Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את המגבר של קיקר 700.5 היציאה ה-5 זו יציאה ל סאב שנותנת 400 RMS והיציאה CLASS D,על היציאה הזו הותקן סאב של אלפיין דגם R ועל עוד שתי יציאות הורכבו גם כן קומפוננטים של אלפיין דגם R,אני חייב לומר שהמגבר פשוט מטורף! מזיז את הסאב כמו גדול והכי חשוב שהמגבר כמעט ולא מתחמם גם לאחר שמיעה של שעה ברציפות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אני בדיעה של קווטרו בנוגע לקלריון רק בנוגע למכשיר האופה,כי אם רשמת שהתקציב הוא עד 5000 אז נראה לי שה 956 נכנס לך לתקציב, והוא באמת מכשיר מצויין מצוייד בכל הפונקציות החשובות, קרוס 3 חלקים מלא כול כל החיתוכים וטיים אליימנט שזה כמו הטיים קוריקשיין של אלפיין ו 24 ביט

1)אני מכיר שהמחיר של ה 956 לא יורד מה - 6000-7000 ש"ח. אשמח לדעת אם הורידו את המחירים. לא נראה לי שהוא בכיוון של לעלות 5000 ש"ח.

2) שני המכשירים האלו 856 וה 956 בעלי מעבד 24 BIT.

3) לא כולם צריכים את הפיצ'רים הנוספים, אבל זה כמובן השוני. כאן משלמים על זה לא מעט תוספת במחיר.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני לא חושב שצריך בכוח לתת לו רדיודיסקים במחירים כל כך גדולים, ה9855 יעלה לו 4000 ש"ח והוא לא צריך יותר ממנו לא בשביל הייבריד ודוטק.

ככה גם תישאר לו עוד אלפייה בצד לטובת המגבר.

חוץ מזה שבמבחן התוצאה בין האלפיין 9855 והקלריון 856 האלפיין מבחינת פיצ'רים ואפשרויות עולה עליו.

אומנם הקלריון הוא 24 ביט אבל אני לא שמתי לב להבדל בשמיעה, כאשר בכל הקשור לאפשרויות חיתוך ובלה בלה בלה האלפיין בהחלט לוקח אותו.

פורסם
ה9855 יעלה לו 4000 ש"ח .
שו ?4000 ש"ח?

היום מוכרים אותו בחנויות ב 3100 של אפריל טק ליין ואת ה מכשיר של היבואן המקביל ניתן לקנות ב 2400 ואף זול יותר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שו ?4000 ש"ח?

היום מוכרים אותו בחנויות ב 3100 של אפריל טק ליין ואת ה מכשיר של היבואן המקביל ניתן לקנות ב 2400 ואף זול יותר.

נכון מאוד.

בקשר לאופציות השונות - הוא צודק לגבי ה ALPINE. זה מכשיר שנותן המון ביחס למחיר שלו (היום...בעבר הוא עלה הרבה יותר). אבל אין מה להשוות לאיכות הצליל של המכשירים האלו של CLARION. זו דעתי. לי יש היום את ה ALPINE 9855 ואני מכיר אותו על בוריו, על היתרונות והחסרונות.

ה CLARION עולים יותר, לדעתי - לא סתם.

פורסם

לגבי אקליפס : לאקליפס אין יבואן בארץ וזה מברור עם החברה עצמה. המכשירים שמגיעים לארץ אין להם אבא ואמא ואין להם אחריות מהיצרן המקורי וכנראה הם מגיעים פרללים ואלהים יודע אם גם ריפרבישד.

לגבי קלריון ה 856 וה866 עומדים במחיר ואם לא אכפת לך מ MP3 ומפאנל נשלף תרנה את ה drz9255exl שזה הדק שלהם והוא מדהים מדהים מדהים.

לגבי מונו ומגבר מה התקציה בשבילם???

בברכה,

קורווין.

פורסם
נכון מאוד.

בקשר לאופציות השונות - הוא צודק לגבי ה ALPINE. זה מכשיר שנותן המון ביחס למחיר שלו (היום...בעבר הוא עלה הרבה יותר). אבל אין מה להשוות לאיכות הצליל של המכשירים האלו של CLARION. זו דעתי. לי יש היום את ה ALPINE 9855 ואני מכיר אותו על בוריו, על היתרונות והחסרונות.

ה CLARION עולים יותר, לדעתי - לא סתם.

הקלריון עולים הרבה מכיוון שהתמחור של SG הוא פשוט אסטרונומי ולא הגיוני, המחירים בEBAY של ה9855 ושל ה856 דומים מאוד וישנו הפרש של 10-20 דולר לפה או לשם.

בעבר ה9855 היה עולה 5000 שח באפריל מכיוון שלא היה להם תחרות בשוק מצד היבוא הפרללי.

היום הם הורידו את המחירים מכיוון שהם מבינים שאין להם סיכוי למכור את המכשיר הנל במחיר כל כך מופקע בטענה של 3 שנים אחריות וקנייה מהיבואן המורשה.

פעם גם הפיוניר דולפינים המהולל היה עולה 2200 שקל עוד כשאני קניתי אותו לפני 4 שנים או אפילו יותר

ברגע שהתחילו לייבא אותו לארץ יבואנים שהם לא עוזי רדיו המחיר לפתע התחיל לרדת למחירי שחיטה של 1200-1400 שקל, איך פתאום אפשר למכור את המכשיר באלף שקל פחות?

זאת הכל שאלה של בלעדיות, חברות שיש להן מונופול על מותג מסויים מרשות לעצמן לשחוט את הצרכן המסכן שבסך הכל רצה מערכת איכותית באוטו שלו.

וזה בדיוק כמו כל דבר אחר בארץ הזאת-חשמל, טלפון, בגדים וכו'...

פורסם
הקלריון עולים הרבה מכיוון שהתמחור של SG הוא פשוט אסטרונומי ולא הגיוני,

זה נכון ואני יודע את זה וכבר כתבתי כך מס' פעמים.

המחירים בEBAY של ה9855 ושל ה856 דומים מאוד וישנו הפרש של 10-20 דולר לפה או לשם.

אי-ביי הוא לא מדד מחירים. דבר שני תמיד! הCLARION היו יקרים מה ALPINE. בתור אחד שקונה באי-ביי וגולש שם לא מעט.

בעבר ה9855 היה עולה 5000 שח באפריל מכיוון שלא היה להם תחרות בשוק מצד היבוא הפרללי.

היום הם הורידו את המחירים מכיוון שהם מבינים שאין להם סיכוי למכור את המכשיר הנל במחיר כל כך מופקע בטענה של 3 שנים אחריות וקנייה מהיבואן המורשה.

פעם גם הפיוניר דולפינים המהולל היה עולה 2200 שקל עוד כשאני קניתי אותו לפני 4 שנים או אפילו יותר

ברגע שהתחילו לייבא אותו לארץ יבואנים שהם לא עוזי רדיו המחיר לפתע התחיל לרדת למחירי שחיטה של 1200-1400 שקל, איך פתאום אפשר למכור את המכשיר באלף שקל פחות?

זאת הכל שאלה של בלעדיות, חברות שיש להן מונופול על מותג מסויים מרשות לעצמן לשחוט את הצרכן המסכן שבסך הכל רצה מערכת איכותית באוטו שלו.

וזה בדיוק כמו כל דבר אחר בארץ הזאת-חשמל, טלפון, בגדים וכו'...

סוגיות רבות משפיעות על מחירי מוצרים. בתור אחד שלמד קצת כלכלה אני יכול לומר שמדיניות SG לקביעת מחירים, היא לא מיטבית...לפחות לפי איך שאני חש את השוק הזה.

לא יצא להסתכל בדוחות הכספיים שלהם אבל אני בטוח שאני לא אמצא הרבה מאוד מכירות של מוצרי HU של CLARION מהסוג הזה, לפחות לא הרבה ביחס למה שיכלו למכור.

שיהיה בהצלחה, והלאה פרללי! (הדבר היחידי שמצליח לגרום לשוק הזה להראות תחרותי...:-D)

• תוכן חדש...