פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש PHOENIX GOLD Octane-R 8.0:4 בארץ ולא מוצא יש למישהו כיוון ??? קישור או או להפנות למישהו שמוכר? תודה רבה איתן
הודעה אחרונה מאת mx-5 eilat, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
עם מה אתם ממליצים לי להרים את האביזרים האלו.. את הסט קומפוננט הזהhttp://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/assets/ProductImages/FNQ3514.jpg ואת שלושת הסאבים האלה 3 סאבים של אודיו באן 10 אינץ בתיבה אטומה,400RMS לסאב,סה"כ 1200 RMS http://www.jo-dis.com/images/azautosound/AW1051T.jpg התקציב הוא 4000 שקל ואני מתכוון לקנות יד שניה את המגברים ..אני רוצה מגבר\מגברים-שירימו את שלשת הסאבים בצורה הכי טובה ואני יודע שזה מונובלוק.ואני רוצה מגבר שירים את הקומפוננט הזה ועוד קומפוננט של רוקפורד שזה הקומפוננט הזה http://www.magnitola.ru/images/items/Rockford-Fosgate_P152S.jpg סט רמקולים קומפוננט 5.25 אינטש. - עוצמה 120WATT. - עוצמה נקיה 60RMS. …
הודעה אחרונה מאת mines, -
- 6 תגובות
- 889 צפיות
אז ככה בקרוב סוף סוף אני הולך להתקין קומפוננט ברכב..הקומפוננט יש על שני ערוצים של מגבר PLANET AUDIO ...מגבר 5 ערוצים איכותי אבל לא חזק...50W RMS כפול 4 ערוצים + ערוץ אחד של 200W RMS ...הנתונים הנ"ל ב- 4 אוהם... עד כה חשבתי כשיהיה לי תקציב ללכת ולהתקין את ה- V2 של פוקל מסדרת הפוליגלס... היום ראיתי כמה סטים שלי DLS שענינו אותי מאוד: זה הסט שמאוד עניין אותי בגלל המחיר המפתיע..והייתי רוצה לשמוע דעות עליו http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1053&CatCode=324 סטים נוספים שעניינו אותי:http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1069&CatCode=324 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1072&CatCode=324 הייתי מעוניין לשמ…
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מגבר של קראנץ' מוצהר 1000RMS ב1 אוהם השאלה שלי איך אני מנצל אותם 2 אוהם זה חיבור טורי של פלוס לפלוס מינוס למינוס בסלילים ומשם למגבר(בהנחה שמדובר על DVC של 4 אוהם) אז מה עושים לסחוט את המגבר שיעבוד על 1 אוהם?
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מוכן להרכבה- Jbl 75.4 Morel Pulse 6.5 Morel Pulse 6X9 Hu- Pioneer 860mp (52X4) אני רוצה להתקין את כל המערכת יחד, ולשם כך עליי לסיים את בחירת האביזרים בבחירת סאב. אני מחפש סאב בסביבות ה-800 ש"ח לחדש. אני רוצה סאב שישב טוב על המגבר שיש לי, ויפיק צליל מדויק, לצד באס טוב, לא באס שיפוצץ את האוטו, אבל באס חזק וטוב... הכי הכי חשוב שלא יהיה באס מרוח כזה שבגללו לא ישמעו בכלל את המוזיקה... תודה לעוזרים.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום נתחיל את הסיפור מהתחלה בתחילת השבוע הזמנו רכב חדש מהחברה הכלה החדשה VW passat הרכיב מגיע עם מערכת מקורית זה הדגם היילין שמונה רמקולים MP3 פלוס צינג'ר חשבתי על משהו אני מענויין לשמוע חוות דעת עם מישהו ניסה,ומה אתם חושבים בכללי מכיוון שאני מעוניין גם ב DVD וגם במערכת GPS ואני רוצה איכות חשבתי על משהו כזה. להרכיב מחשב רגיל ברכב יש לי ידע במחשבים אין לי בעיה להשיג את החלקים לוח אם קטן להרכיב מאוורים וכולה.. ושישב בפגאז' לקנות מסך מגע להרכיב אותו מקדימה ככה אני חוסך יש לי במחשב עצמו את ה DVD פלוס כמה מוזיקה שאני רוצה כרטיס קול איכותי פלוס GPS קיצר יש לי מחשב וכולל בו הכל! א.עד כמה אתם חושבים שזה אפשרי? ב.אפשרי לחשב את המע…
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
האם למישהו יש נסיון אם המכשיר הזה? אני לא מצליח למצוא שום מידע ברשת לגבי האם הרדיו יעבוד בארץ? היו לי אלפיינים בעבר והיה בהם אפשרות להעביר לתדרים אירופאיים. אבל לגבי המכשיר הזה לא הצלחתי למצוא תשובה. תודה
הודעה אחרונה מאת koka, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
א.אתם יכולים להמליץ לי על רדיו דיסק, רמקולים מקדמה ומאחורה כולל מגבר עד 6000 שח ב.האם באמת עולה 400 שח התקנה מערכת לאוטו??
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, בהמשך להודעה הקודמת שלי בנוגע לבניית מערכת לרכב שלי (ביואיק פארק אבני 1988) אני מחפש סט רמקולים איכותי. בדלתות הקדמיות יושבים רמקולים 4*6 וגם זוג 3.5. רציתי לקבל המלצה לסט איכותי שיכול להחליף את הסט האורגינלי (עכשיו תשאלו למה אני עוד עם הסט האורגינלי ואני יגיד לכם שלא מצאתי סט שיכול להחליף אותו - מדובר ברמקולים של BOSE) אז אני מחפש סט באמת איכותי. בקשר לבניית מערכת מורכבת יותר, החלטתי לחכות עם זה קצת ובכל מקרה אני מדבר על סט שיוכל לקבל הגברה ממגבר רציני ולספק סאונד טוב. תודה מראש ושבוע טוב לכולכם! (נ.ב, מתכנן להגיע להגיע למפגש ברמת-גן (
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 4 תגובות
- 760 צפיות
שלום חברים יקרים . ברצוני לתכנן שתי תיבות זהות , עבור שני הסאב-וופרים שברשותי , ה-W12GTI תוצרת JBL . סוג התיבות יהיה מאוורר (בעלות פורט , ככל הנראה צינור פלסטי) , צורתן תהיה משולש והנפח של כל אחת מהן לא יעלה על 70 ליטרים (עם עדיפות שהנפח לא יעלה על 62.5 ליטרים) . בעקבות שיקולים ויז'ואליים בלבד , כל סאב-וופר יורכב באופן הפוך על גבי התיבה שלו , מחוץ לה . כלומר , כל אחד מהם יורכב כך שפניו (הדיאפרגמה) יפנו כלפי פנים התיבה , בעוד שהגב שלו (המגנט ושאר האיברים) יפנה מחוץ לה אל חלל תא המטען . בהתחשב בעובדה שצורת התיבות תהיה משולש שווה שוקיים ככל הנראה , ניתן להבין שכל סאב-וופר ימוקם בזוית של 45 מעלות ביחס לתא המטען\הקרקע ובזוית של 90 מעלות אחד ביחס לשני . לצע…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
admw של מורל
מאת corwin- 2 תגובות
- 672 צפיות
מישהו יכול להסביר לי קצת מה הולך במוצר הזה. קצת היה לי קשה להבין. בברכה, קורווין.
הודעה אחרונה מאת corwin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי מותקנים 2 סטים של MOREL ברכב. אחד MOREL ELATE 2-WAY והשני MOREL ELATE 3-WAY. בסט של ה - 3-WAY היושב בחזית הרכב נשרפו שני המידים (CDM-54). מישהו יכול לתת איזשהו כיוון לפיתרון הבעיה ? נ.ב: ישבו על מדבר של רוקפורד שהוחלף במגבר של NAKAMICHI 4100. המידים נשרפו גם על הרוקפורד בעבר, כאשר הוחלף החיווט למידים ובנוסף הוחלפו גם הקרוסים (חצאי ירח). ה - GAIN של המדבר על חצי בדיוק, כאשר המתג של מתח הכניסה עומד על 8 וולט למי שמכיר את המגבר. ה - HU של פיוניר הוא 9450, מכוון ללט חיתוכים בקרוסים הפנימיים. אני לא מבין מה הבעיה (((( האם מישהו יכול לתת עצה כל שהיא מה אני צריך לבדוק ????
הודעה אחרונה מאת FannaN, -
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
מה החומרים לבניית תיבה של סאב ? אני רוצה לבנות תיבה לסאב עכשיו אני לא יודע ממש מה שמים בפנים או שלא ששמים כלום קיצר אני רוצה לדעת איך מכינים תיבה טובה ? ועוד שאלה האם הגודל של הסאב והעוצמה שלו משנה את המימדים של התיבה או שאם תיבה אונברסלית מתאימה בול לכל סאב ? M 7 M !^^^!
הודעה אחרונה מאת Maor 7 M, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. נוכח המון שינויים שאני עובר ומעביר את הרכב שלי מבחינת הרכב האודיו החלטתי להרכיב רמקול סנטר. הדרישות של הרמקול הן שיהיה 4 אינצ" רצוי קואקסיאלי. כמה שיותר דק. הרמקול הוא לא למטרת עצמה , אלא יותר למטרת מילוי הפרונט. ההרכב הקדמי של הרכב הוא מורל סופרימו. לכן רצוי שלא יהיה שונה יותר מדי בסגנון סאונד. שלא יהיה רמקול שתלטני , אך גם שלא יהיה לא מורגש מדי. רעיונות anyone ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפי מה שקראתי פה מכוונים את הגיין ככה מגבירים את הווליום של הרדיו דיסק ל-75 אחוז אחרי זה מתחילים להעלות את הגיין עד ששומעים עיוות ואז מורידים אותו טיפה השאלה היא אם יש לי מגבר שנותן לכל יציאה 150 אר אמ אס ורמקול 70 אר אמ אס ולפי הכיוון של הגיין הוא כמעט עד הסוף זה לא ישרוף את הרמקול ?
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 33 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, יש לי סאב Kicker CVR 400RMS שמחובר למגבר מונובלוק Macrom 500WATT והסאב לא מוציא לי תדרים גבוהים יותר של סאב אלא יותר בומים ואוויר ומאוד חסר לי הטון של הבס, למשל גיטרה בס שמנגנת בקושי שומעים. היה לי Kicker C12 שהיה מחובר לפני זה למגבר 4 ערוצים Dalco וקומפוננט של JBL שמתחברים לשני הערוצים האחרים, ודווקא אז היה לי יותר צליל של באס והיו שומעים יותר את הטון והתווים של הבאס. עכשיו יש לי HU של Pioneer ממש חדש (לא זוכר את הדגם) עם שלוש יציאות למגבר, ומגבר Dalco 1400 שמגביר לי זוג קומפוננט JBL וזוג 6X9 Kenwood 350WATT ומגבר Macrom 500WATT שמגביר לי את הסאב Kicker CVR. בהתחלה הסאב היה ממש סגור ועמום כי הוא היה בתיבה מאוד קטנה בלי פורט, אז החלפתי לתיבה הרבה יותר גדול…
הודעה אחרונה מאת rg12, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. היום הרכבנו מגבר 100.4 של קראנץ' וסט קומפוננט של קראנץ' דגם GTS6.5C ויש גם 6*9 חדשים של JBL 70RMS השאלה היא מה ההספק של המגבר ב-RMS אני יודע שיש לו 600w כולל הדגם שלו זה CRUNCH PZI 100.4 תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת S1406, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
תסבירו לי בבקשה מה ההדל בין rockford Type RF לבין סוג טוב עם מיד יש תקציב של 4000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. היום הסאב ברכבי הפסיק לעבוד משום מה, לאחר שבועיים אחרי שקניתי אותו. הסאב שעליו מדובר הוא קיקר קומפ שמחובר למגבר אודיו פולס. המגבר אומנם היה חם מאוד אך הוא לא נכנס לפרוטקשין, אני יודע את זה מכיוון שהרמקולים הקדמיים גם מחוברים למגבר והם המשיכו לעבוד בעוד שהסאב חדל לעבוד. עם זה רלוונטי, שמעתי בווליום די גבוה אבל הסאב לא "נקרע" ויכל לעמוד בעוד עומסים. כיביתי את המערכת למשך כ10 דק' נתתי למגבר קצת להתקרר, אך ללא הועיל, זה לא עזר למזלי יש אחריות על כל האלמנטים שהתקנתי ונסעתי לבדוק מה הבעיה בחנות שבה התקנתי את המערכת. שם חיברו סאב אחר והוא עבד, מסתבר שזה גם לא בעיה של חיבורים/כבלים. ניסיתי להריח אולי הסאב עצמו שרוף,אך גם לא הרחתי שום דבר. אז המגבר לא נכ…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 756 צפיות
מה דעתכם לגבי זוג זה? ביקשו מחיר של 2900ש"ח .. כדי לקנות ? או המחיר גבוהה ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 937 צפיות
שלום לכולם ברצוני לדעת האם הקומפ' Rockford Fosgate X162S http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14398 יתאימו למגבר של JL 300/4 עם 75 W RMS ומה דעתכם על הקומפ'?
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכבתי בדלתות קדמיות זוג קומפוננט של מורל - דוטק 6.5 וסאב של jbl דגם 1200 בהספק של 300V RMS עם תיבה מקורית, מגבר 4 ערוצים JBL בהספק - 4*104 , רוצה להחליף את ה- "דוטק" של מורל בזוג קומפוננט משופר שלהם- "הייבריד 6.5" ולהעביר את ה-"דוטק" לדלתות אחוריות. האם אפשר לחבר את 2 זוגות הקומפוננט לאותו ערוץ במגבר או שאני חייב לקנות מונובלוק לסאב בנפרד ולחבר את הקומפוננטים ל-4 ערוצים במגבר הקיים?? (יש בעיית תקציב בלרכוש מונובלוק לסאב) מה דעתכם על השילוב בכלל?? בעייה נוספת- כשאני מניע את הרכב יש רעש קל בטוויטרים. הערה - במזדה - 3 הרדיו מגיע בילדאין. הרכיבו לי מתאם RCA של רוקפורד.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
שלום, יש לי איביזה טורבו. כידוע לכולכם יש בה מערכת BI (מסריחה) בכל מקרה יש לי IPOD עם משדר FM ובשביל לשדר צריך למצוא תחנה "נקייה" יש למישהו מושג איזה תחנה יש שאפשר לשמוע בה טוב. יש מישהו שיודע אם יש אופציה באיביזה לכפתור שזהה לכפתור LOCAL ברדיו סטנדרטי (הכוונה לכך שהרדיו קולט תחנות שבאיזור שלו בלבד ולא מרחיק לתחנות רחוקות שלא לצורך...) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yoavdro, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש ברשותי פיוניר 7750 מרוצה ממנו מאוד אבל רוצה להתקדם חשבתי על האלפיין 9855 אבל אחרי שאני קורא את התרדים פה ואומרים שהוא נתקע בגלישה אז אני לא יודע עם כדאי לקנות אותו אני מעוניין ברדיו דיסק שיהיה ממש ממש איכותי ואמין חשוב יותר מהכול ושאלה נוספת קטנה הBIT שרשום לגבי כול מכשיר הכוונה 1BIT ןBIT24 מה זה אומר בדיוק
-
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני הולך להרכיב את הקומפוננטים של מורל הייבריד אוביישין, יש לי סאב 300-RMS של JBL וכרגע יש לי את המגבר 75.4 של JBL , רוצה המלצה למגבר איכותי יותר.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
בואו ננסה להרים תחרות SPL במגוון תדרים ונסיון של שירים למדידת SPL (שיר על דיסק שיעבור מרכב לרכב) כרגע דרוש לנו ציוד מדידה ,שופטים יותר מאוחר נעסוק בפרטים הקטנים (מיקום,אוכל,כיסאות וכו') אם יש חברה,עסק וגורם כלשהו שמוכן לעזור (ספונסר) יש לפנות בהודעה פרטית כל שאלה בקשר לשופט או מודד מוזמן להודעה פרטית גם כן את התחרות נמקם לפי כמות האנשים ומיקומם יש משתתפים?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 895 צפיות
השאלה בכותרת תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
מישהו בקשה יכול להביא לי אתר שבו יש את המגבר של JBL המפורסם שמוכרים בדיוטי פרי? באתר של סקאל דיוטי פרי אין ת המגבר ואני רוצה לראות אותו ולקרוא עליו אז כל עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 1 תגובות
- 864 צפיות
למישהו יצא לישמוע את ה- MTX Thunder http://www.mtxaudio.com/caraudio/products/subwoofers/thunder9500.cfm יש סיבה שהפסיקו להביא אותו לארץ? ואיך הוא מול ה-JL 13W7 כי מבחינת מחיר הוא חצי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי סאב מתנה באיזה קניה באינטרנט R&Y 8" 800W עכשיו הוא בא בלי תיבה בלי כלום.. הייתי רוצה לדעת מה הנפח של התיבה שלו כמה ליטרים מה כדאי לי אטומה או פתוחה? תודה לכם!
הודעה אחרונה מאת Soundman,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,175 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yosefW
- pooh-bear
- אורי מ.
- Haim_gds
- yoav911gt2
- SlowRide
- מיץ פטל
- danbr
- mcaspi
- topop
- נירו72
- guy.a