פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
שלום אני מלבט בין קניית רדיו דיסק של פיונייר דגם dex-p9( אני קונה את המכשיר בארה"ב ) - לא הבנתי מהאתר של פיונייר אם הוא קורא MP3 ? ובין רדיו דיסקים של ECLIPSE , CLARION , ALPINE . אם מומלץ דגם אחר או חברה אחרת אשמח לקבל המלצה . מודה לכם מראש .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
הרמקולים הקדמיים הם בדשבורד (נראים לי דיי קטנים אני לא מבין בזה) והאחוריים (גם נראים לי דיי קטנים) הם בתוך הקורות מאחורה מי שמכיר את האוטו אולי יוכל לנסות להסביר לי איך אני יכול להתקין רמקולים 6X9 מאחורה + סאב (לא נראה לי בעיה) ורמקולים מקדימה התקציב עומד על 4000 אלף שקל ~
הודעה אחרונה מאת papa_carlos, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי במכשיר החדש של בלאופונקט דגם MP66 ורציתי לדעת איך הוא? יש למישהו ניסיון איתו למרות שהוא חדש? לפי הנתונים הוא שווה השקעה? בכל זאת מכשיר שסביבות 2500 ש"ח עולה בארץ. איך הוא בהשווה לדגמי פיוניר או אלפיין החזקים? זה המכשיר: http://www.blaupunkt.com/at/7646520310_main.asp
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי שאלה איזה מגבר עדיף מבחינת איכות הצליל לוא דוקא העוצמה dragster dab 4075 rockford 450.5
הודעה אחרונה מאת elian, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לחבר מגבר ברכב הנ"ל, אני אשמח אם מישהו יכול לעזור בהסבר באיך לפרק את היחידה וגילוי החוטים של הרמקולים (לשם חיבורם למגבר) תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
- 0 תגובות
- 936 צפיות
כאמור, מעניין אותי אם יש אתר שבו אפשר למצוא בדיקות של הספקים והשוואת בין נתונים מוצהרים לנתונים בפועל וכ"ו.. או אולי אתר שלפי חברות ודגמים לפחות אומר אם המוצר אוור רייטד או אנדר רייטד. יש דבר כזה או שאני חיי בהזיות?!
הודעה אחרונה מאת bub, -
שלום לכולם! אחרי חודש ללא מפגש - במקום הרגיל מאחורי אצטדיון ר"ג (מול הבאולינג, העיגול האדום בתמונה) בשעה 12 בצהריים ואילך. כולם מוזמנים! (נא להפוך לדביק, תודה)
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברצוני לחבר בבי אמפינג את הסט הקדמי שלי -מורל הייבריד אוביישן ,כאשר ה-HU יהיה מסוג קלריון 856 . השאלה היא : האם ישנו צורך בקרוסאובר חיצוני לטובת חיתוך התדרים או שאפשר לעשות זאת עם הקרוס שבא עם הקומפוננט מסוג 2.MX -22 ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אילו רדיו דיסקים תומכים MP3מומלצים בשוק היום עד לסכום של כ 1000 . תודה..
הודעה אחרונה מאת bub, -
Ladder d/a
מאת corwin- 0 תגובות
- 758 צפיות
מישהו שבאמת יודע , יכול להסביר לי במדוייק מהו סוג ה D/A הזה? בברכה, קורווין.
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 5 תגובות
- 919 צפיות
תמליצו לי בבקשה על קומפוננט 6 וחצי אינץ'. התקציב הוא עד 600 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מידי. התכנון הוא שהקומפוננט יחובר למגבר GTO המפורסם. תודה ושבת שלום.
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה בבקשה תעזרו לי להחליט , אני רוצה לבנות באוטו מערכת איכותית אבל לא רוצה לבזבז על זה הון קטן (בטח את שמעתם מליון פעמים) אז ככה מביאים לי מUS את ה clarion DXZ765MP ע"פ דיונים רבים בפורום הבנתי ש ה-JBL 74.5 הוא בחירה טובה בשביל מגבר לא יקר ואיכותי, כעת אני רוצה קומפוננט של 6.5 ו סאב . אני חשבתי על מורל Dotech MKII או ה PULSE ו סאב 12 של פיוניר , אבל שחיפשתי את ה מגבר (נגמר הדיוטי פרי � חבר שלי טס אתמול ואמרו לו שאין יותר) אז מצאתי את הסט הבא: קומפוננט FOCAL פוליגלס V2 � 1400 שח סאב C.VEGA HED 12.4- 800 שח כולל קופסא השאלה ה…
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חברה... משעמם לי ובא לי לנסות להרכיב מגבר לבד. איפה אני יכול למצוא מפרט טכני ודברים שיעזרו לי במשימה? תודה.
עשה זאת בעצמך,
מאת Testex-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו פעם בנה קופסא לסאב? אני רוצה לבנות אחת, על מה לשים דגש? אם זה אפשרי בכלל. תודה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 839 צפיות
שלום לכולם! יש לי מגבר מונו של רוקפורד דגם 3001 , לפי הנתונים שלו הוא מוציא 150 ב4 אוהם ו300 ב2 אוהם , בימים הקרובים אני מתקונן לקנות סאב של פוקאל שאני רוצה לחבר אליו , אבל יש בעיה הסאב 400 rms! מה אני יכול לעשות יש דרך כל שהיא שאותו מונו ירים אותו סאב? מה אני עושה ואם אין סיכוי אולי למישו יש להציע מונו טוב במחיר של עד 1700 שח? אבל זה במקרה הסופי...
-
תוצרת גרמנית
מאת rocco23- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מקורב לי נסע לגרמניה לצורך עסקים, ואחרי בירור שערכתי המחירים שם לא זולים. אני מחפש מגברים ולכן רציתי להיעזר בחברי הפורום לגבי ,אילו חברות הם בעלי תוצרת מקומית כך שישנה אפשרות שלפחות יתמזל מזלי בזה . אני מכיר את פייז ,אטון,הליקס ,וריינבו.האם חברי הפורום מכירים תוצרת גרמנית נוספת ? אני מחפש מונובלוק ו-4 ערוצים .
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
כבל RF ככבל RCA
מאת Kuzia- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
עבדתי בחברות HOT ו-YES ובסוף נשארו לי כבלים RF (RG59 ו-RG6) היה לי מותקן RCA שעשיתי אותו מהכבלים האלה והיה סבבה, אבל היה מחובר רק סאב. האם הכבלים טובים (איכותיים) כדי לעשות RCA לכל התדרים?
הודעה אחרונה מאת Kuzia, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 13.3 אלף צפיות
שלום מישהו יודע כמה עולה התקנה של אזעקה כזאת ברכב ? ומי היבואן ? אני רוצה לתקן את השלט הוא קיבל מכה בתצוגה אז לא רואים את החלק האחורי של הרכב בשלט.. תודה
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
-
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום נסעתי באוטו ושמעתי מוזיקה. כשחניתי הנמכתי את הווליום ופתאום לא היה סאונד.. בדקתי את המגבר וראיתי שהנורה של הפאוור לא דולקת... בדקתי חיבורים... והכל בסדר.. יש למישהו מושג מה קרה????
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם! אחת הבעיות הידועות בסוזוקי באלנו שבדלתות הקדמיות אין הרבה מקום למגנט של הרמקול כי כשמורידים את החלון הוא פוגע במגנט ולא נותן להוריד אותו עד הסוף. עכשיו מותקן אצלי קומפוננט 5.25 והוא יושב על 2 טבעות MDF כדי להרחיק את המגנט. אני רוצה להתקין 6.5 MOREL PULSE מבחינת המידה של הרמקול (העיקף) אין בעיה. רציתי לשאול מה המידה מתחילת הרמקול עד סוף המגנט ב MOREL ? ואם אני שם 2-3 טבעות MDF זה יוריד לי מהאיכות ומהעוצמה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת rg12, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכשתי לא מזמן את המכשיר הזה, קודם אני חייב לכל אותם אנשים שמחפשים HU ברמה גבוהה ומתלבטים. אז אל תתלבטו יותר זה אחד המכשירים הטובים ביותר שקיימים היום. הוא נבחר כמכשיר הטוב ביותר לשנת 2006/2007 בתחרות של EISA למי שמכיר. יש לו Preout של 5V, אבל בניגוד לאחרים זה 5v RMS!, התנגדות נמוכה של 100-ohms ליציאות. ממיר דיגיטלי אנלוגי של 24 ביט, קרוסאוובר 3 way. 16 כיוונים שונים של EQ עבור כל רמקול בנפרד...אני יכול להמשיך עוד הרבה.... בקיצור מכשיר מדהים! רציתי לשאול אם למישהו יש מכשיר כזה או שיכול לברר ממישהו שיש לו אם יש לו את האופציה לשנות את הצבע של המכשיר מצבע לבן לצבע כחול כפי שכתוב במדריך ב"הגדרות התחלתיות", ע"מ 71-73. יש לי את כל האפשרויות פרט לאפשרות הזו. למרות ש…
הודעה אחרונה מאת leonm12, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש מתקינים שמבינים במערכות מולטיפלקס (סיטרואן C4) באיזור רעננה. הנה החבר'ה שאני מכיר, אבל לא יודע איך המקצועיות שלהם ברכבים הר"מ: - ס.ט. - ST - רדיו מארס (צמוד לST) - רדיואב (אני חושב שהוא נסגר, לא בטוח) - רדיו יוסי (ליד הבלוקבאסטר) - אוטודיפו (נראים לי לא מקצועיים) - מוסך בראל (הבנתי שהם גם עושים התקנות) יש המלצות ?
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
3Sixty.2
מאת NaderShado- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברה אתמול שמעתי את ה- 3sixty והוא באמת קוסם ברמה גבוהה אפילו. אם אני לא טועה יש שם יותר מ-30 ערוץ לכל יציאה. והוא מכשיר מעולה. שי לי דיסק שיש בו הרבה אפקטים מיוחדים שלא כל מערכת יכולה להשמיע וניסיתי אותו על כמה מערכות ואת האפקט המבוקש לא נשמע. הכנסתי את הדיסק למערכת שהותקן בה 3Sixty ואת האפקט נשמע מצוין ובלתי יאמן. האפקט הוא שחיקת אצבעות המנגן על כפתורי הסקספון. התקשרתי לאוטופרט והם אמרו שאוכל להגיע עם המערכת ושם יתקינו לי את ה- 3Sixty ואם אני אראה שיש שינוי משמעותי רק אז יתחילו לדבר על מכירה. את האמת אני הולך לשם אחרי שאני מתקין את המערכת. כדי לכם לגשת לשם.
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקבל המלצה איזה מבין המגברים עדיף אני מחפש איכות ממש לא ווליום יש לי pionier 7750 קומפוננטים של altec-lancing ואני מחפש סאב לא חזק אבל מדוייק לתיבה אטומה (כמה שיותר קטנה) בסביבות 250-300W בכל מקרה המגברים שאני מתלבט בנייהם הם soundstream xta 720.4 http://www.sonicelectronix.com/item_1703.html או phoenix gold octain 8.0:4 http://www.sonicelectronix.com/item_2077.html מי מבנייהם עדיף? תודה
הודעה אחרונה מאת mx-5 eilat, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שגנבו את הסובארו, קנינו סיוויק 98. אני רוצה לרכו שקומפוננטים לקדימה (מורל פולס כנראה, אבל אשמח להצעות דומות במחיר שלהם) אבל אני לא יודע איזה גודל אני צריך. האם אצלי ברכסב זה 5.25 או 6.5? שאלה שנייה, היא כיצד אני בודק את הדגם של הרמקולים האחוריים שלי? ניסיתי להסתכל אם רשום משהו למטה, אבל לא רשום כלום, אם אני אפרק אותם, אמוןר להיות רשום? אם לא, האם אפשרי לזהות את הדגם מתמונה או משהו? שאלה אחרונה, אני מחפש גם רדיו דיסק כשהקצבתי כ-800 שקלים (הכל משומש). ראיתי אלפיים 9847 ופיוניר 7650. איזה מהם עדיף? האם בשניהם אפשר לחבר 4 רמקולים שיוגברו מהרדיו-דיסק? תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת anatoli, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, לא יודע אם אתם זוכרים אבל ברשותי רכב אמריקאי שאני רוצה להרכיב לו מערכת. אני צריך להשתמש במנחתים מכיוון שברדיו שלי אין יציאות RCA. האם יש המלצה למנחתים מסוימים? האם יש מנחתים איכותיים יותר או איכותיים פחות?.. מה המחירים בגדול והאם מנחת שעולה פי 2 ממנחת אחר יורגש באיכות הצליל? תודה מראש וערב טוב אורי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 698 צפיות
מישהו מכיר את המונו הנ"ל..? שווה 1200 שקל יד שניה??
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה לפי מה שבחרתי זה רדיו דיסק של אלפיין 9852 לקנות! עכשיו אבא שלי דיבר עם איזה אחד בנות והוא אמר לי שהרדיו לא ישפר לי כלום באיכות... עם המוצרים שיש לי! המוצרים: קומפוננט LITHNING AUDIO BOLT סאאב JBL מגבר SUPER SOUND 720 W ורדיו 3500 הישן של פניור! רציתי לשאול אותכם אם אני אקנה את האלפיין זה ישנה לי תאיכות תצלילים עצמם ובכללי אם ישמעו יותר נקי וטוב.?
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מישהו יכול להמליץ על מתקינים באזור המרכז שלא: לוקחים עבור רמקולים/מגברים כמעט כפול ממחיר האינטרנט, לוקחים בנוסף עוד 900 ש"ח על התקנה (פשוטה), מוכרים לך את מה שבמקרה תקוע להם על המדף, מצליחים להבחין באיכות צליל (לפחות ברמה של הכל עובד ומחובר נכון...), כפי שיכולתם להבין כבר עברתי מספר מתקינים (והשארתי הרבה כסף שלא היה צריך). אשמח אם תוכלו לעזור, אסי
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 664 צפיות
אהלן, שאלה פשוטה, שלא ידעו לענות לי עליה בסוכנות/מוסך של סיטרואן: האם ניתן להתקין מגבר + רמקולים אחוריים + סאב למערכת המקורית שמגיעה עם סיטרואן C4 ? מדובר על הגרסא הפשוטה של הסיטרואן. אמרו לי שזה יכול ליצור עומס על המערכת החשמלית של הרכב וע"י כך לגרום לשיבושים בכל מיני מערכות אחרות. דרך אגב, האם ניתן לחבר למערכת דיבורית בלוטות' שמתחברת לרמקולים המקוריים של הרכב ? תודה
הודעה אחרונה מאת שמר,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA