Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח הצחקת אותי לשניה..

יענו אתה אומר שאין ב SATA את המחט?! :x

SATA הרבה הרבה יותר רגיש לזעזועים מאשר ה-IDE מאחר וSATA עובד על 1000 סל"ד וכל נפילה קטנה של המחט שלא במקום יש נזק פיזי הרבה הרבה יותר גדול, אז את כל התעודות האלה אני בטוח שאין לך.

ומתי אמרתי שמערכות הפעלה לא מחממותצ את המחשב!? חח נראה לי אתה הוזה או משהו...כתבתי רק שוינדוז 98 יעוף על פנטיום שלוש ויעבוד ההרבה יותר טוב ממה שהוא צריך.

אבללללל אם כבר הגבת על החימום, אני יענה לך "טכנאי" שכמותך.

וינדוז אקספי דורשת הרבה יותר משאבים מאשר ה98, היא צורכת הרבה הרבה יותר. מה שגורם למעבד לעבוד יותר חזק ולחימום שלו.

באשר לדואל קור...חחח עוד פעם הצחקת אותי!! נראה לך הגיוני שDC שהוא כ"כ רגיש לזעזועים וחימום יעבוד "טוב" באוטו? אתה מוזמן לנסות אחשלי ולבכות אחרי זה...

בקשר לחשמל, יש מתאמים...

בכל מקרה,

אני שמתי אצלי מסך טאצ'פד של איזשהו לפטופ שנזרק אצלנו בחנות ודווקא עבד נחמד...

ו..............................................

תקנה כרטיס קול 5\6.1 סטנדרטי במאה שקל והוא יתן לך מעל ומעבר.

עריכה-

אה ובקשר לחיבור הלפטופ למערכת אתה פשוט קונה כבל RCA 2 PL (:

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם

לכל המעוניינים המערכת מחשב מותקנת על ידי ברכב של חבר, כאשר המחשב הינו פנטיום 4, 3 ג'יגה.

המערכת הורכבה בשביל ניסוי.

כרגע פועלת כ - חודשיים.

כוללת טלויזיה, רדיו, GPS, DVD וכו'.....

בנוסף כמסך הרכבתי 7 אינץ' מסף מגע (עומד על הדאש).

סך מחיר כל המערכת כולל הממירי מתח, DVD חיצוני, GPS, טלוויזיה, רדיו והכל יצא בחישוב כולל כמעט 11 אלף שקל.

אז לפני שתתחילו אץ הפרוייקט תקחו בחשבון שנדרש סכום כסף לא קטן וגם ממש לט מעט ידע.

נ.ב.: כמובן הורכב כרטיס קול 5.1 של קריטיב.

פורסם

לפני שאתם כבר בוחרים איזה אנטי ווירוס לשים ואיך לכוון את הטיים קורקשן עם הכרטיס קול, תנסו לחשוב על עוצמת הזרם שלוקחת מערכת מחשוב כזאת, ואיך אתם עוברים מDC ל AC ומשיגים את העוצמת זרם הדרושה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם
לכל המעוניינים המערכת מחשב מותקנת על ידי ברכב של חבר, כאשר המחשב הינו פנטיום 4, 3 ג'יגה.

המערכת הורכבה בשביל ניסוי.

כרגע פועלת כ - חודשיים.

כוללת טלויזיה, רדיו, GPS, DVD וכו'.....

בנוסף כמסך הרכבתי 7 אינץ' מסף מגע (עומד על הדאש).

סך מחיר כל המערכת כולל הממירי מתח, DVD חיצוני, GPS, טלוויזיה, רדיו והכל יצא בחישוב כולל כמעט 11 אלף שקל.

אז לפני שתתחילו אץ הפרוייקט תקחו בחשבון שנדרש סכום כסף לא קטן וגם ממש לט מעט ידע.

נ.ב.: כמובן הורכב כרטיס קול 5.1 של קריטיב.

עם היית יכול לפרט לי על מה יצא הכסף פחות או יותר הייתי שמח..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

ההארדיסק הזה עוד לא בישראל..

לבחור עם כל התארים והתעודות..

לא צריך תארים או תעודות בשביל דברים כלכך פשוטים.

לSATA יש עינית(HEAD/SLIDER) לא PIN (כבר מוכיח על החוכמה והתארים) בדיוק כמו לIDE אם אתה לא יודע, זה לא פועל אחרת... מה שמיוחד זה לא הפלטה או הראש זה המעגל האלקטרוני יותר...

דואל לקור נראה לי אבל רק נראה לי, מתחם הרבה יותר מפנטיום 3.

וXP לא בדיוק מחמם יותר אבל הוא דורש יותר משאבים = יותר כוח = יותר חום

המחשב במאמץ פולט יותר חום מבמנוחה אז קצת מחשבה אמרה לי שבXP המחשב יתחמם יותר

בברכה יונתן

• תוכן חדש...