Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DEH-3100R

ישן כזה...

ויש לי זוג RCA אחד. אם היה לי 2 זוגות נראה לך הייתי שואל!? היה קצת אידיוטי אתה יודע...

בכל מקרה, אני יעביר כבל מתח חדש מהפלוס עם פיוז והכל, והמינוס אני ישתמש באותו כבל שמחובר כבר למגבר הגדול.

ותסלחו לי שוב, אבל באמת לא נשמע לי כ"כ הגיוני שמחברים 2 מגברים עם מפצל :|

לא יודע מה לחשוב...

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם

כנראה לא הבנת מה הכוונה..

מכבל RCA אחד (שמגיע עם שני קונקטורים זכרים) מחברים שני מפצלים (אחד לכל אחד מהקונקטורים).

במידה והקונקטורים מתחברים ישירות למגברים הם יהיו מפצלים של נקבה לשני זכרים ובמידה ואתה מעוניין לחבר עוד כבל RCA (זכר-זכר) שיאריך את המפצל תצטרך מפצלי נקבה לשתי נקבות.

פורסם

הבנתי טוב מאוד אחי...

וגם חיברתי ככה! וגם שומעים מאוד מאוד יפה!

אבל עדיין זה לא נשמע לי הכי הגיוני...

בכל מקרה תודה!

ואת ה2 זוגות RCA חשוב לציין שמחברים בהצלבה!

שבת שלום אנשים טובים! ותודה.. (:

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

• תוכן חדש...