Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע בשבוע הבא לניו יורק, וזאת נראית לי הזדמנות טובה לשדרג את סטטוס הסטריאו המשפחתי, אני מתנצל מראש על אורך ההודעה, אבל מה לעשות שאני בור בתחום.

ראשית, אני מעוניין לקנות הד יוניט לרכב של אחותי. אני מבין שישנה בעיה עם תדרים בחלק מהחברות, וכי לאלפיין אין את הבעיה הזו. האם ישנן עוד חברות שתואמות לשיטת התדרים שלנו תמיד? אני לא מתכוון להאמין לדברי איש המכירות בנושא הזה, כך שאני מעדיף לפסול אם יש ספק, כמו למשל את המכשירים של פיוניר, שידועים כבעייתיים בנושא, למרות שאני די מחבב את החברה מניסוני המועט.

אם נשאר לרגע באלפיין, איזה דגם עדיף, ה-9843 או 9846? באתר הזה:

http://www.etronics.com/mysearchcat.asp?store=&catid=299

שעלה כאן פעם, הם עולים אותו דבר. בנוסף, אשמח לשמוע חוות דעת על החנות הזו, בהנחה שאני מתכוון לבקר שם פיזית.

שנית, אני מעוניין לשפר את המצב אצלי באוטו (קסנטיה). כרגע מותקן רדיו דיסק JVC KDS-895 עם קומפוננט של MB QUART מלפנים ורמקולים פושטים של סוני בדלתות האחוריות. מכיוון שאני לא מבין באודיו בכלל, אספר לכם שמה שמפריע לי זה שכאשר הווליום עולה הסאונד הופך למעוות. אני מחפש משהו שישמע יותר לכיוון האיכותי מאשר לכיוון הרעדת הרחוב.

ההגיון אומר שאני צריך להוסיף מגבר וסאב וופר (תקנו אותי אם אני טועה)

1. בהנחה שאני מקציב 200$ בערך לסיפור, איך לחלק את התקציב ומה כדאי לקנות בחנות הזו, או בדומות לה?

2. כמה ערוצים צריך למגבר? על אילו פרמטרים לא להתפשר? יש איזשהן המלצות מהאתר?

3. כמה ואט צריך להיות הסאב ובאיזה גודל? אני מניח שאני אקנה תיבה בארץ שאחזור. שוב, אשמח לקבל המלצה לדגם או דגמים ספציפי/ם

4. מה צריך לרכוש בשביל ההתקנה, אילו כבלים וכו'? אני מניח שגם זה יותר זול שם.

המון תודה,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אם אתה קונה מכשיר בארה"ב, כנס ל www.crutchfield.com ובחלק של הרדיו דיסקים יש אפשרות לצמצם אפשרויות.

אחת מהן היא european tuner.

ככה תדע איזה מכשיר תומך בתדרים בארץ.

בברכה,

קורויין.

פורסם

לפי מה שהבנתי,עשיתי מחקרון( גם אני בניו יורק בעוד חודש בדיוק ).

ניו יורק יקרה בטירוף, לא כדאי לקנות משם כלום.

אם אתה יוצר מחוץ לניו יורק אז זה כבר סיפור אחר.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

GL-10 צודק.

מה שכן אם תהיה שם מעל שבוע ובכתובת קבועה , תזמין מאתרי האינטרנט בארה"ב שישלחו לך את זה לכתובת שתשהה בה .

רק תבדוק עם האתר אם הם שולחים לבתי מלון(אם תהיה שם) והאם הם מקבלים ויזה בינלאומית או רק ויזות המונפקות בארה"ב.

לכל אתר יש את הכללים שלו.

בברכה,

קורווין.

פורסם

אני רק 3-4 ימים בניו-יורק. לאחר מכן אני יוצא לכיוון צפון, עובר לקנדה (קוויבק וטורונטו) וחוזר מכיוון דטרויט. אם למישהו יש המלצה על מקום טוב בדרך, אני אשמח.

הכוונה שלכם היא שהמחירים בחנות הפיזית שונים מאלו באתר (מה שממש לא נראה לי הגיוני), או שהמחירים באתר גבוהים מדי, כי לי הם נראו טובים בהחלט.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אח שלי חזר מניו יורק אחרי 4 חודשים שם

המחירים שם יקרים בטירוף בחנויות

באמת האופציה של הזמנה מחנויות היא הכי משתלמת...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

או.קיי, אז אחרי שקיבלתי מושג לגבי איפה לקנות, נשארה השאלה מה לקנות:

מבחינת רמקולים יש מלפנים סט קומפוננט MB QUART מדגם QM 160 KN-S ומצויין כי הספק הרמקול הוא 70W. מאחור יש סוני XS 312 עליהם רשום 60W. על פניו נראה לי שאלו נתונים טובים ואין סיבה להחליף את הרמקולים, אני טועה?

שאלתי חבר והוא אמר שעדיף לרכוש מגבר 4 ערוצים ואין טעם לרכוש סאב אם אני לא מקשיב למוזיקה אלקטרונית. מה דעתכם?

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

קודם כל די ברור שהעיוות נובע מה"מגבר" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שיש לך ב-HU של JVC.

מה שאומר שאתה צריך מגבר.

אני הייתי קונה מגבר 4 ערוצים של חברה סבבה ויש לך פה הרבה הודעות בנושא.

למשל:

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=567

את המגבר תחבר בהתחלה ל-4 הרמקולים שלך.

בעתיד, אם תרצה, תוסיף סאב נחמד ותחבר את המגבר לרמקולים הקדמיים ולסאב ואת ה-JVC לרמקולים האחוריים.

כמובן אם בא לך לסחוב סאב מחול יש מחירים מדהימים לעומת הארץ.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

שוב, שאלה של בור: אם אני קונה סאב, הוא מגיע עם התיבה, או שאני מקבל רק את הרמקול? אם התשובה השניה היא הנכונה, האם יש מניעה לקנות רמקול בחו"ל ולקנות/לבנות תיבה בארץ בשביל לחסוך מקום?

לגבי מגברים, אשמח לקבל רשימה של פירמות מומלצות ונפוצות, וממה כדאי להתרחק (PYLE?). אני יודע שאלפיין, פיוניר, קנווד, JVC, סוני, פנסוניק ושות' הן "בסדר", אבל הייתי חושש מאוד ממותג כמו סאונדסטרים, פשוט מפני שלא שמעתי את שמו עד הרגע, ואני חושש ליפול על מוצר-מדבקה סיני.

שוב תודה,

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אל תתבייש לשאול. בשביל זה קיים הפורום.

מומלץ לקנות בחול רק את הסאב (ללא תיבה) ובהחלט ניתן לקנות/לבנות תיבה בארץ.

תיבה סטנדרטית לצרכים שלך תעלה 200-300 ש"ח.

לגבי מגברים, יש הבדל בין נפוצות למומלצות.

חברת Soundstream למשל מאד מומלצת בתחום האדיו לרכב ומאד מוכרת. בגלל שהיא לא מייצרת מעבדי מזון (Kenwood) וטלויזיות (Sony) השם לא מצלצל לך טוב באוזן.

אם אתה רוצה "ללכת על בטוח" בשם מוכר לך. לך על מגברים של אלפיין או JBL.

עם חברות כמו JVC, פיוניר ופנסוניק אפשר ליפול, לא שאין להם מוצרים טובים פה ושם אבל קל יותר ליפול על מוצר לא טוב או ייצור מפוקפק. במקרה של אלפיין או JBL לא סביר שזה יקרה.

עוד חברות מומלצות ומוכרות בתחום האדיו לרכב (בתקציב שלך כמובן):

Hifonics

Kicker

Orion

Audiobahn

ויש עוד...

שוב, שאלה של בור: אם אני קונה סאב, הוא מגיע עם התיבה, או שאני מקבל רק את הרמקול? אם התשובה השניה היא הנכונה, האם יש מניעה לקנות רמקול בחו"ל ולקנות/לבנות תיבה בארץ בשביל לחסוך מקום?

לגבי מגברים, אשמח לקבל רשימה של פירמות מומלצות ונפוצות, וממה כדאי להתרחק (PYLE?). אני יודע שאלפיין, פיוניר, קנווד, JVC, סוני, פנסוניק ושות' הן "בסדר", אבל הייתי חושש מאוד ממותג כמו סאונדסטרים, פשוט מפני שלא שמעתי את שמו עד הרגע, ואני חושש ליפול על מוצר-מדבקה סיני.

שוב תודה,

שי

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

מה עם לנזר? "טובה ליהודים" או שלא?

עושה רושם שהמגברים שלה מאוד פופולריים בארה"ב.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אם אתה כבר קונה מחו"ל, אין סיבה לקנות לנזר.

אתה יכול לקנות גם פה...

תקנה משהו שפה איננו כ"כ נפוץ, או שייתן לך הכי הרבה תמורה עבור כספך.

לנזר היום לא מוציאה מוצרים טובים ומגזימה בנתונים.

יש לה רק סדרה או 2 שניתן להגיד עליהם מילים טובות, אך רוב המגברים הללו כבר לא נמכרים

בחנויות בגלל הסדרה החדשה שיצאה.

פורסם

יכול להיות שניו יורק יקרה בטירוף אבל איטרוניקס בין החנויות הזולות בעולם.

הבעלים ישראלים ויש להם חנות אמיתית חוץ מהוירטואלית בעיר התחתית באסקס אם אני לא טועה.

כדאי שתדבר איתם מראש שיביאו לך את מה שאתה רוצה.

יעלה לך יותר בחנות בגלל המס שהוא 8.25% אלא אם כן יש לך מישהו בניו ג'רסי שאתה יכול לשלוח אליו ואז אין מס.

לחנויות כמו circuitcity נכנסים רק בשביל החוויה, הם יותר יקרים ב 20-30% מכולם.

טיול מהנה.

פורסם
יכול להיות שניו יורק יקרה בטירוף אבל איטרוניקס בין החנויות הזולות בעולם.

הבעלים ישראלים ויש להם חנות אמיתית חוץ מהוירטואלית בעיר התחתית באסקס אם אני לא טועה.

כדאי שתדבר איתם מראש שיביאו לך את מה שאתה רוצה.

יעלה לך יותר בחנות בגלל המס שהוא 8.25% אלא אם כן יש לך מישהו בניו ג'רסי שאתה יכול לשלוח אליו ואז אין מס.

לחנויות כמו circuitcity נכנסים רק בשביל החוויה, הם יותר יקרים ב 20-30% מכולם.

טיול מהנה.

הבעיה בלקנות בחנויות כמו איטרוניקס היא שאתה לא יודע מה יהיה לך בקופסה.

החבר'ה באסקס מאוד לא אמינים.

ברשתות הגדולות תמיד יש מבצעים מאוד זולים ואתה יודע שאתה מקבל סחורה טובה.

אם אתה מוצא יותר טוב וזול תחזויר ותקבל את הכסף בחזרה.

אייל

• תוכן חדש...