Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט לגבי קניית מגבר.

הלכתי לחנות מסויימת שהציעו לי מגבר של CLIFF DESIGNS 4X35 RMS אם אינני טועה .

שאמרתי למוכר שאני כהראה אלך על המק אודיו 4200 הוא אמר לי שהמק אודיו אנמי.

עכשיו אני מודע למשפטי מוכרים שרוצים שתקנה מה שיש להם בחנות ,אבל אני יודע שיש מגברים בתחום הבית למשל עם פחות וואטים אבל עדיין טובים מכאלה שעם הרבה וואטים.

למשל קחו את הרמון קרדון בתחום מגברי הקולנוע :אמנם מכריזים וואטים נמוכים אבל אם תשימו אותם מול כל מגבר של קנווד ימהה עם וואטים מפוצצים הם עדיין ישמיעו סאונד טוב וחזק לא פחות.

בקיצר אחרי כל זיוני המוח שלי מה שאני רוצה לשאול :האם המק אודיו אנמי? האם יש משהו בדבריו שמגבר X יכול להוציא כביכול יותר וואטים אבל יישמע הרבה פחות טוב ממגבר Y שמוציא פחות וואטים.

מן בסתם בזבל סיני זה עובד אבל האם ההבדלים בין מקאודיו לCLIFF DESIGNS הוא כזה גדול?

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

זה כל מה שהוא אמר לך על המאק אודיו?

שהוא אנמי?

הוא לא ירביץ לך כשתנסה להתקין אותו זה בטוח

יש כמה משתמשים בפורום שיוכלו לתת לך חוו"ד יותר עניינית מ"המגבר הזה אנמי" לגבי המאק אודיו אני חושב.

שני החברות פחות או יותר באותה הרמה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מגבר נמדד לפי היכולת שלו להעביר אות שנכנסת מנקודה A ויוצאת מנקודה B עם כמה שפחות שינויים בכמה שיותר הספק.

הדברים החשובים במה שהופך מגבר למוצר טוב הם:

ההספק שהוא מייצר - הוואטים.

אחוז העיוות - ככל שאחוז העיוות יותר נמוך ככה המגבר פחות פוגע באות שנכנסת אליו כשהוא מגביר אותה.

יחס אות לרעש - ככל שעוצמת האות יותר גבוהה לעומת עצמת הרעש שנכנס למגבר, הרעש שהמגבר מייצר וגם הרעש הכללי שהמגבר מגביר - יותר טוב.

מעבר לכך יש נתונים נוספים כמו דמפינג פקטור, יציבות ספק הכוח של המגבר, איכות הרכיבים עצמם מהם המגבר עשוי, מן הסתם מגבר שיהיה עשוי מרכיבים יותר טובים יעמוד גם בהצהרות שנכתבו לגביו ע"י היצרן ואולי אפילו יותר מזה - יוכל לספק יותר ממה שהיצרן התחייב בכתב (אנדרייטד).

נתונים נוספים שהם חשובים הם מידת ההתחממות של המגבר ויכולת עבודה לזמן מתמשך בתנאים האלה.

הטענה היא שהמגבר לא משנה בשום צורה את אופי הצליל, אם זאת אתה לא תפסיק לשמוע דברים כמו "על המגבר הזה המערכת נשמעת חמה יותר ועמוקה יותר" או "המליצו לי על המגבר הזה אבל יצא בית שימוש" - לך תסביר את זה...

לא כל מגבר גם שימליצו לך עליו בהכרח יתן לך את התוצאות שאתה מחפש - על הנייר הכל טוב ויפה אתה יכול לבחור מגבר שיהיה טוב יותר ממגבר אחר אבל התוצאה שתקבל תהיה טובה דווקא מהאחד שאמור להיות פחות טוב.

הדבר הכי רצוי זה לבחור כמה מגברים שמעניינים אותך ולנסות אותם - ללכת על האחד שביחד איתו הגעת לתוצאה שהכי מצאה חן בעיניך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגביי המאק אודיו Z4200

לי ולחבר טוב שלי יש את המגבר הנ''ל

או התמורה הכי טובה שתקבל למחיר שלו

אבל עדיין הוא זבל סיני יחסית

יש לציין כי הוא מגבר מאוד מאוד אמין

בכל מקום בעולם נותנים עליו שנתיים אחריות רק בארץ שנה אל ידי SG שיש להם שירות סביר ביותר לפי דעתי

שיהיה בהצלחה ועם תיהיה צריך עוד עזרה לגבי המאק אודיו אתה מוזמן לפנות אליי

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

טוב , אני אקח אקדח ואירה בעצמי :(

אז טועים , שאני טענתי בביטוי באותה רמה, התכוונתי לכך שהם לא היי-אנד, אבל גם לא לואו-אנד :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

הם כן באותה רמה.

קליף דיזיינז הם לא מה שהיו פעם, והיום הם תחת 2 חברות בינוניות(אלפאסוניק ואודיובהן).

אם מישהו חושב דברים לא טובים על המאק-אודיו אז כדי שיחשוב שוב ויבדוק את סדרת המאקסימוס שלהם.

סה"כ מגברים בינוניים אך אמינים וזולים.

תמורה נאה לכסף עם טוייסט קטן בדמות קבלים תוצרת SANKEN.

אני אצטרף להמלצה על הZ4200. ובכלל על סדרת Z(פרט לZ4100 שהוא פחות מוצלח).

ניר

under construction..

פורסם
אתה רציני פה? קליף ומקאודיו באותה רמה.

לא נראה לי.

הא!

: :lol:

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
תמורה נאה לכסף עם טוייסט קטן בדמות קבלים תוצרת SANKEN.

טרנזיסטורים של SANKEN

הם נמצאים ב MAC-ATTACK, PULSAR ובמקסימוס

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תקציב שלי עד 1200 שח(מקאודיו Z4200 הוצע לי במחיר זה)

הקומפוננט שלי יהיו מורל דוטק או הרץ הסידרה הבינונית.

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

• תוכן חדש...