Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא יודע אם אתם זוכרים אבל ברשותי רכב אמריקאי שאני רוצה להרכיב לו מערכת.

אני צריך להשתמש במנחתים מכיוון שברדיו שלי אין יציאות RCA.

האם יש המלצה למנחתים מסוימים?

האם יש מנחתים איכותיים יותר או איכותיים פחות?..

מה המחירים בגדול והאם מנחת שעולה פי 2 ממנחת אחר יורגש באיכות הצליל?

תודה מראש וערב טוב

אורי

פורסם

בגדול מנחתים הם לא אופציה איכותית

אם בא לך להשקיע טיפה יותר

ישנה אופציה של הקוסם

הקישור נמצא במעלה הדף.

אני לא הכי מכיר את המוצר לעומר אבל בטוח שהוא יותר באיכות מכל מנחת

וגם מספק לך איכות ופונקציונליות

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

במנחתים - אל תתפשר בשום פנים ואופן!!!

הבעיה איתם זה הרגישות הרבה שלהם לקרינה האלקטרומגנטית של הרכב - כלומר חוטי חשמל, אנטנה ומחשבי רכב....

בנוסף לכך הם מכניסים רעש רב לתוך המגבר ולכן ככל שהמנחת יהיה איכותי יותר הוא יהיה מבודד יותר ויכניס פחות רעשים.

מבחינת מנחתים - אני מכיר שני סוגים טובים שאחד מהם הוא של רוקפורד והשני של סטינגר - הסטינגר עולה סביבות ה180 ש"ח למתאם והרוקפורד סביבות 250 ש"ח.

הייתי גם כן מציע לך בחום לבדוק את האפשרות של ה3-sixty או "הקוסם" לפי השם השיווקי הקצת "שכונתי" שלו בארץ - הייתי אומר. זה גם מכשיר של רוקפורד...

אני מדבר מנסיון רב בנושא הזה - אל תתפשר!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...