Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שאל אותי על החבילה הזאת אם היא שווה את המחיר אמרת לי שאתת המגבר אני מכיר והוא יחסית אחלה מגבר על השאר אני לא יודע בגלל זה אני פונה אליכם מה אתם אומרים על המוצרים שווים את הכסף ואיך מבחינת איכות?

תודה אופיר.

**הקישור נמחק, אנא פרט את רכיבי המערכת בחבילה ועלותה.**

פורסם

פירוט החבילה:

מגבר MAC AUDIO Z4200

סאב וופר "10 של חברת ETON מסידרת ה-CRAG דגם 10-400

סט קומפוננט ETON PRO 160X

מחיר החבילה הוא 2740 ש"ח

אז מה אתם אומרים?

פורסם

OK אז ככה חבר שלי קנה חבילה דומה של ETON זו חברה גרמנית שמייצרת בגרמנייה מוצרים די טובים

חבר שלי קנה את הרמקולים שלהם מציפר והוא דיי מרוצה ויש לו גם את המגבר Z4200 וגם לי יש את ה Z4200 מגבר נחמד במחיר שלו ואמין מאוד בכל מקום כמעט בעולם יש לו שנתיים אחריות (כתוב על האריזה ) בארץ יש לו שנה אחריות על ידי SG שירות מעולה לפי דעתי האישית

לגביי הרמקולים של ETON נאמר לי שזה רמקול שמיוצר בעבודת יד

בכל אופן יצא לי לשמוע איתו כמה סוגי מוזיקה והוא מתאים ממש למוזיקה קלאסית יותר

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על חברת

ETON

ברוך הבא לעולם ההיי אנד.

המגבר טוב, הקומפוננט זה עניין של טעם, אם אני אוהב, זה לא בהכרח אומר שאתה תתלהב.

צריך לשמוע, אין אפס.

בברכה, שי.

פורסם

אני מאד אהבתי את הסדרה הגבוהה של הקומפוננט שלהם. בטוח כי גם הסדרה הזאת נשמעת יפה.

תתחדש, סה"כ רכיבים טובים.

פורסם

ומה בדיוק אתה רוצה להגיד בזה, האם אתה מזלזל בחברה זאת או שמא אתה חדש בתחום ולא מכיר חברות מובילות כמו ETON?

פעם ראשונה שאני שומע על חברת

ETON

פורסם

עם המחיר שהוא קיבל על עסקת החבילה הזאת מראה שאיטון לא חברה מובילה כמו שאתה מתאר אותה.

2700 למגבר סאב וקומפוננט?

נגיד המק אודיו 1400 משאיר לנו 1300 לסט קומפוננט וסאב ? נראה לי זול מידי בשביל להיות טוב.

1300 לסאב וקומפוננט אתה יכול לקנות אולי P1 ומורל פולס .

על איכות משלמים ובעסקה הזאת נראה שהוא משלם על מוצרים בסיסים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הסט לא יהיה בשימוש מלא מכיוון שהוא מותקן בפורד פוקוס המידים לא יתאימו לכן חשבנו לחבר את הקרוס והטווירטרים ביחד עם הרמקול המקורי שמגיע עם הרכב כי סך הכל הוא אחלה רמקול אני חשבתי ככה לחבר את הקומפננט בצורה הנ"ל מאחורה להמשיך להרים אותם עם הHU ולסאב להביא מונו מותאם מה אתם אומרים יעבוד ואם כן איך זה ישפיע על האיכות?

פורסם
עם המחיר שהוא קיבל על עסקת החבילה הזאת מראה שאיטון לא חברה מובילה כמו שאתה מתאר אותה.

2700 למגבר סאב וקומפוננט?

נגיד המק אודיו 1400 משאיר לנו 1300 לסט קומפוננט וסאב ? נראה לי זול מידי בשביל להיות טוב.

1300 לסאב וקומפוננט אתה יכול לקנות אולי P1 ומורל פולס .

על איכות משלמים ובעסקה הזאת נראה שהוא משלם על מוצרים בסיסים

אטון ידידי היא אחת החברות האחרונות שנשארו שמייצאת בעצמה את מוצריה.

היא מייצרת כמו כן מוצרים למספר רב מאוד של חברות אחרות אשר פשוט שמות את הלוגו והעיצוב שלהן על המוצרים.

מוצריה של החברה נחשבים גם לבית וגם לרכב כ MID-HIGH END ותלוי בדגם הספציפי.

סדרת ה PRO היא הסדרה הנמוכה שלהם ולכן המחיר הנמוך.

כנ"ל סדרת ה CRAG.

לoFIR :

לחבר שלי היה פורד פוקוס ומה שהוא עשה זה לחתוך חלק מהברזל ולהרכיב 6*9. היום ישנם 6*9 קומפוננט מאוד טובים ולא יקרים.

חוצמזה תוכל ללכת על בוסטון או רוקפורד שיש להן רמקולים 5*7 כמו שאתה צריך.

בעיקר לחברות אמריקאיות יש רמקולים בגדלים האלו כי זו מידה שלרוב רק רכבים אמריקאים משתמשים בה.

הרמקול המקורי הוא רמקול פשוט שנראה לי שהספקו הוא בערך 5W , תחבר לו מגבר ותשרוף אותו והוא ממש לא איכותי וטוב.

בברכה,

קורווין.

פורסם
אטון ידידי היא אחת החברות האחרונות שנשארו שמייצאת בעצמה את מוצריה.

היא מייצרת כמו כן מוצרים למספר רב מאוד של חברות אחרות אשר פשוט שמות את הלוגו והעיצוב שלהן על המוצרים.

מוצריה של החברה נחשבים גם לבית וגם לרכב כ MID-HIGH END ותלוי בדגם הספציפי.

סדרת ה PRO היא הסדרה הנמוכה שלהם ולכן המחיר הנמוך.

כנ"ל סדרת ה CRAG.

לoFIR :

לחבר שלי היה פורד פוקוס ומה שהוא עשה זה לחתוך חלק מהברזל ולהרכיב 6*9. היום ישנם 6*9 קומפוננט מאוד טובים ולא יקרים.

חוצמזה תוכל ללכת על בוסטון או רוקפורד שיש להן רמקולים 5*7 כמו שאתה צריך.

בעיקר לחברות אמריקאיות יש רמקולים בגדלים האלו כי זו מידה שלרוב רק רכבים אמריקאים משתמשים בה.

הרמקול המקורי הוא רמקול פשוט שנראה לי שהספקו הוא בערך 5W , תחבר לו מגבר ותשרוף אותו והוא ממש לא איכותי וטוב.

בברכה,

קורווין.

אמרו לי דווקא ההפך בפורום ששאלתי אם כדאי להשים קומפננט אמרו לי שהרמקולים המקוריים די טובים ואני צריך רק להוסיך טוויטרים ואני לא רוצה לחתוך ברזלים ולעשות כל מיני שטויות כאלה אני רוצה להשאיר את האוטו כמו שהוא ולכן חשבתי על החיבור של הרמקול לקומפננט הרכב ד"א הוא הדגם של 2004
  • תוכן חדש...