Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בקרוב סוף סוף אני הולך להתקין קומפוננט ברכב..הקומפוננט יש על שני ערוצים של מגבר PLANET AUDIO ...מגבר 5 ערוצים איכותי אבל לא חזק...50W RMS כפול 4 ערוצים + ערוץ אחד של 200W RMS ...הנתונים הנ"ל ב- 4 אוהם...

עד כה חשבתי כשיהיה לי תקציב ללכת ולהתקין את ה- V2 של פוקל מסדרת הפוליגלס...

היום ראיתי כמה סטים שלי DLS שענינו אותי מאוד:

זה הסט שמאוד עניין אותי בגלל המחיר המפתיע..והייתי רוצה לשמוע דעות עליו

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1053&CatCode=324

סטים נוספים שעניינו אותי:http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1069&CatCode=324

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1072&CatCode=324

הייתי מעוניין לשמוע את הסטים הנ"ל גם ...אז עם יש לכם להציע לי מקום בו ניתן יהיה לשמוע משו מכל אלה אז אני מאוד ישמח...

ו...דעתם מאוד חשובה לי על הסטים ה"ל בכלל...האם עדיף ללכת על בפוקל או על אחד מהסטים הנ"ל של DLS...מחינת איכות ההרכבה של הסט וכדומה...

כמו שאתם רואים הסטים הנ"ל הם מהסטים היחידים שיוכלים להתאים לי מבחינת ההגברה..הם בין 60 ל- 80W RMS...ה-50 שלי אמורים להספיק...

תודה מראש לכולם...

מנואל 8-)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

השאלה היא האם אתה מודע לרמת ההתקנה שדרושה לסט שלושה חלקים, מבחינת איטום, בניה, כיוונים? אז לעלות הסט תוסיף עלות התקנה שיותיר מתכפיל את העלות הכללית...

אריק.

בשיפוצים

פורסם

בעיה כי ברכב של אבא שלי כיום לא הייתי משקיעה על איטום ובנייה רצינית..

מה אתם אומרים אין אפשרות להתקין את הסט 3 חלקים בצורה לא יקרה וללא איטום (כדי שאיכות השמע תהיה לא טובה)...ורק כאשר אבא שלי יחליף רכב בעוד שנה שנתיים אני יעביר את הסט לרכב החדש ומבחינתי להשקיע 2000 ש"ח

+ על בניות ואיטומים לא יפריע לי מכיוון שזה יהיה שווה את זה...

פשוט לא הייתי רוצה לקנות סט פשוט מגלל שאני לא מתכוון לעשות התקנה רצינית...ואז כשנחליף שוב לזרוק את הסט ולקנות אחד רציני יותר חבל..

אז הצעות בבקשה...מקסימום אני ילך על ה- V2 וזהו..

פורסם

לא חסרים סטים טובים של שני חלקים, חיפוש בפורום יתן לך עוד מגוון הצעות בטווח המחירים שלך.

בכל מקרה ההגברה שלך פותחת לך אופציה לעבודה בבי אמפ, תחשוב גם על זה, אני מאמין שזה יתן לך תוצאות טובות יותר מסט שלושה חלקים שמותקן בצורה חלקית.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

אני חשבתי על בי אמפינג ...אבל אני לא יודע דרך מה אני יעשה את כל החיתוכים ...פשוט לא נראה לבמגבר שלי יש קרוס אובר מלא...ואני לא נראה לי שה - HU של תומך ב- 3 WAY...

(הרדיו דיסק הוא של פיונר DEH-P7550MP)

נגיד ובי אמפינג..על איזה רכיבים הייתם מציעים לי ללכת.. ההגברה 50W RMS כפול 4..? ואיפה בארץ אני יכול לקנות מידבאסים בנפרד וטוויטרים בנפרד...?

• תוכן חדש...