Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום סיימתי לאטום את החלקים שרציתי באוטו בגאז ודלתות קידמיות מספר רישוי אחורי בדינמאט אקסטרים קניתי קיט BULK PACK הכולל 9 חתיכות באורך 80 על 40 הלך לי 7 חתיכות על הדלתות הקידמיות מדובר ברכב מסוג וולצווגן טרנספורטר מסחרית עשיתי שתי שכבות יצא כמו בטון תמונות בקרוב ולחלק העיקרי :

בדלתות יש סט 3 חלקים אודיובאן ומאחורה סט קומפוננט אינפיניטי + 6 על 9 אינפיניטי מבחינת שיפור האיטום נוסף לי ברכב בסביבות ה 3 דיבי לעוצמה מה שיפה זה שהסאונד לא בורח החוצה מבחוץ לא שומעים כמעט כלום אבל בפנים סימפוניות עוצמתייות ביותר מגיע למפגש הקרוב מי שמעוניין יכול לבוא ולהתרשם מומלץ מאוד דינמאט אקסטרים אחלה חומר

פורסם
אז ככה היום סיימתי לאטום את החלקים שרציתי באוטו בגאז ודלתות קידמיות מספר רישוי אחורי בדינמאט אקסטרים קניתי קיט BULK PACK הכולל 9 חתיכות באורך 80 על 40 הלך לי 7 חתיכות על הדלתות הקידמיות מדובר ברכב מסוג וולצווגן טרנספורטר מסחרית עשיתי שתי שכבות יצא כמו בטון תמונות בקרוב ולחלק העיקרי :

בדלתות יש סט 3 חלקים אודיובאן ומאחורה סט קומפוננט אינפיניטי + 6 על 9 אינפיניטי מבחינת שיפור האיטום נוסף לי ברכב בסביבות ה 3 דיבי לעוצמה מה שיפה זה שהסאונד לא בורח החוצה מבחוץ לא שומעים כמעט כלום אבל בפנים סימפוניות עוצמתייות ביותר מגיע למפגש הקרוב מי שמעוניין יכול לבוא ולהתרשם מומלץ מאוד דינמאט אקסטרים אחלה חומר

מה שכתוב על הקופסא לא אומר כלום ידידי...

אני מכיר אישית כאלו שכיוונו ל SPL מאוד גבוה (כמוך) וקיבלו ירידה של 3DB

בתא המטען שלהם...

בכל מקרה, כשתמדוד עם מד SPL שוב בתחרות הבאה, תוכל בוודאות לעדכן

אותנו בתוצאות הטכניות.

שיפור בסאונד תמיד יהיה, בין אם אמיתי לבין אם לא.

אגב, גם מומלץ להעלות קצת תמונות...

גל

פורסם

הייתי במצב שאני מגביר עד 40 ומגיע לעוצמה שבא אני שומע עכשיו ב 35 זה כבר בלתי שמיע ומזיק לאוזן ב 40 העוצמה ממש כבר מטורפת להערכתי זה הוכפל שוב אני לא מדבר על מד אלה לפי האוזן זה היה נתון להמחשה בלבד ולא מדוייק ואם תקרא בקרטון טוב אז כתוב שניתן להגיע ל +12 דיבי עם כמה שכבות טובות אבל כמובן שזה לא קרה בכל אופן לא אצלי וקשה לי להאמין שבכלל מישהו הגיע לזה

בכל אופן עוד המלצה קטנה

השתמשתי גם בספריי דינמאט

אל תקנו סתם עבודה בעייניים

סתם ספרי דבק שחור ולא מועיל

פורסם

אם כבר באיטום עסקינן

סתם מחקר חובבני נחמד ומועיל שנתקלתי בו ברשת

http://www.sounddeadenershowdown.com/

מדובר באיש פשוט שעשה את ה"מחקר" ולא מדען

לקחת את תוצאותיו בערבון מוגבל

למרות שזה נראה די אמין ;)

יום טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מאמר מצויין! תודה אלי!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת מאמר טוב אלי...

מישהו יודע כמה עולה אטימה כזאתי כללית לכל האוטו?

והאם יש מתקין בארץ שבאמת מבצע עבודות כאלו?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

איטום בסדר גודל כזה יקח כמה ימים של עבודה רצופה

וגם כמה אלפי שקלים בריאים כיוון שמדובר בסוגים שונים של חומרי איטום למקומות שונים ברכב.

אני בעצמי עדיין מחפש איך להביא מוצרי second skin audio לארץ

חודש חיפוש ללא הצלחה.

מסתבר שהמון בעלי מקצוע לא שמעו כלל על החברה

חבל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תיצור קשר עם החברה ,לפעמים יש להם מבצעים על חומרי בידוד שיש בהם פגם קטן והם מוכרים אותו בחצי מחיר,אני זוכר שהיה להם חומר מריחה (התזה) שהוא יצא סמיך מדי והם רצו עליו גרושים..

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...