Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחר HU ברמה גבוהה יותר לרכב שלי..

המליצו לי לא לקנות פיוניר.

נאמר שלפיוניר יש בעיה כרונית ביציאות הRCA שלהם שהן נשרפות ועקב כך שומעים רעשי מנוע וכדומה.

מישהו יכול לאמת את זה ? יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזאת?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

הבעיה היא רק במהלך ההתקנה.

ועם לא נוגעים אין בעיות!!

התקלה לא מגיעה לבד!.

אני ממליץ על פיוניר. כמה שיותר גבוה יותר טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה קורה להיתים רחוקות כאשר מחברים את הRCA כאשר נמכשיר מופעל.

אם אתה יודע לעבוד מסודר אז אין עם זה שום בעיה, ואם אתה הולך למתקין אז בכלל...

עד היום היו לי 3 מכשירים של פיוניר ובאף אחד מהם לא היתה בעיה כזו שלא נדבר על בעיה אחר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

למרות שמכשירי פיוניר מעולים הייתי חושב לכיוון אחר כמו פנסוניק.

תמיר

פורסם
בחיפושי אחר HU ברמה גבוהה יותר לרכב שלי..

המליצו לי לא לקנות פיוניר.

נאמר שלפיוניר יש בעיה כרונית ביציאות הRCA שלהם שהן נשרפות ועקב כך שומעים רעשי מנוע וכדומה.

מישהו יכול לאמת את זה ? יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזאת?

אני לא יודע מה זה HU אבל היום עשיתי התקנה של פיוניר באוטו, כולל העברת RCA כמה פעמים לאורך כל הרכב וחיבורם וניתוקם עשרות פעמים כשהמכשיר עובד, אין שום בעיה ושום תקלה, שמעתי המון ביקורות טובות על פיוניר ושום מילה רעה אחת, אני ממליץ! (ההתקנה בוצעה על מכשיר פיוניר 770MP)

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

מסכים עם תמיר!

קודם כל הייתה את הבעיה עם הRCA בפיוניר שלי אחרי בערך 3 ומשהו שנים של שימוש.

אבל העניין הוא שכולם הולכים על פיוניר כמו עדר.. פיוניר של היום כבר לא משתלם כמו פעם!

יש המון חברות שנותנות תמורה הרבה יותר טובה לכסף כמו פנסוניק, JVC ועוד...

צריך לבחון אותם כאפשרות טובה בגלל הדגמים החדשים שהם הוציאו והמחירים שלהם בהשוואה למותגים הפופולריים יותר.

פורסם

punto_gt,

השאלה אם לקנות או לא לקנות מכשיר מתוצרת פיוניר לא צריכה להיות מושפעת מהרגישות של יציאות ה - RCA שלהם. כאשר המכשיר מותקן בצורה טובה ומקפידים שלא לחבר ולנתק את מחברי ה - RCA מהמגבר ו/או מה - HU במהלך העבודה כאשר המערכת פועלת, בד"כ התקלה לא תופיע בכלל. גם אם הופיע התקלה הנ"ל ביציאות ה - RCA של המכשיר היא ניתנת לתיקון פשוט ע"י הוספת גישור חיצוני בין המינוס של ה - RCA לגוף של ה - HU. כמובן שתקלה כזאת ניתנת לתיקון מתוך המכשיר (במעבדה). לסיכום: מדובר בתקלה פשוטה מאוד, שלדעתי האישית היא לא צריכה להוות את הגורם בשיקול האם לקנות מכשיר של פיוניר או של חברות אחרות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...