Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מספר שאלות בסיסיות , חיפשתי בפורום וגם במקורות אחרים ולכן השאלות :

1. האם בכלל אפשר להחליף את הרדיו המקורי ברדיו פשוט אחר באופן פשוט של נתק ישן חבר חדש ? או שצריך לבצע התאמה ?

2. אם התשובה ל 1 חיובית , איך מוציאים את הרדיו הישן , מצאתי תשובות של הכנסת הפלטה ממתכת לחריצים בצד וזה מה שבערך זכרתי הבעיה שאני לא מוצא את הפלטה שהיתה . מישהו מכיר את הדגם טוב כדי לתת תיאור איך להוציא את הרדיו ?

3. והכי חשוב , הסיבה להחלפה היתה מצבר שהלך > רדיו אופס ואז דרש קוד > אבל הכפתורים של הקוד חלקם לא עבדו ולכן אי אפשר להכניס את הקוד שידוע לי .

האם אפשר לתקן את הכפתורים זמנית או לעקוף אותם על מנת להכניס את הקוד ?

תודה מראש לעונים ,

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

1. יש מעבדות שיודעות לתקן את המכשירים האלה בעלות לא גבוהה.

למשל "אחים שהרבני" 03-9316872

2. אתה מוזמן לפנות לפרוקיה שמתמחה בוולוו כדי לרכוש רדיו זהה חלופי או לכל הפחות לקבל הדרכה כיצד לפרק את הרדיו הקיים. ( שלמה טל. 03-6180831 )

3. כל מתקין מערכות לרכב ידע כיצד לפרק את הרדיו הקיים במכוניתן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה כמובן אבל התכוונתי לעשה זאת בעצמך ,

האוטו לא שלי דרך אגב ולא שווה להשקיע בו יותר מדי ובמיוחד לא לקנות רדיו זהה (:

הרדיו של וולוו זה רדיו מתקופת המנדט .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

• תוכן חדש...