Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שגנבו את הסובארו, קנינו סיוויק 98. אני רוצה לרכו שקומפוננטים לקדימה (מורל פולס כנראה, אבל אשמח להצעות דומות במחיר שלהם) אבל אני לא יודע איזה גודל אני צריך. האם אצלי ברכסב זה 5.25 או 6.5?

שאלה שנייה, היא כיצד אני בודק את הדגם של הרמקולים האחוריים שלי? ניסיתי להסתכל אם רשום משהו למטה, אבל לא רשום כלום, אם אני אפרק אותם, אמוןר להיות רשום? אם לא, האם אפשרי לזהות את הדגם מתמונה או משהו?

שאלה אחרונה, אני מחפש גם רדיו דיסק כשהקצבתי כ-800 שקלים (הכל משומש). ראיתי אלפיים 9847 ופיוניר 7650. איזה מהם עדיף? האם בשניהם אפשר לחבר 4 רמקולים שיוגברו מהרדיו-דיסק?

תודה רבה לכולם.

פורסם

ה7650 רדיו דיסק מצויין.

תחפש גם את ה750 פרימייר שהוא מצויין, מכרתי אותו לפני כחודש ב850. נהנתי ממנו מכל שניהץ

בנוגע לרמקולים האחוריים כנראה שהם של איזה חברה סינית פשוטה.

רמקולים ממוצעים של פיוניר אחוריים עולים היום כ300 שקל לזוג כך שתעשה את השיקולים שלך.

פורסם

היה לי את ה-760 פרימייר כשגנבו את האוטו. אבל אז היו לי רק רמקולים קדמיים. יש ל-7650 אפשרות להגביר 4 רמקולים ישירות ממנו, נכון?

האלפיין פחות טוב ממנו?

פורסם

בטח שיש לך אפשרות לחבר אליו 4 רמקולים.

בקשר לפיוניר נגד אלפין הדעות חלוקות.

הרוב טוענים שהאלפיין יותר איכותיים(למרות שהמכשירים שלהם נראים פשוטים מאוד-הסאונד שלהם טוב יותר משל פיוניר).

פורסם

מה שחשוב לי הוא איכות הקול, ושתהייה אפשרות לחבר מגבר לסאב שאני אולי אוסיף בהמשך. אז אני מניח שהאלפיין יהיה הבחירה הנכונה בשבילי?

פורסם

אני ממש לא הייתי רוצה שהמערכת שלי ברכב תהיה מורכבת מרכיבים של פיוניר... אבל זה אני...

איכות? תקבל יותר מהאלפיין.

קשקושים ותצוגות? תקבל יותר מפיוניר.

רמקולים של פיוניר מאחור?

הממממםםם...לא.

כשאני שומע קנווד מול פיוניר מול מורל מול JVC (ברמקולים אחוריים) יש לי דירוג אחד:

1.קנווד (בגלל המחיר והסאונד עבורו)

2.מורל (בגלל הסאונד)

3. JVC (בגלל הסאונד)

4. פיוניר (בגלל הסאונד)

בכל אופן, זו דעתי פחות או יותר, ואני בכלל אישית לא משתמש ברמקולים מאחור...

אם אתה מתעקש על אחוריים (מה לעשות, כל אחד וההעדפות שלו כמובן) ואתה לא רוצה להשקיע

יותר מדיי כסף - לך על קנווד, בזאפ תמצא זוג בכ 290 ש"ח והם יישמעו מעולה למחיר זה.

http://tapuz.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25692=58879&DB141014=141039&orderby=price

אם אתה מוכן להשקיע יותר ולקבל יותר, קנה את המורל פולס.

http://tapuz.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25692=58879&DB141014=141049

פורסם

תודה על התגובות.

מבחינת רמקולים חשבתי על הפולס מקדימה.

ראיתי באיביי שהאלפין שם זולים מאוד. יש לי איזשהו סכום כסף בפאיפאל שאני רוצה לבזבז אז ההזדמנות של לרכוש שם היא מעולה מבחינתי. השאלה היא, האם אפשרי להביא מכשיר כזה מחו"ל ושהוא יתמוך בתחנות רדיו בארץ?

פורסם

כל עוד אין R על הדגם - אז חלק מפונקציות הרדיו לא יהיו זמינות .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם אני לא טועה באלפיין יש אפשרות מובנית ברדיו דיסק שאתה בוחר את סוגי התחנות. (אירופאיות/אמריקאיות).

פורסם
היה לי את ה-760 פרימייר כשגנבו את האוטו. אבל אז היו לי רק רמקולים קדמיים. יש ל-7650 אפשרות להגביר 4 רמקולים ישירות ממנו, נכון?

האלפיין פחות טוב ממנו?

חח ברור שכן מה אתה מסטול? בכל רדיו דיסק היום יש יציאות ל4 רמקולים זה תמיד ככה הוא מגברי חלש אבל הוא מגברי זה כל הרעיון אחרת מזה היה נותן לך שהוא מגביר רק חלק מהרמקולים ולא את כולם.

פורסם

מבחינת רדיו דיסק נדמה לי שאני אסגור על ה-9847. מבחינת רמקולים קדמיים, נדמה לי שאני אקח מורל פולס 6.5 (לא שמעתי שום המלצות על משהו טוב יותר באותו המחיר).

השאלה היא מה אתם ממליצים לאחוריים? שמעתי שיש לבלאופאנקט דגם כלשהו של 150W שמאוד מומלץ, ומישהו הציע לי את הדגם של ה-200W (אני מציין כמה וואטים כי לא ידוע לי שם הדגם) שהם כמובן 6X9. מישהו שמע אותם? הם טובים? יש משהו יותר טוב במחיר הזה?

תודה רבה.

פורסם

מצטער על ההקפצה

לא הצלחתי למצוא כפתור עריכה.

אשמח לשמוע תגובה על על עוד שתי שאלות. מה דעתכם על המכשיר:

Clarion DXZ555MP

שמעתי עליו כמה דברים טובים, אבל הוא לא ממש מוכר לי.

כמו כן, אני שוקל את האפשרות להביא רדיו-דיסק מחו"ל בגלל שיש לי סכום כסף כלשהו בפאיפאל שלא מנוצל. איך אני יודע האם הרדיו-דיסק תומך בתדרים של הרדיו בארץ?

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...