פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כרגע מחובר לי מגבר 1000 וואט 4 ערוצים שמחזיק 2 רמקולים פאיוניר 480 6X9 בRCA הרגיל של המערכת! הרמקולים הקדמיים מחוברים רגיל ישר לחוטים של המערכת מאחורה! עכשיו קיבלתי מגבר קטנטן, 2 ערוצים, 80 וואט RMS כל אחד וברצוני לחבר אותו לרמקולים הקדמיים בתוספת למגבר השני מה מו מי איך למה כמה איפה מתי!? =\ קצת עזרה בבקשה...
הודעה אחרונה מאת Aviramush, -
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
העברתי 2 RCA מהמגבר לHU של הקומפוננט הקידמיים והסאב ביחד עם חיווט מהרמקולים האחוריים שאינם מוזנים ממגבר לHU האם כתוצאה מהעברת כל החיווט יחד דרך הפאנלים אני מקבל רעשי רקע כשהרכב מדומם ורעשי תיקותיקים פיקים כאשר הרכב מונע??? אם כן איך אפשר לבודד את הרעשים האלו בזמן שהרכב מונע? (בצד השני יש כבר חיווט מבמצבר למגבר אין אפשרות להעביר משם את החיווט RCA)
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 0 תגובות
- 933 צפיות
שלום... אז ככה יש לי 4 רמקולים מקדימה ומאחורה אין לי כלום גם הכנה אין אני צריך לקדוח חורים והעביר חוטים והכל. לגבי רמקולים חשבתי על איזה JBL עד 1000 ש"ח משהו כזה... מגבר אין עדיין יש רק מערכת קנווד kdcw431 שהיא די סבבה בנתיים... אז השאלה שלי היא כדי לי להתקין לבד כי אני יכול עם חבר שמבין. או שעדיף לשלם וכמה זה אמור לצאת לי בערך תודה מראש
הודעה אחרונה מאת le-On, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 855 צפיות
כשהמגבר מחובר למערכת אצלי יוצא מהרמקולים מין צליל מוזר כמו פעימות לב משהו מוזר ביותר וזה לא בעיה של מגבר כי כבר החלפי 6 חדשים ומשומשים בדקתי את כולם וזה גםם לא הרמקולים כי הם עובדים במערכת של האוטו יפה זה רמקולים 6X9 וגם בסאב יש את אותו בעיה תודה למנסים לעזור
הודעה אחרונה מאת naorlu, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני באמצע התקנת המערכת, אחרי שפתחתי כמעט את כל הפנלים ברכב והעברתי את כל הכבלים נשאר רק הכבל של הפלוס ופה הבעיה, איפה לעזאזל יש מעבר מהמנוע לתוך הרכב דרך הקיר אש ?!? חיפשתי מכל הכיוונים אפילו את החריץ הכי קטן ולא מצאתי מה הם חשבו להם האוכלי צפרדעים האלו ?! כרגע אני עם רכב חצי מפורק וזה קצת לא מצחיק אותי הקטע הזה... מבקש עזרה מכל מי שיש לו רעיון. חשוב לציין שביצעתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי משהו שקשור או יכול לעזור. נ.ב. הרכב פיג'ו 306 99' תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת jonny123, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה היום סיימתי לאטום את החלקים שרציתי באוטו בגאז ודלתות קידמיות מספר רישוי אחורי בדינמאט אקסטרים קניתי קיט BULK PACK הכולל 9 חתיכות באורך 80 על 40 הלך לי 7 חתיכות על הדלתות הקידמיות מדובר ברכב מסוג וולצווגן טרנספורטר מסחרית עשיתי שתי שכבות יצא כמו בטון תמונות בקרוב ולחלק העיקרי : בדלתות יש סט 3 חלקים אודיובאן ומאחורה סט קומפוננט אינפיניטי + 6 על 9 אינפיניטי מבחינת שיפור האיטום נוסף לי ברכב בסביבות ה 3 דיבי לעוצמה מה שיפה זה שהסאונד לא בורח החוצה מבחוץ לא שומעים כמעט כלום אבל בפנים סימפוניות עוצמתייות ביותר מגיע למפגש הקרוב מי שמעוניין יכול לבוא ולהתרשם מומלץ מאוד דינמאט אקסטרים אחלה חומר
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
1. מישהו יכול להגיד לי בטוח עם איזה תיבה מגיעה הסאב הזה? אטום? פתוח? 2. אם אני קונה סאב כזה שכל סליל שלו הוא 2 אוהם, ואני רוצה לחבר אותו למונו שעם המונו הזה אני רוצה לעבוד על 2 אוהם שהמונו בעצם ינוצל. מאחר שהמונו הוא ערוץ אחד איך אני מגשר את הסלילים? אני לא מתמצא כל כך בתחום אבל השאלה שלי היא בתחלס איך אני יכול לחבר כך שהמונו יעבוד על 2 אוהם וגם הסאב יחובר ככה שיהיה 2 אוהם לילה טוב ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
- 0 תגובות
- 636 צפיות
שלום לכולם היתחדשתי ברדיו דיסק חדש מדגם פנסוניק 9901 עכשיו יש לי את התוכנה של פנסוניק Panasonic IMAGE STUDIO עד עכשיו הכל בסדר הורדתי מה שאני רוצה ושמרתי השאלה שלי היא איך אני צורב את מה שאני רוצה כדי להכניס את התמונות למכשיר??? יש לי תוכנת צריבה של נרו תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת berlingo2004, -
- 1 תגובות
- 783 צפיות
שלום לכולם ! אני מחפש רעיונות לבנייה לסאב אחד מפיבר ל106 שלי סלבה אתה מוזמן אבי
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שכבר אמרנו אני חדש פה ובגלל זה כנראה אני לא מבין כל כך. מעניין אותי לשאול אם איטוןם באמת ישפר את איכות הסאונד שלי באוטו... אם זה המטרה בכלל... וכמה זה עולה בערך לאיטום כולל?
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם כאשר אני מחבר מגבר לאוטו הוא משפיע על הסל"ד? שמתי לב שהסל"ד ירד בכמעט 300 כאשר האוטו עומד.. אני יודע שזה אמור להיות בסביבות 800 סל"ד...
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 1 תגובות
- 610 צפיות
היגיע לידי קופסה משונהמ עים שני רמקולים ומין משהו מיברזל מה זה סבופר אבל איזה מה מו קמה שבה ??? ואני גר בקנדה כדי להבי לארץ? **ברוך הבא, אנא קרא את כללי הפורום על בורי?ם ורק אז תפתח שרשור חדש.**
הודעה אחרונה מאת Iron Horse, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 729 צפיות
נתחיל ממה יש : יש 9*6 של אינפיניטי שיותקנו מאחורה בזמן הקרוב אני מקווה שנשארו מהאוטו הקודם . הרכב - אופל קורסה 2004 , האלטרנטור אני לא יודע כמה הוא מספק . יש קומפוננט לא רע בכלל סטוק של הרכב אבל אני רוצה לעלות דרגה ,מה גם שמאחורה יש רמקולים קטנטנים שרק יודעים לצייץ . המע' שמותקנת כעט היא הסטוק של אופל כי יש לה בקרה מן ההגה וממש לא בא לי לוותר על זה (דיי נוח !) אם יש קומבינה מסויימת אשמח לשמוע . תקציב ? שאלה טובה - > 2000 וגם זה יותר מידי. אני מעוניין באיכות שמע טובה , עוצמה בינונית לא יודע מאיפה להתחיל ומה יתן לי את השיפור בהכי מעט כסף . heeeeelp needed !!!!
הודעה אחרונה מאת amisha, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הנה כמה תמונות ראשוניות מהבנייה בבאגז' של סקודה של חבר בפורום bub. את כל השאלות יש להפנות אליו (אני רק בונה).
הודעה אחרונה מאת DROZD, -
-
קומפוננט במחיר מפחיד 1 2
מאת ROEE7-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בטח ראיתם את הקומפוננט הזה של BRAX באתר צ'יפר. הקומפוננט הזה עולה 17אלף שקל, מישו פעם שמע אותו? האם הוא באמת שווה את המחיר האסטרונומי הזה? אם ניקח קומפוננטים כמו FOCAL UTOPIA MOREL ELATE MB QUART Q LINE ההבדל יהיה כל כך משמעותי שבשבילו יהיו כאלה הבדלים במחיר? מאוד מעניין אותי לשמוע חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
**מזל טוב, רק אנא השתדל לא להתפרע עם הכותרות שלך ותחשוב על משהו יותר ענייני.**
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- 1 תגובות
- 722 צפיות
איזה מכשיר עדיף 6850 או 770 כמובן פיוניר שניהם גם 4V ביציאות RCA לא?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 2 תגובות
- 679 צפיות
ערב טוב... אתמול בערב פרצו לנו למכונית ע"י שבירת החלון במושב הקדמי... גנבו לנו את הרדיו דיסק של Crown - האחד עם החיבור USB.. הרדיו דיסק עדיין תחת אחריות (נקנה ב-אוטו דיפו בצומת ירקונים)... כאשר התקשרנו לברר מה עושים במצב של גניבת המכשיר, אמרו לנו את המשפט הבא: "תקבלו חזרה את הכסף של ערך המכשיר"... את המכשיר קנינו לפני כ-3 חודש, ב-750 שקל אני חושב... מה זה אומר? כמה כסף נקבל? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 2 תגובות
- 857 צפיות
אבא מביא לי בסוף פיוניר 6800 אמריקאי זה מה שקניתי בסוף על דעת עצמי כי אף אחד פה לא טרח ממש לעזור לי בכל זאת עכשיו אני אשאל אותכם ספציפי על המכשיר הנ"ל כיצד אשנה את שיטת הרדיו שלו ולכל אלה שירצו לדעת כמה עלה לי אז עלה לי 220 דולר כולל מיסים
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
- 2 תגובות
- 893 צפיות
מכיוון ששינהם מאותו קונצרן ושניהם יחסית בעלי הספקים שווים , ברצוני לדעת מי מהם טוב יותר ומי מהם שווה לרכוש והאם הפרש המחיר בניהם נותן תמורה טובה למחיר . או ששווה לרדת משניהם ולמצוא לי מגבר אחר
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני נוסע בשבוע הבא לניו יורק, וזאת נראית לי הזדמנות טובה לשדרג את סטטוס הסטריאו המשפחתי, אני מתנצל מראש על אורך ההודעה, אבל מה לעשות שאני בור בתחום. ראשית, אני מעוניין לקנות הד יוניט לרכב של אחותי. אני מבין שישנה בעיה עם תדרים בחלק מהחברות, וכי לאלפיין אין את הבעיה הזו. האם ישנן עוד חברות שתואמות לשיטת התדרים שלנו תמיד? אני לא מתכוון להאמין לדברי איש המכירות בנושא הזה, כך שאני מעדיף לפסול אם יש ספק, כמו למשל את המכשירים של פיוניר, שידועים כבעייתיים בנושא, למרות שאני די מחבב את החברה מניסוני המועט. אם נשאר לרגע באלפיין, איזה דגם עדיף, ה-9843 או 9846? באתר הזה: http://www.etronics.com/mysearchcat.asp?store=&catid=299 שעלה כאן פעם, הם עולים אותו דבר. בנוסף, אש…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, ברצוני להמשיך לשדרג את מערכת הסאונד באוטו.. עד כו יש לי את הרכיבים הבאים: HU - אלפיין 9843 דגם 2005 קדימה - מורל פולס אחורה - פייונר עגולים נראה לי 220 וואט ולאחורה הבאתי את המגבר JBL GTO 75.4 המפורסם. לאחר התקנה שאותה עשיתי בעצמי נתקלתי בבעיה של מחסור בתדרים נמוכים מן המערכת. ניסיתי להפיק באס נמוך מן הרמקולים האחוריים אבל התאכזבתי מהם ברמות. לאור הבעיה הזאת החלטתי שאני מנתק את הבמה האחורית מהמגבר ומחבר סאב, ופה אני בעצם מבקש את המלצתכם איזה סאב כדאי לקנות. אני מחפש משהו בסביבות ה 500 - 700 ש"ח שיתן לי באס נקי ואיכותי כלומר עדיפות לפחות עוצמה ויותר איכות ויש לי גם מגבלה של מקום בתא המטען אז רצוי שהתיבה תיהיה קטנה ככל האפשר. עכשיו עוד דבר אחד.....…
הודעה אחרונה מאת SerGio, -
מה עדיף (HU)
מאת amitm- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
2800 MP פיונייר---600 ש"ח http://zap.co.il/model.asp?model_id=380884 232 MP קנווד ---650 ש"ח(יכול להיות שמגיע עם שלט) http://zap.co.il/compModels.asp?sog=T-MP3&model_id=400759 נראה לי זאפ טעו כי באתר של קנווד רשום שזה רק 45 ואט http://www.kenwoodusa.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=46&k3=172&pr=2368 333 MP קנווד 650 ש"ח(מגיע עם שלט) http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413551 כל המחירים כוללים התקנה אל תתחשבו רק במחיר בזאפ.... תודה!! ד"א הרמקולים המכשיר יתחבר לרמוקלים האלו(מקדימה)(ללא מגבר) http://hereforgear.com/product_info.php?products_id=1021&osCsid=0653cd1b42f4eb7b36947e4ec4cdab43 מאחורה כנראה בבוא מן …
הודעה אחרונה מאת amitm, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן .. נעים להכיר . מה אתה אומרים על זה? Crunch amp 1000 WATTS 1000 NIS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375780 Morel coax pulse 4" 250 WATTS 110 RMS 500 NIS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369821 SOUNDSTREAM 6x9 120 WATTGS 350 NIS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21012 המגבר - כמה אראמס כל ערוץ? ה6X9 כמה ארמאס? כדאי? (לא הולך להיות סאב בעתיד..) ואם מישו יודע אם אפשר להכניס בלנטרה 95 מקדימה יותר מ4"? תודה.
הודעה אחרונה מאת LantraGLS, -
- 3 תגובות
- 658 צפיות
פתחתי נושא חדש כי זה די דחוף ופה צמצמתי אפשרויות כי אף אחד לא עונה בנושא הקודם אם אני אקנה בחול את אחד מן הדגמים האלה של פנסוניק http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16840 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16841 האם אני אוכל לשמוע רדיו בארץ על פי השיטה האירופאית?? ודרך אגב איך המכשירים ומה אתם היית לוקחים?
הודעה אחרונה מאת yair22, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה עדיף לעשות איטום לדלת או לבנות פוד למיד שמכיל את הליטרים שהאלמנט צריך . ואם אני עושה כבר פוד האם יש צורך באיטום הדלת(הפוד משמש כתיבה אטומה)
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 905 צפיות
התקנתי קומפ' 5.25" על 6" החור המקורי ונשאר משהו כמה 1-1.5ס"מ מרווח שנכס בו אוויר, הם זה משפיע על הסאונד?צריך לשים מסביב צמר?
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המגבר הוא Magnat Pantera One יש פה כמה אנשים שאמרו שהוא חזק מאד ואמין, אני רוצה לשמוע עוד כמה דעות עליו לפני שאני קונה..
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חבר שלי שאל אותי על החבילה הזאת אם היא שווה את המחיר אמרת לי שאתת המגבר אני מכיר והוא יחסית אחלה מגבר על השאר אני לא יודע בגלל זה אני פונה אליכם מה אתם אומרים על המוצרים שווים את הכסף ואיך מבחינת איכות? תודה אופיר. **הקישור נמחק, אנא פרט את רכיבי המערכת בחבילה ועלותה.**
הודעה אחרונה מאת corwin, -
בשעה טובה היום התקנתי את המגברים שבחתימה, אין מאושר ממני והצליל והאיכות הם חבל על הזמן!!! התקנה ארוכה שלקחה כ-6 שעות וכללה בין היתר בנייה על קרש, העברת 4G, חיווט לרמקולים וכיוון. יצא ממש יפה לפי עניות דעתי ואפשר יהיה לראות הכל ולהתרשם במפגש ביום שישי הוספתי מספר תמונות להתרשמות ראשונית. אלכס. נ.ב. הנרגילה שבתמונה תהיה במפגש, גם ממנה ניתן יהיה להתרשם
הודעה אחרונה מאת bassboost,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,448 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- לירון .ה.
- רועי5
- flytomars
- Liquidator
- yor2
- Jack457
- גולדן191
- zvit
- yoav911gt2
- Cerebral Cortex
- לומד לתקן