Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם MOREL ELATE 3-WAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
DC לא נכנס לאלמנטים שמחובר אלייהם קבל בטור, כגון מיד וטויטר.

lanosforce לא נהוג להגיד "נחתכים בדרגה שניה או ראשונה "

עדיף להשתמש במילים מקצועיות יותר שיבינו אותך 6dB\אוקטב או 12dB\אוקטב.

או 1the Order \ 2nd order.

מין הסתם הם נשרפו כי הם קיבלו הספק גבוה מימה שהם מסוגלים לעבוד איתו,

או תחתוך אותם גבוה יותר בעזרת קרוס אובר בניפרד למיד, או שתפחית מין ההספק.

תמיר

גם לי יש אלייט באוטו ואני משתמש כמו כן בHU של אלפיין והשאלה שלי היא כזאת- כשאני נכנס לקרוסאובר יש שם 3 אפשרויות FRONT REAR SUB

יש מצב למשל שאני חותך את האלייט בצורה לא נכונה ולכן הוא ישרף לי?

כרגע הוא נמצא אם אני לא טועה על 3DB- ולגבי ה 6dB\אוקטב או 12dB\אוקטב אני לא ממש זוכר, יכול להיות שכיוון לא נכון של האוקטבות יגרום לו לנזק?

פורסם

אדי, אני לא מאמין שמורל ייצרו סט כזה יוקרתי ויהיה בו פאק כזה משמעותי בתדרי החיתוך... ממש לא הגיוני.

פאנן, מה בדיוק קרה, כל הסיפור.. צד אחד? שניהם ביחד? יום אחרי יום? צריך יותר פרטים. זה יכול לעזור בבידוד הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת אני לא בדיוק יודע מתי

סתם נשמע לי שאני שומע פתאום את המיד השמאלי מנגן ומפסיק.

לאחר זמן ממש קצר, כמה שניות הוא הפסיק לנגן לגמרי.

לאחר בדיקה של שאר הרמקולים גיליתי שגם הצד השני לא מנגן, לא יודע כמה זמן לא שמתי לב שהצד השני לא מנגן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...