Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משדר FM

yoavdro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי איביזה טורבו.

כידוע לכולכם יש בה מערכת BI (מסריחה)

בכל מקרה יש לי IPOD עם משדר FM ובשביל לשדר צריך למצוא תחנה "נקייה"

יש למישהו מושג איזה תחנה יש שאפשר לשמוע בה טוב.

יש מישהו שיודע אם יש אופציה באיביזה לכפתור שזהה לכפתור LOCAL ברדיו סטנדרטי (הכוונה לכך שהרדיו קולט תחנות שבאיזור שלו בלבד ולא מרחיק לתחנות רחוקות שלא לצורך...)

תודה לעונים

פורסם

yoavdro,

אם יש למשדר שברשותך אפשרות לקבוע את תדר השידור, אז בד"כ האזורים הנקיים מתחנות הם בקצוות של הסקאלה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

yoavdro,

זה דבר ידוע שהפתרון של משדרי ה - FM הוא פתרון רע, שבד"כ מלווה באיכות ירודה והפרעות. ההמלצה הכי טובה שאני יכול להמליץ לך היא להחליף את ה - HU המקורי, ב - HU סטנדרטי שיש לו כניסת AUX.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

זו בעיה מאוד רצינית להחליף באיביזה את המערכת שם , יש מסך אחד שהוא המערכת והוא היחידת מיזוג אויר , מה שכן אתה יכול לעשות , יש משדר FM אחד שאני אישית משתמש בו לאחר שעברתי על רבים אחרים ולא הייתי מרוצה כלל , המשדר הוא של חברת רוקפורד בעל 8 ערוצי סאונד ואפשרות לכיוון תדרים עם דיפ סוויצ'ים .

המשדר הוא מאוד איכותי אבל מאוד מאוד איכותי , אין לו רעשי לוואי כמו למשדרים האחרים אבל כמובן שהוא גם עולה בהתאם בסביבות ה 600 ש"ח , אבל האמת שווה כל שקל .

פורסם

לי יש את המשדר הזה (למרות שהוא מזמן לא בשימוש) וקבעתי אותו בזמנו על 90.3FM ...

כאן בצפון זה הייה הדבר הכי נקי שהייה לי .:mrgreen:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לי משדר FM שנחשב לאיכותי (אני מקווה), זה ITRIP של APPLE

הבעייה היא שאני לא יודע איך עושים LOCAL ברדיו והוא קולט תחנות רחוקות (קולט ממש גרוע...)

• תוכן חדש...