חשוב שמערכת השמע תהיה ברמה סבירה, ומאידך גם עוצמתית. אשמח לשמוע המלצות. תודה ל'
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
הציעו לי מגבר של logic דגם plx4400. מה אתם אומרים עליו? יד שניה ב550 שקל? שווה? http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=263 תודה
הודעה אחרונה מאת bub, -
צריל המלצה ל 6X9 1 2
מאת Sp4zm- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש רמקולים 6X9 עכשיו אני מחפש משו פשוט לא להשתגע כל מה שאני רוצה זה שיסגרו את הסאונד מאחורה בצורה יפה.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל ועוד שאלה קטנה אם אני מבין נכון 2 way הכוונה היא לסוג החיבור של הרמקול .. ב2 way הכוונה היא לשני קצוות חיבור לרמקול כי אם כן אני צריך 2 way סליחה על הבורות תודה.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זקוק להמלצה על אלמנטים אחוריים. מקדימה יש סט של בוסטון RC620. המגבר הינו אוריון 8004. מבקש המלצות למה כדאי לשמווע לחפש, וכו'. בברכה ובתודה, שי.
הודעה אחרונה מאת focalist, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם , מספר שאלות בסיסיות , חיפשתי בפורום וגם במקורות אחרים ולכן השאלות : 1. האם בכלל אפשר להחליף את הרדיו המקורי ברדיו פשוט אחר באופן פשוט של נתק ישן חבר חדש ? או שצריך לבצע התאמה ? 2. אם התשובה ל 1 חיובית , איך מוציאים את הרדיו הישן , מצאתי תשובות של הכנסת הפלטה ממתכת לחריצים בצד וזה מה שבערך זכרתי הבעיה שאני לא מוצא את הפלטה שהיתה . מישהו מכיר את הדגם טוב כדי לתת תיאור איך להוציא את הרדיו ? 3. והכי חשוב , הסיבה להחלפה היתה מצבר שהלך > רדיו אופס ואז דרש קוד > אבל הכפתורים של הקוד חלקם לא עבדו ולכן אי אפשר להכניס את הקוד שידוע לי . האם אפשר לתקן את הכפתורים זמנית או לעקוף אותם על מנת להכניס את הקוד ? תודה מראש לעונים , -גיל
הודעה אחרונה מאת gilo, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלטתי בסוף ללכת על הכי בנאלי שיש: HU: DEH-P6850MP המגבר המפורסם: GTO 75.4 והשארתי בנתיים את הקומפננט של בלאנקפוט, ו6x9 של פיוניר מהסידרה שיצרו עדיין ביפן 220w. על גולף דור קודם. ההמלצות בפורום למתקין טוב בירושלים היו חלוקות אז בדקתי את כל המקומות שהוזכרו ושנחשבים. על החוויות הפחות טובות אני לא אספר, למרות שהיו אפילו במקומות שנחשבים מעולים. בסוף בחרתי להתקין אצל דוקטור סאונד. בפורום היו דעות חלוקות לגבי המקום בעיקר על המחירים הגבוהים. המחיר: על הHU עם אחריות עוזי רדיו, המגבר עם אחריות ניופאן, חיווט (RCA אודיסן ו+ 8 גייג) ועבודה שילמתי ביחד 3K, אני יודע שזה לא הכי זול, אבל ביחס למחיר בארץ (לא של המגבר בדיוטי) זה מחיר לא רע בכלל. הרמקולים היו כבר ברכב מ…
הודעה אחרונה מאת ניב, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 941 צפיות
לילה טוב לכל הפורום... אני חדש פה ואשמח לקבל יעוץ וכיוון לגבי סאב להשלמתה וסיומה של המערכת שלי. המערכת שלי היא כזו: Hu: Pioneer P8mp Amplifier: Jbl Gto 75.4 Component: Morel Pulse 6.5 6X9: Morel Pulse 6X9 המורל 6X9 מחוברים ישירות לרדיו דיסק שמגביר 60X4 הקומפוננט מחוברים למגבר... ואני מחפש סאב שישלים את הסיפור.... הסאב שאני מחפש רצוי שיהיה יותר מדויק, ה SPL פחות חשוב למרות שהוא גם חשוב. התקציב עבור סאב חדש+תיבה אטומה= 900 ש"ח. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
הכוונה בבחירה
מאת rocco23- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 828 צפיות
1.לגבי hu מה יותר מומלץ לרכישה (יכול להיות גם מיד שניה ) מבחינת איכות צליל ומכשיר הפיוניר 9650 או האלפיין 9855 ? 2.אני מבקש המלצה לסאב SQ עד 1500 ש"ח כשמה שחשוב לי הוא: שהסאב לא יהיה מורגש מבחינת המכה (פאנצ' ?) שהוא נותן ברכב ולא העוצמה שלו ,אלא שהצליל שלו יהיה נקי ויתמזג במוזיקה בצורה כזו שלא יורגש היכן הסאב ברכב.זהו עניין מהותי מבחינתי- איכות הצליל בתדרים הנמוכים ולא העוצמה והבומים כשמלכתחילה לא רציתי בסאב אלא לאחר שיחות עם חברי הפורום היקרים(איתמר ,דני ,אדי ניר,וכו')הומלץ לוותר על אחוריים ולהתרכז בסאב . לגבי הסאב גם יד שניה יכול לבוא בחשבון מבחינת התקציב שצויין לעיל. 3.קומפוננט קידמי הכיוון הוא K2P של פוקל. האם ישנן הצעות אחרות באותו תקציב ? 4.לכל המפרט הז…
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 0 תגובות
- 863 צפיות
נעים מאוד, כללי הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 אנא חשוב על כותרת תקנית.
הודעה אחרונה מאת shabi_men, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! השאלה בכותרת, מה המתג הנ"ל אמור לעשות? הוא מצוי על המגבר. בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 9 תגובות
- 935 צפיות
בחיפושי אחר HU ברמה גבוהה יותר לרכב שלי.. המליצו לי לא לקנות פיוניר. נאמר שלפיוניר יש בעיה כרונית ביציאות הRCA שלהם שהן נשרפות ועקב כך שומעים רעשי מנוע וכדומה. מישהו יכול לאמת את זה ? יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזאת?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 641 צפיות
**התשובה הפשוטה היא שהכותרת שלך לא לעניין. קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית פעם הבאה**
הודעה אחרונה מאת roger, -
שלום לכל חברי הפורום ! אני רוצה להתייעץ איתכם בנוגע לרמקולים לרכב. לא מזמין התקנתי רמקולים של בלאופנקט: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VRGTX693 אחלה רמקולים, אני מאוד נהנה מהם, רק משהו חסר לי מקדימה, אני מרגיש שהרמקולים המקוריים של הרכב לא נותנים לי תמורה טובה. אני שוקל לקחת או עוד סט של רמקולים קידמיים של בלאופנקט כמו: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VRGTx662 KFC1760S Kenwoodאו יש המלצות ותגובות ????
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שמצוין בכותרת למעלה, קרוב משפחה טס לבולגריה ורציתי לדעת האם מדינה זו נחשבת זולה? אני מעוניין בסט קומפוננט לרכב...ואולי במגבר 4 ערוצים. תודה לעוזרים... ניב
הודעה אחרונה מאת maxcher,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,312 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ofer-1973
- רועי5
- davemustaine87
- yor2
- SixthGear
- ypz
- DareDevil
- mcshmupi
- נעם101
- גולדן191
- flytomars
- שחר 1