Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצרת גרמנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקורב לי נסע לגרמניה לצורך עסקים, ואחרי בירור שערכתי המחירים שם לא זולים.

אני מחפש מגברים ולכן רציתי להיעזר בחברי הפורום לגבי ,אילו חברות הם בעלי תוצרת מקומית כך שישנה אפשרות שלפחות יתמזל מזלי בזה .

אני מכיר את פייז ,אטון,הליקס ,וריינבו.האם חברי הפורום מכירים תוצרת גרמנית נוספת ?

אני מחפש מונובלוק ו-4 ערוצים .

פורסם

גם אם תקנה שם תוצרת מקומית, לא אומר שיעלה לך זול. המוצרים האלו יעלו לך אולי יותר זול בהשוואה למחירם בארה"ב למשל, אבל אל תצפה לניסים וניפלאות.

אולי יהיה לך יותר זול מלקנות בארץ כי לא תשלם מכס ע"י כך שהמקורב שלך יביא את הרכיבים איתו במזוודה (ואולי כן, אגב, אם ייתפסו אותו...).

ממליץ לחפש BRAX או HELIX - מגברים טובים מאוד. הם נמכרים גם בארץ, אז אתה יכול לבחון כדאיות. (כנס לאתר של צ'יפר ותראה).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

יש גם את ETON שציפר מבייא גם תוצרת גרמנייה

ויש לך את MB גם גרמנייה (לפחות הדגמים הישנים )

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

• תוכן חדש...