פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, קניתי רדיו דיסק פיוניר אחרי שנמאס לי מהזבל שהיה לי באוטו. עכשיו, אני צריך רמקולים ורציתי המלצה מה לקנות. אני רוצה רק מורל, יש לי 800 ש"ח בערך לטובת העניין. אין לי שום ציוד אחר באוטו. מדובר בטויוטה קורולה מודל 2000 אם זה משנה. אני רוצה לציין שאני ממש לא מבין בדברים האלה, ושאין לי מושג איזה גודל רמקולים נכנסים באוטו הזה. תודה
הודעה אחרונה מאת DeadTeddy, -
- 1 תגובות
- 653 צפיות
מישהו יכול לשפוך קצת אור?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברצוני למפות את כל HU של כל החברות וכל הדגמים שיש להם : Mechanism - 6-Channel Digital Time Correction - 6-Position HP/LP Digital Crossover - crossover 3- Way or 2-Way Digital Channel נו וכמובן 3 יציאות RCA ושליטה על סאב, וקורא MP3 זה לא סתם, פשוט אני צריך לדעת איזה אופציות עומדות בפני. תודה מראש לכל העוזרים. בברכת שנה טובה ומתוקה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מין כזה שריקה מהרמקולים כאילו יש טורבו מה זה יכול להיות כי שמעתי שלהרבה זה קורה מה לעשות???
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 756 צפיות
שלום רב לכולם וחג שמח! אני מעוניין לקנות רדיו דיסק MP3 לרכב, צמצמתי את הרשימה לשלושה הבאים שנכנסים לי לתקציב. (זהו התקציב ואיני יכול לחרוג ממנו!) 1) פנסוניק CQ-C5301U 2)פיוניר 480MP 3) פיוניר 3850 איזה רדיו דיסק עדיף ? אני מחפש : איכות סאונד טובה (לא מדהימה בטירוף אלא טובה מאוד) קליטת רדיו מצוינת (אם לאחד המכשירים בעית קליטת רדיו בתדרים הישראלים אנא לציין) אני לא מחבר מגבר! כך שאשמח אם תגידו לי כמה וואט הרמקולים האחוריים שלי צריכים להיות והאם אחד מהרדיו דדיסקים הנ"ל יהיה חרא בלי מגבר. דבר אחרון : אם יש המלצות טובות יותר ממה שרשמתי אשמח לשמוע, ודבר חשוב נוסף אם יש רדיו דיסקים טובים בפחות כסף (אזור ה 700) אשמח לשמוע. לחברי הפו…
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם וחג שמח! אני מעוניין לקנות רדיו דיסק MP3 לרכב, צמצמתי את הרשימה לשלושה הבאים שנכנסים לי לתקציב. (זהו התקציב ואיני יכול לחרוג ממנו!) 1) פנסוניק CQ-C5301U 2)פיוניר 480MP 3) פיוניר 3850 איזה רדיו דיסק עדיף ? אני מחפש : איכות סאונד טובה (לא מדהימה בטירוף אלא טובה מאוד) קליטת רדיו מצוינת (אם לאחד המכשירים בעית קליטת רדיו בתדרים הישראלים אנא לציין) אני לא מחבר מגבר! כך שאשמח אם תגידו לי כמה וואט הרמקולים האחוריים שלי צריכים להיות והאם אחד מהרדיו דדיסקים הנ"ל יהיה חרא בלי מגבר. דבר אחרון : אם יש המלצות טובות יותר ממה שרשמתי אשמח לשמוע, ודבר חשוב נוסף אם יש רדיו דיסקים טובים בפחות כסף (אזור ה 700) אשמח לשמוע.…
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הסאבים הם VMAX הידוע 12 אינץ' לבין סאב XETEC XIRCUIT X12 קישור לסאב: http://www.xetec.de/main/?cms_seite_id=201&cms_menu_id=266&popup=yes לצורך העניין ההגברה שלי היא 200RMS. שני הסאבים הוצעו לי במחיר זהה אך הזטק לא כולל תיבה. על מה הייתם הולכים? חשוב לציין שאני רוצה SQ.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי !! אני מתכנן לקנות את ה- TS6961 של פיוניר מ-audionet ב- 239.. רציתי לדעת אם יש מקומות יותר טובים ואמינים, כי הבנתי שאין אחריות.. אני מהקריות אז אם מישהו מכיר חניות באיזור חיפה עדיף.. ואם יש למישהו המלצה על רמקולים בסכומים של 200-300 אני אשמח לשמוע.. בתודה שרון *** עריכה - קרא בבקשה את כללי הפורום. הודעות עם ....... במקום סימני פיסוק מקובלים תמחקנה ***
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
ברצוני לדעת אם אפשר להפוך תיבה של סאב מיפתוחה לסגורה ע"י סגירת החור של הפיר או שחייבים תיבה סגורה שבאה מוכנה ?
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ושנה טובה! אני גל וזו הודעתי הראשונה בפורום. אני מחזיק שברולט קווליר 98' סדאן, ואני מנסה לבנות מערכת סאונד נחמדה במחיר נמוך. עד כה התקנתי מערכת kenwood kdcmp4033s, ורמקולים 6X9 - Kicker ES693. אני לא מתכוון להרכיב סאב בגלל שאני משתמש בכל תא המטען על בסיס יומי (מוביל אופניים) וכרגע אין לי כוונה להרכיב מגבר. מה שחסר לי במערכת זה זוג קומפוננטים לדלתות הקדמיות, ובתחום הזה אני זקוק לעזרה. לאחר חיפוש מקיף באינטרנט לא מצאתי את מידות הרמקולים בקווליר, אז פתחתי ומדדתי את הפתח בדלתות הקדמיות, מצורף סרטוט שיצרתי, עם מידות ס"מ, ומתחתיהן מידות מתורגמות לאינט'ש. פירוש השרטוט - בגדול יש שם מקום של 16X11 ס"מ, אבל יש מוט שמפריע, ציינתי את המיקום שלו ביח…
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 8 תגובות
- 742 צפיות
אז ככה יש לי קוממפנט חזק באוטו ומגבר חזק גם חיברתי לפני חודש את המגבר ואת הקוומפנט והכול ויש לי מערכת סבבה של jvc אבל החדשות קוראות אמ פי 3 וכו' הקטע פי אם הקטע של הפאנל כל כך קריטי? אני שומע סבבה רק רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמועתי אם אני יחליף פאנל...
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר 670 פריימר. אני יכול להביא במחיר סביר רמקולים 6X9 של אינפינטי ה- 100 RMS. השאלה היא האם הם יעבדו טוב עם הרדיו דיסק כי אין לי מגבר בשבליהם. (יש לי בנוסף סאב של לנזר ומגבר של פיוניר בשביל הסאב וזהו) תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Shazzz, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי מגבר JBL 75.4 קומפוננט של מורל פולס ורמקולים 6על9 של מורל פולס עכשיו רציתי לחבר אותם למגבר ולהביא עוד מונו ולחבר לסאב מחשש שהמגבר ישרוף את הקומפוננט ישנה עוד אפשרות שהיא לחבר את הסאב ואת ה6על9 לJBL ואת הקומפוננט לחבר למגבר 2 ערוצים מהדגם הזה:Pioneer GM-X262 (איך הוא?) http://www99.epinions.com/pr-Pioneer_GM-X262_Car_Audio_Amplifier מה כדאי לי לעשות? ואיך המגבר של פיוניר יעבוד עם הקומפוננט? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. כמה שאלות בפי. האחת זה מה ההבדל בין פרימייר לפיוניר? פשוט שמעתי אנשים כאלו שאומרים שפרימייר זה בעצם פיוניר מחודש. וזה נשמע לי ממש שטויות. האם אכן כך הדבר? ועוד בקשה, אני רוצה להחליף את הרדיו דיסק שלי, שהוא פרמייר 560MP, מחובר אליו מגבר של לייטנינג אודיו למשהו יותר טוב. יש משהו להמליץ בתקציב באיזור ה 1600 ש"ח? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מגבר ואנלא מצליח למצוא עליו פרטים באינטרנט. המגברU.S.acoustics הדגם-usx-2050 לא רשום עליו פרטים כלום. רק שהוא מיוצר בקוראה. תודה מראש ! שחרון
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 3 תגובות
- 803 צפיות
אני מאמין שכולכם(או רובכם)מכירם את החברה "בזוקה" שמיצרת סאבים בזוקות עכשיו יש להם סאב מיוחד בצורת בלון ניטרוס מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
הודעה אחרונה מאת Liran's, -
- 1 תגובות
- 735 צפיות
Alpine CDA-9815RB הייתי מעוניין לשמוע חות דעת על הדגם שציינתי של אלפיין והאם מישהו יכול לתתלי קישור בארץ על פירוט עליו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 2 תגובות
- 989 צפיות
שלום יש לי פאנל דגם KDCW431 Kenwood, והקליטה של הרדיו די חלשה יש איזה דרך לשפר את הקליטה של הרדיו?שנה טובה לכולם.
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו שבכותרת. ברצוני לבנות תיבה הכי הכי קטנה שניתן לCVR שלי , בשביל לפנות קצת מקום בבגאז'. עכשיו אני עובד עם 28 ליטר אטומה. ראו שרשור + תמונות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106852 1.שאלה שלי האם ניתן בכלל לשים "קצוץ" על המלצות החברה , ולבנות לו תיבה לדוגמה 15 - 20 ליטר מקסימום? 2. מה ישתנה בבאס שהוא יתן? 3. האם יכול להיגרם נזק לאלמנט עצמו? (סלילים, ממברנה, סראונד). 4. האם מישהו ניסה (לא משנה איזה אלמנט) לעבוד עם תיבה קטנה בהרבה מהמלצות היצרן. תודה מראש. בברכת שנה טובה ומתוקה. נ.ב. באמת עם שמיםדבש על MT22 הם מנגנים יותר טוב.. סתאאם.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 6 אלף צפיות
אז ככה.. תם עידן הפיונייר הנורא הזה, והנה אני מוצא את עצמי בונה תיבה לקיקר החדש שלי.. לפי דעתי יצאה עבודה יפה.. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת gildavidov, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי.. אני בונה תיבה לסאב שלי ורציתי לשאול איך אני חותך בצורת עיגול ? בשביל להכניס את הטרמינל יש לי כלים אבל אני לא חושב שאני יצליח לעשות עיגול יש רעיונות ? זאת התיבה שאני בונה. http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=61494
הודעה אחרונה מאת idans, -
-
נפילות מתח
מאת GORGE- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אני יכול לבדוק נפילות מתח במערכת ? האם יש מכשיר לבדיקה או דרך לבדוק נפילות מתח ומדוע הם קורות ? כלומר מה מקור הבעיה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק ***
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 2 תגובות
- 694 צפיות
אז ככה , יש לי מזדה 323 שנת 2003 . ויש לי בה רמקולים אחוריים בלבד. כשאני שם את הבאס ברדיו דיסק שלי (שהוא בא עם האוטו..)על המקסימום שזה 8 ברדיו דיסק קנווד2020, אני מקבל רעשי פלסטיקים מהמגש הפלסטיק המורכב על האוטו מאחור, רעשים משהו מוזר! יותר מדי רעשים, אם יש בעיטה ואפילו חלשה יש רעשים, ועוד דבר שרציתי להחליק בדרך,יש לי רמקולים של JVC(האחוריים,)ורציתי לתת להם הגברה וראיתי שיש פה מוכרים ב300 שקל מגבר של MAC AUDIO שהוא 75 WRMS לערוץ,אז רציתי לדעת האם כדאי ? האם המגבר הזה אמין ? זה זבל או שזה טוב ? תודה, חג שמח ושנה טובה לכולם! שלומי
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
שלום וחג שמח לכולם אני רוצה לבנות מערכת שתיהיה SQ אבל עם עוצמה כאילו SQL אבל דגש על האיכות אני חשבתי הרבה והגעתי למסקנה שהפנאל יהיה קלריון סדרה 8 או 9 או אלפיין 9855 עם עדיפות לקלקיון תקנו אותי או תציעו משהו איכותי ההגברה תיהיה הייפוניקס 6400 הישן והטוב ומונו בלוק 1205 ושוב עם יש הצעות טובות יותר תתנו ועכשיו מתחילה הבעיה היותר קשה איזה קומפוננט לשים חשבתי על הKF או הK2POWER של פוקאל ולגביי סאב אני ממש מתחיל מאפס אין לי מושג איזה סאב לשים ושוב צריכה להיות שמיעה איכותית וטובה לגביי תקציב אין לי סכום מסויים כי כול פעם אני קונה חלק אחר התקציב הוא ברמת היוקרה של המוצרים שרשומים אשמח עם תעזרו לי וחג שמח
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אמא שלי טסה עוד שבוע לחול ואני זקוק להמלצה על מגבר איכותי שיש בדיוטי פרי,אני יודע שיש דגם של ג'י בי אלGTO75.4 ויש עוד כמה טובים שמה.שמעתי שי שלמכירה עכיו את הג'י בי אל 6 ערוצים,אם למשהו יש מושג מה הולך שמה ומה הטווח מחירים אני אודה לו מאוד!!בעיקרון אני מגביר קומפוננט של רוקפורד P165s שהם 70RMS .אני חושב שהג'י בי אל יעשה את העבודה.אבל לעתיד עדיף מגבר יותר טוב אם יש .אפילו את הג'י בי אל 6 ערוצים ששמעתי שמוכרים עכשיו.למשהו יש מושג אוללגבי מחירים גם..ניסיתי את האתר של הדיוטי פרי אבל האתר לא מראה מוצרים משום מה! תודה רבה לעוזרים
שלום. יש לי מערכת {צ'נג'ר} של קנווד ברכב וכשאני שומע בווליום נמוך השמיעה טובה אבל כשאני מגביר מתחילים להיות רעשים צורמים. הבעיה היא לא ברמקולים כיוון שהרכבתי את הרמקולים האלה ברכב אחר וזה עובד מצויין. במערכת הזו כתוב שהיא מוציאה 35*4 והרמקולים שיש לי שם הם 2 רמקולים של jvc240w ו2 קדמיים של פיוניר 110 w רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה. מקווה לעזרה תודה מראש אופיר
- 2 תגובות
- 976 צפיות
היי. תהיתי... איך מחברים 2 וופרים בדלת אחת, נניח יש לי קומפוננט בדלת ואני רוצה להוסיף עוד וופר אחד כי יש לי מקום על הדלת ,ויש לי גם זוג וופרים ספאר. האם חיבור מקבילי לוופר הקיים על הקרוס הקיים ייתן לי 2 אום, האם זה תקין,האם הרדיו יעמוד בעומס 2 אום או שזה עלול לשרוף אותו או את הקרוס...? או שמה עדיף לחבר אותו בטור לוופר הקיים ואז יהיה 8 אום,פחות ווליום אבל יותר בטוח... אגב,הרדיו של פיוניר. אם כך,כיצד הכי נכון לחבר עם האמצעים הקיימים? האם וופר נוסף על אותה דלת ייתן לי שיפור מורגש? תודה.
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 701 צפיות
שלום, לאחר בירורים החלטתי ללכת על pioneer 3850 נראה כתמורה הטובה ביותר לכסף (כ 900 ש"ח). רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הדגם הזה ללא מגבר (שאני לא מעוניין לקנות) או שהוא ישמע רע ללא המגבר ? וכמו כן האם רמקולים אחוריים 460W יספיקו (ללא מגבר) דבר נוסף : איך הטיונר שלו, האם שומעים רדיו טוב או שהרדיו שלא לא איכותי ? והאם הרדיו מתאים לשיטת הקליטה בישראל?. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ומאיפה קונים לבד דק כמו זה שבתמונה http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=55086&stc=1&thumb=1 העניין זה שאני רוצה לעשות טבעות למגש האחורי שלי כדי להתקין עליו רמקולים כבדים של סאונד סטרום SD6940 עם מישהו מכיר ולכסות הכול בלבד שחור דק ולא שטיח מקיר לקיר כמו שמוכרים בדר"כ
הודעה אחרונה מאת WarDevil,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy