Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברצוני להמשיך לשדרג את מערכת הסאונד באוטו..

עד כו יש לי את הרכיבים הבאים:

HU - אלפיין 9843 דגם 2005

קדימה - מורל פולס

אחורה - פייונר עגולים נראה לי 220 וואט

ולאחורה הבאתי את המגבר JBL GTO 75.4 המפורסם.

לאחר התקנה שאותה עשיתי בעצמי נתקלתי בבעיה של מחסור בתדרים נמוכים מן המערכת. ניסיתי להפיק באס נמוך מן הרמקולים האחוריים אבל התאכזבתי מהם ברמות. לאור הבעיה הזאת החלטתי שאני מנתק את הבמה האחורית מהמגבר ומחבר סאב, ופה אני בעצם מבקש את המלצתכם איזה סאב כדאי לקנות. אני מחפש משהו בסביבות ה 500 - 700 ש"ח שיתן לי באס נקי ואיכותי כלומר עדיפות לפחות עוצמה ויותר איכות ויש לי גם מגבלה של מקום בתא המטען אז רצוי שהתיבה תיהיה קטנה ככל האפשר.

עכשיו עוד דבר אחד..........

מאוחר יותר באותו יום הלכתי לחבר לנסות את הסאב שלו באוטו שלי, לאחר ההתקנה מאוד התרשמתי מהשינוי בסאונד אבל באותו זמן גם שמתי לב להבזקי אור מהנורה שבסלון ומעוד כמה נורות....ידעו לי שהבעיה הזאת מאוד נפוצה והיא בעצם נגרמת כתוצאה ממחסור במתח או בזרם מהמצבר....אבל השאלה שלי היא איך בעצם מתמודדים עם זה? האם קבל שאותו ישר קפצו להציע לי היא האפשרות היחידה והאם הוא יעזור בכלל?

תודה...:-)

פורסם

א.הקבל לא יפתור את קפיצות המתחים שיש לך, מה שכן יעזור זה לשדרג את 3 הגדולים.

ב.יש אפשרות גדולה מעוד שהבמה האחורית שלך לא הפיקה תדרים נמוכים עקב חיבור לא נכון של הפאזות, תנסה להפוך את הפזה ברמקול אחד בלבד ותראה האם יש שינוי..

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

א' לדעתי הכיוונים לא היו משהו

ב' הבעיית חשמל זה כבר משהו אחר

ג' לגבי סאבוופרים עממיים אני ממליץ לך על רוקפורד p1 או קיקר c12

יתאימו לך למגבר

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

נגיד ואני לא מטפל עכשיו בבעיה של החשמל אז מה בעצם ההשלכות של זה על האוטו ועל המערכת בעתיד?

SPEEDMAN אתה מתכוון לבדוק שחיברתי פלוס לפלוס ומינוס למינוס ברמקוליים אחוריים?

עכשיו לגבי הסאב שמעתי היום את הקיקר קומפ סי12 באוטו שלי, אין הוא מפלצתי מדי

אני כנראה אלך על 10 אינץ' וזה גם תופס פחות מקום! יש P1 שהוא 10 אינץ'? ו 450 זה לחדש? איזה תיבה הוא דורש?

פורסם

הבהוב אורות, קפיצת אורות, וכו...בזמן מערכת פועלת ובאסים חזקים, אינה מעידה בהכרח על בעיה כלשהי. נקודה.

בכל אופן, יש לבדוק עם מכשיר טעינה (זרם) ולא וולטמר!! (לא מזיק לחבר גם אותו, אבל לא רק אותו) בכל רכב , כל מקרה לגופו. בדכ החשמל מאוד תקין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

SerGio,

דבר חשוב מאוד שעליך להקפיד בבחירת הסאב הוא ההתנגדות שלו. מכיוון שאתה מחבר אותו על מגבר ה - JBL יש לוודא שההתנגדות של הסאב תהיה 4 אוהם. אם לסאב יהיה רק סליל אחד, יש לוודא שהוא אכן 4 אוהם. אם לסאב יהיו 2 סלילים, יש לוודא שההתנגדות של כל סליל תהיה 2 אוהם ואז יש לחבר את 2 הסלילים של הסאב בחיבור טורי ולקבל התנגדות כללית של 4 אוהם.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

גם בגישור אסור לשים 2 אוהם?

אני כמעט סגור שאני אלך על רוקפורד פי1, איזה תיבות מתאימיות לסאב הזה והאם יש אותו ב 10 אינץ' או ש רק 12?

תודה..

• תוכן חדש...