Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של קראנץ' מוצהר 1000RMS ב1 אוהם השאלה שלי איך אני מנצל אותם

2 אוהם זה חיבור טורי של פלוס לפלוס מינוס למינוס בסלילים ומשם למגבר(בהנחה שמדובר על DVC של 4 אוהם)

אז מה עושים לסחוט את המגבר שיעבוד על 1 אוהם?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אתה חייב לחבר במקביל עוד סאב כמו שלך שמחובר ב 2 OHM או להחליף את מה שיש לך ב DVC 2 כמו ש OR כתב.

חוצמזה , המערכת חשמל באותו יכולה לספק כח למגבר לתת 1000 W RMS????

לפעמים זה לא כידאי.

תבדוק את זה.

בברכה,

קורווין.

פורסם
יש לי מגבר של קראנץ' מוצהר 1000RMS ב1 אוהם השאלה שלי איך אני מנצל אותם

2 אוהם זה חיבור טורי [מקבילי] של פלוס לפלוס מינוס למינוס בסלילים ומשם למגבר(בהנחה שמדובר על DVC של 4 אוהם)

אז מה עושים לסחוט את המגבר שיעבוד על 1 אוהם?כמו שכבר נאמר,2 סאבים DVC4 שיחוברו במקביל,או סאב בודד DVC2 ש2 סליליו יחוברו במקביל וההתנקדות השקולה תהיה 1 אוהם.

12345

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אתה חייב לחבר במקביל עוד סאב כמו שלך שמחובר ב 2 OHM או להחליף את מה שיש לך ב DVC 2 כמו ש OR כתב.

חוצמזה , המערכת חשמל באותו יכולה לספק כח למגבר לתת 1000 W RMS????

לפעמים זה לא כידאי.

תבדוק את זה.

בברכה,

קורווין.

מכיר לא מעט חברה עם שני סולו באריק L5 בבאגאז' מה הם יעשו שהם צריכים 1500 וואט RMS להזיז את הסאבים?

כנ''ל צמד סטורקרים?

אלו דברים שקיימים ואם יש נפילות מתח אז מחזקים אלטרנטור בעיבוי הסליל ואם זה לא עוזר אז מחליפים לאלטרנטור גדול יותר .

עכשיו הסאב שלי זה L5 DVC של 4 אוהם. הוא מחובר אצלי במגבר מהפלוס של המגבר לפלוס של הסליל הראשון וממנו לפלוס של הסליל השני, ומהמינוס של המגבר למינוס של הסליל הראשון ומשם למינוס של הסליל השני ככה הוא עובד ב2 אוהם?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

סתם לציין - "עם שני סולו באריק L5 בבאגאז' מה הם יעשו שהם צריכים 1500 וואט RMS להזיז את הסאבים?

l5 - 600 RMS

אולי הכוונה ל L7 :shock:

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם
DVC 2 אום חיבור טורי
א. הוא אמר שהסאב שלו DVC 4 אוהם...

ב. DVC 2 אוהם בחיבור טורי ייתן התנגדות סופית של 4 אוהם.

לפותח התרד - לך עפ"י מה שאסף כתב.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...