Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקולים : הייתי קונה מאגנט בול פאוור במקום שהם הרבה הרבה יותר טובים או מורל פולס ולא קנפוד.

לגבי הרדיו דיסק : חמוד ,השאלה כמה הוא עולה.

בברכה,

ק.

פורסם

הרדיו דיסק היה בשימוש 4 חודשים והבנאדם מוכר לי אותו ב800 שקל , והרמקולים הוא מוכר לי אותם ב400 שקל דיברתי איתו על זה שאני לוקח את שתיהם ביחד והיתפשרנו על 1000 שקל על שתיהם , אני פשוט רוצה לבנות בסיס טוב ואחר כך להשקיעה על מגבר טוב ועל סאב טוב

פורסם

הרמקולים שיחידים אצל פיוניר שאפשר להגדיר אותצם כטובים... אלו הרמקולים של הסדרה הצהובה שעולה הון יחסית לתמורה.

ואני חושב שזאת לא רק דעתי.

הרמקולים של פיוניר בעלי טויטר מציק ובאס רוטט..

בסביבות 400 שקל אפשר להביא רמקולים חדשים הרבה יותר איכותיים מהם!

למשל מורל פולס.

פורסם
רמקולים : הייתי קונה מאגנט בול פאוור במקום שהם הרבה הרבה יותר טובים או מורל פולס ולא קנפוד.

לגבי הרדיו דיסק : חמוד ,השאלה כמה הוא עולה.

בברכה,

ק.

בוא תן נימוק מה לא בסדר ברמקולים של "קנפוד"?

פורסם

פאנל לא יודע

אבל את הרמקולים שמעתי...

לא התלהבתי בכלל. עושים רושם שהם טובים עם כל המפרט ה'גבוהה' שלהם אבל בעצם רמקולים של Magnat מדגם classic 694 לוקחים אותם בקלות, אפילו שהם 160 וואט.

• תוכן חדש...