פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב טוויטרים לרכב. הרכב (סאאב 95) בא במקור עם קומפוננט 4" בדש בורד, מאז שנת 95, הרמקול העשוי קרטון שיש בשמש ראה ימים טובים יותר. ברשותי זוג רמקולים 4" חדשים לחלוטין של קנווד (1 וואי) שאני מתכוון לשים כמיד. אני רוצה להוסיף להם טוויטרים (אם יש כבר מקום למה לא?!). לא מחפש איזה משהו מטורף, אני בעקרון רוצה רמה מעל הטוויטרים של ה-9.99 אבל לא יותר מזה. עכשיו אני מתכוון לעשות את ההתקנה בקרוב, ככה שאין לי כוח לנדוד לכל רחבי תבל להביא את הטוויטרים. מחפש מקום באזור נס-ציונה-ראשון. מתכוון לשלם סביבות ה-50 ש"ח עליהם +-. עוד משהו - האם שווה לשים קצת דיינמיט אקסטרים שמה בדש-בורד מתחת לרמקולים? או שזה לא ייתן יו…
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר עומד לקנות גולף חדשה וברצונו לדעת האם איכות המערכת המובנית RCD 300 טובה. הבנתי מקריאה במפרט שיש לה 6 רמקולים-איך איכותם והאם יש אפשרות להחליפם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 917 צפיות
GM-4000 שתי ערוצים איך המגבר במחינה כללית? האם יעבוד טוב על רמקולים פיוניר חדשים 420 WATT? תודה!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. יצא לי להרהר מספר פעמים בשאלה מה כל-כך אקוסטי בקרטון. הדבר החום המכוער הזה שלרוב נתקלים בו רק במחלקת הירקות בסופר, הוא בעצם אחת מאבני הייסוד הכי נפוצות בעולם הסאונד. אני מתכוון בעיקר ל MDF (שזה לא סוג של עץ בניגוד למה שהרוב חושבים) ולממברנה (Cone) של הרבה סוגי רמקולים, גם האיכותיים ביותר (כדוגמת חלק מסדרת הרוולייטור של סקאן ספיק שלא נראה לי שצריך להרחיב את היריעה עליה.). כמו כן אם מישהו ממכם ניסה פעם לתוך קופסת קרטון (זה בסדר, אתם יכולים לגחך) או לדבר לתוך קופסת פלסטיק - הקרטון נשמע הרבה יותר "אקוסטי" ויש פחות הד. נראה כאילו לקרטון יש איזו תכונת "בליעה" בניגוד לפלסטיק. יש רעיונות? תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רציתי לקבל מכם חוות דעת על מגבר מבית Mac Audio מדגם Z4100 4 יציאות. מפרט טכני: הספק מקסימלי - 1000ווואט הספק אפקטיבי - 4X80 וואט RMS אשמח לקבל חוות דעת וביקורת על החברה והמגבר עצמו תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת ...Exit, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי שאלה למי שיש לו ידע בזה... ראיתי פעם באתר הזה מישהו שעושה קופסאות לסאבים ושם בפנים בידוד וכך תהייה הקופסה אטומה זה יותר טוב מלא להתשמתש בכלום רק בעץ וזהו???
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
אשמח לקבל חוות דעת על האקוסטיקה ועל האפשרות לבניית מערכת ברכבים אלו (מבחינת מיקום וגודל אלמנטים וכו') כיוון שאני לא מכיר את הרכבים האלו כל כך. HYUNDAI - GETS, ACCENT CHEVROLATE - AVEO כמו כן מעניין אותי לדעת איך האטימות של הרכבים לרעש נסיעה ובכלל. (הגעתי למצב שאני בוחר את הרכב לפי האפשרות לבניית המערכת...פשוט חולני ) תודה למי שמתייחס
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים עליו ? www.justkenwood.co.uk/stock01/kdcw6527.asp Kenwood KDC-W6527 ועל הרמקולים האלה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131077 תודההה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת ...Exit, -
- 2 תגובות
- 820 צפיות
הדגם הנידון: KFC 1760s קיבלתי הצעת מחיר - 290 ש"ח כולל עבודה (התקנה בדלתות קדמיות של כריזמה - כולל חיתוך הפלסטיק) מה אתם אומרים על הרמקולים, ועל התמורה יחסית לעלות?
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אז כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין להזמין מחול מגבריי ZAPCO AUDISON מישהו מכיר אתר ששולח לארץ ומוכר את החברות הנל תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מערכת די וי די באוטו של חברת NESA יש בפנים דיסק שירים של די וידי והוא לא יוצא(ככה קניתי תאוטו) והדיסק עובד אפשר לשמוע תשירים והכל ,איך אני מוציא אותו ??שאני לוחץ על הכפתור של ההוצאה זה עושה רעשים חלשים כאלה ואין כלום לא יוצא, ניסתי גם עם השלט. http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=11809271&alid=55404&uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&AlbumIsOpen=False עכישו המערכת שמעלייה היא של חברת VOD אם אני לא טועה ושאני רוצה הלכניס דיסק אז לוחצים על כפתור והמערכת נפתח וצריך להכניס פנימה דיסק אבל יש בפנים שתי פינים בצדדים שאני לא יכול להכניס בגללם תדיסק (מצורפת תמונה) בתמונה הזאת אפשר לראות בחריץ של הדיסק שתי פינים כאלה מכסף שבגללם אי אפשר להכניס ד…
הודעה אחרונה מאת buggy, -
אני מחפש לקנות כבל 4G פלוס ומינוס ברמה סבירה.. יחד עם זה בית פיוז ופיוז בשביל לחבר את המגבר.. אם מישהו יוכל להמליץ על משהו סביר במחיר טוב אני אשמח
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני לא מכיר את הדגמים הנ"ל אישית, לכן הייתי מעוניין בחוות דעת: מגבר מקרום 4 ערוצים - http://www.waistex.co.il/product.php?item=770&cat=105 מגבר הייפוניקס 4 ערוצים - http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=263 בעצם אני מעוניין לדעת מה לדעתכם איכותי, עוצמתי ופונקציונאלי? (נא להביע דעה על המוצרים מבלי להשוות מחירים - תודה) גל
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הכוונה שלי היא לתיבה אטומה כמובן בגודל המומלץ על היצרן? 0.85 cu. ft. 24.07 liters
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני מתלבט לגבי קניית מגבר. הלכתי לחנות מסויימת שהציעו לי מגבר של CLIFF DESIGNS 4X35 RMS אם אינני טועה . שאמרתי למוכר שאני כהראה אלך על המק אודיו 4200 הוא אמר לי שהמק אודיו אנמי. עכשיו אני מודע למשפטי מוכרים שרוצים שתקנה מה שיש להם בחנות ,אבל אני יודע שיש מגברים בתחום הבית למשל עם פחות וואטים אבל עדיין טובים מכאלה שעם הרבה וואטים. למשל קחו את הרמון קרדון בתחום מגברי הקולנוע :אמנם מכריזים וואטים נמוכים אבל אם תשימו אותם מול כל מגבר של קנווד ימהה עם וואטים מפוצצים הם עדיין ישמיעו סאונד טוב וחזק לא פחות. בקיצר אחרי כל זיוני המוח שלי מה שאני רוצה לשאול :האם המק אודיו אנמי? האם יש משהו בדבריו שמגבר X יכול להוציא כביכול יותר וואטים אבל יישמע הרבה פחות טוב ממגבר …
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שאני מתחיל לשתף אותכם בהתלבטות שלי, אני רוצה לאחל לכול חברי הפורום שנה טובה ומתוקה. אז ככה , החלטתי לשדרג את המערכת באוטו (פיאט פונטו שנת 2002 ), המערכת שמותקנת כרגע באוטו היא : רדיו דיסק של חברת פיוניר דגם 6850 , רמקולים קדמים 100wat 2 way של חברה לא ידוע, רמקולים אחורים 80wat 1 way של חברה לא ידוע . החלטתי לרכוש סט קומפננט של חברת mb quart 5.25 מדגם rce-213 לקדימה ואחורה(בחרתי 5.25 ולא 6.5 בגלל שזה לא מתאים לרכב שלי). והסאב שנבחר הוא גם כן של חברת mb quat מדגם RWE-254. מאחר ואני לא בקיא בעניין המגברים חשבתי על שלושה אפשרויות : אפשרות א : לרכוש שני מגברים של ארבע ערוצים ( ה-j.b.l המפורסם ) ולחבר את הסט הקדמי…
הודעה אחרונה מאת corwin, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוף סוף יש רשיון. עכשיו ה-3 חודשים האלה חוסך ומשפר תאוטו. אני מעוניין לקנות רדיו דיסק של החברה הפיונר,ואני מתלבט איזה יש הרבה דגמים טובים ויפים שלהם. הינה כמה לינקים שהיסתכלתי ורציתי שתגידו לי מה אתם אומרים עליהם. http://www.audionet.co.il/details.asp?id=594&lead_id=&look http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2762545 לא מסתכל על הרמקולים רק הרדיו דיסק. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2900728 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2768011 התקציב כמו שראיתם עד 1500 שקל. הגברה אין עדיין. בעתיד:קומפוננט מורל 25*5 תפציצו עם החוות דעת מקצועית מה דעתכם יותר אמיד,טוב המלצות שונות. ואם יש רדיו דיסק שאתם ממליצים עליה…
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שדרגתי את המערכת לאחרונה שכוללת עכשיו: HU: פיוניר 4700 קומפוננט: מורל הייבריד אוביישן 6.5 מגבר: מק אודיו 4200 סאב: קראג 8" בהתקנה הוא חיבר הכל והביא איזה כיוונון קטן אבל ניתק את הרמקולים האחורים(סטנדרטים של האוטו). לאחר שמיעה של בערך יום חסר לי קצת מהסאונד (במה או איך שאתם רוצים לקרוא לזה) לא כדאי לחבר את הרמקולים האחורים חזרה אבל רק ל HU? ברשותי מזדה לנטיס 323. במקרה ואני אעשה איטום לפחות בדלתות הקדמיות(איטום לרמקול + דלת) יהיה לי יותר עומק בצליל? לא חשוב לי הבאסים אלא האיכות. אני עכשיו רוצה להתחיל לעשות בנייה חדשה ואני רוצה לשים 2 מאווררים. אפשר סכמה חשמלית של איך אני עושה את זה? איך אני יכול לבדוק אם הרימוט מחובר בלי להוציא את המערכת מהדש?…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 תגובות
- 829 צפיות
אני יודע שהסאב יכול לקבל 300, האם הוא נציל וישמע טוב עם ההגברה הנוכחית? (p4004 שנותן 200)
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, התקנתי היום את המערכת החדשה בשעה טוהב. לצערי, הרדיו דיסק לא קולט כמו שצריך את תחנות הרדיו. 1- הוא לא קולט שום תחנה עם מספר זוג בסוף (מה שאומר שכל דבר שנגבר ב-0 או 2 או 4 או 6 או8 אחרי הנקודה הוא לא קולט) איך אני יכול לסדר את זה? זה קשור להגדרות איכשהו? 2- כשאני עושה חיפוש לתחנות, הוא לא מוצא כמעט כלום, אבל כשאני מריץ אוךתו ידנית, הוא קולט חלק גדול יותר מהתחנות (עדיין לא כולם) אפשר לשנות משהו ככה שהוא יקלוט כמות זהה של תחנות גם בעת חיפוש אוטומטי? תודה רבה לכולם.
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם המגבר הזה: Xplod XM-SD46X של סוני יצליח להרים לי 4 קומפוננטים (2 זוגות) זוג מסוג Phoenix Gold ZR6.5COMP Octane-R וזוג מסוג Rockford Fosgate Punch P162S 6.5" ? עוד שאלה: האם המגבר ההוא יוכל להרים קומפוננט מאותו סוג של Phoenix Gold ZR6.5COMP Octane-R וסאב של סוני דגם Xplod XS-L123P5B 12" או סאב של קנווד KFC-W3010 12"? איזה סאב עדיף לחבר?
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להביא את אחד המגברים האלה מה אתם חושבים עלייהם ואיזה מביינהים עדיף הם יחזיקו 6*9 של רוקפורד 75 RMS וקומפפנט של סאונד סטרים 150 RMS אם המגבר נותן ביצאה אחת 75 RMS והרמקול גם 75 הוא לא ישרוף אותו? שניי המגברים של לנזר! אלה המגברים: VIBE411 http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=Vibe411&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap&lang=he או Heritage 424 http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=H424&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap&lang=he
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 0 תגובות
- 785 צפיות
בין דגמי פיוניר DEH P90HDD DEXP9 - חיסרון גדול שלא קורא MP3 לבין CLARION, ALPINE לבין ECPLISE מה שחשוב לי במכשיר זה איכות סאונד הכי גבוהה שתתקבל. תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי כמה שאלות ובקשות ממכם! קודם כל יש לי סוזוקי בלנו ואני רוצה לשים מקדימה את המורל פולס http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSE65&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap&lang=he רציתי לשמוע את דעתכם על הקומפוננט הזה... עכשיו עוד דבר איזה מגבר אתם מציאים לי לשים שיסחוב לי אותו ועוד סאב.. מגבר בסביבות ה1000 שח וגם הסאב ככה... חשוב לי מאוד העוצמה אני מאוד אוהב לשמוע חזק אבל האיכות של הצליל לא פחות חשובה! מקווה שתתנו כמה הצעות טובות למגבר וסאב והקומפוננט שהבאתי..
הודעה אחרונה מאת maxp, -
- 2 תגובות
- 694 צפיות
ערב טוב לכולם. אז ככה בקרוב מאוד אני אמור לקבל את הקומפוננט שהזמנתי מארצות הברית דרך מישהו שמגיע. לפני שאני אשמח לקבל תגובות על הסט הנ"ל, אני יאלץ לבקש מעט עזרה, קומפוננט עוד לא יצא לי לחבר אף פעם ורציתי לדעת אם יש דגשים מסוימים מה מותר מה אסור כדי לא לשרוף את הטיוטר וכו' או שפשוט לראות את התרשים שסביר להניח יגיע עם הרמקול ולחבר באותה צורה שמתוארת בתרשים..? דרך אגב זה הדגם Rockford Fosgate P162S תודה לכולם יואל.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי גולף 2004 הצורה הישנה... ואתמול חבר שלי נסע איתי וליכלכך לי איפה שהרמקול מקדימה בקיצור היום רציתי לנקות את זה וזה לא התנקה אז אמרתי שאני יפתח את המכסה של הרמקול וינקה... חשבתי שזה יוצא כמו במגאן שהיה לי ... ניסיתי לפתוח עם מברג רגיל ושברתי את המכסה יש אפשרות לקנות כזה חדש? כמה זה עולה?
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מעונין בהמלצה על מגבר 4 ערוצים. ברשותי סט קומפוננט חדש דנדש של DLS RS5 + סאב 12" פיוניר ו6*9 לא משהו מיוחד. אני מעונין במגבר שיעשה את העבודה . התקציב הוא כ 700 ש"ח . ראיתי את הפלטיניום V12 (חדש 500 ש"ח) אבל נרתעתי מאוד מכל העיניין הסיני של החיקויים הזולים והמעפנים בדר"כ. הבנתי שלקומפוננט הנ"ל רצוי משהו קצת יותר טוב מהחיקויים הסיניים . הידע שלי בתחום הוא דיי אפסי , מהי המלצתכם? תודה. עומר.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על מגברים של אלפיין לדג' דגם MRP-F450 (ארבעה ערוצים) האם המגברים שלהם טובים לקומפוננטים? סאבים? שניהם? אילו מגברים יותר איכותיים לקומפוננטים - רוקפורד או אלפיין? (דגש על איכות ולא על עוצמה) שמעתי שהמגברים של רוקפורד טובים במיוחד לסאבים ולא כל כך איכותיים לקומפוננטים האם זה נכון? מה לגביי המונובלוק של אלפיין דגם MRP-M450...האם הוא איכותי וחזק? תודה רבה על העזרה....אשמח לקבל תשובות לגביי כל השאלות
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם מורכבים אצלי במזדה-3 קומפוננט הייבריד מקדימה ו-דוטק מאחור, סאב JBL 300RMS , זקוק להמלצות ל: רדיו דיסק איכותי במקום הרדיו המקורי מגבר 4 ערוצים איכותי ל- 2 זוגות הקומפוננט מונובלוק לסאב האם כדאי לשים מגבר 5 ערוצים ?? תודה לכל העונים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש זוג כבלים RCA מקצועיים לא של קלפורניה בום ודומיה,אחד לכל מגברץ שיהיו מסוככים ומבודדים ברמה טובה. אני גם מחפש סנדל ברזל כדי לחבר את הכבל 4 גייג' לבורג של המצבר ומפצל של כבל מתח 4 גייג' שמפצל מאחד לשתיים כדי לתת לשתי המגברים.. אם יש למשהו יד שניה אז אני אשמח להצעות...מחפש חנות באיזור המרכז אני מפתח תקווה תודה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת דודו172,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy