Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחר אדיר? לא ממש. ראית לאחרונה אלפיין F1, דיינאודיו או סיס-לוטוס בחנויות? יש היום בשוק רק מה שהעדר מכיר.

ואתה יודע מה? אני לא אתבייש ואומר שהסט הזה נשמע לי יותר טוב מכמה הייבריד ואילייט ששמעתי, אפילו שההתקנה והציוד שברכב היו ברמה מעולה.

וזה שהפוקאל וחבריהם עולים פי 2 לא אומר שהם יותר איכותיים או יותר טובים. זה עניין של טעם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שונה ממך. כמו שאמרת זה גם עניין של טעם.

אני מאמין שגם לו היו לוקחים את ההייבריד ואת הסט הזה לבדיקה מקצועית (כוללת השמעה מן הסתם...), היו מדרגים את ההייבריד גבוה יותר. אבל זה מה אני חושב. אני לא יודע איך שמעת סט טוב של מורל ועל איזו הגברה.

ואני לא מסתכל על הכסף שהם עולים. זה ממש לא מעניין כרגע

לגבי עניין המבחר - אז בוא תדבר לעניין. אתה ראית סטים של DYNAUDIO ו F1 STATUS זרוקים בכל חנות בארה"ב? מה הקשר? זרקת כאן שמות מובילים בתחום האודיו, SO WHAT? אני מדבר באופן כללי על השוק הבינוני-גבוה, וכן! סטים גבוהים של מורל ושל FOCAL (עם כל השנאה שלי לרמקול הצרפתי הזה שבטח מורכב מאבקת צדפות וצפרדעים והשד יודע מה :-) ) או סטים גבוהים של HERTZ ו ETON, כן יותר איכותיים. בוא נזכור שזה לא הסט הגבוה שלהם, זה אחד, ושתיים - זאת לא בדיוק חברה שמתמחה בייצור רמקולים עם כל הכבוד...

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

לא הייתי בארה"ב אז קצת קשה לי לענות על השאלה אם הם זרוקים בכל חנות, אבל יש לי הרגשה שלא.

מצד שני אתה יכול להשיג אותם בארה"ב ובמחיר שפוי למדי (בקנה מידה ישראלי).

מה שבאתי להגיד זה שאין יבוא סדיר של המוצרים האלה לארץ וחבל. חבל ששואלים בפורום שאלה על "תמליצו לי על קומפוננט ב 2,500-3,000 ש"ח" וממליצים לו רק על פוקאל או מורל. אם היה יבוא סדיר לארץ של המותגים כדוגמת אלו שהזכרתי ועוד רבים וטובים כמותם היה לנו תחום אודיו הרבה יותר איכותי ומפותח.

אגב, אומנם זטק לא מתמחה רק ברמקולים כמו מורל או דיינאודיו, אבל גם פוקל ואלפיין מיצרות שאר מוצרי אלקטרוניקה בידורית כך שאין ממש קשר לטיב המוצרים, ואם ויפא וסקאן ספיק מייצרות לזטק את הדרייברים - אני חושב שאפשר לישון טוב בלילה.

ואף אחד לא אמר שהרץ ואיטון לא איכותיים חלילה, זה הכל עניין של טעם.

(וזה די משעשע להתווכח על אותו נושא שאנחנו מסכימים לגביו :wink:).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברשותכם אני חוזר קצת לעניין הסאבים :-).הייתם שמים וי מקס בתיבה פתוחה? שמעתי אחד היום וזה נראה לי שעושים לסאב עוול..

בכל מקרה אני חושב שאני יקנה אותו ויחליף תיבה

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

עוול ? ותיבה פתוחה שלא מתוכננת כמו שצריך לא תעשה לו עוול?

אני מכיר כמה וי-מקס בתיבות אטומות שנשמעים נקיים בצורה מטריפה

הכל תלוי בסוג ההגברה שלו.

אולי אם תזרוק אותו סתם לתיבה פתוחה הוא ישמע חזק יותר , אבל לא בהכרח טוב יותר

תיבה פתוחה מתוכננת כמו שצריך תוכל להיות גם חזקה יותר , גם במידת מה מדוייקת [לא כמו תיבה אטומה אמנם]

נצילה יותר ויורדת נמוך יותר

תיבה פתוחה שלא מתוכננת כמו שצריך , תשמע גם כמו תיבה פתוחה שלא מתוכננת כמו שצריך.

נ.ב

holly cow itamar!

הניק שלך נהיה ירוק!

אתה מרגיש בסדר?:)

מזל טוב!!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

באמת מזל"ט איתמר (עכשיו אתה תיהיה זה שיזכיר לי את החוקים כל פעם)

ונחזור לעניין

בשביל להוציא גם חוזק וגם דיוק מסאבוופר תצטרך באמת לתכנן תיבה ראויה, השאלה היא אם פתוחה או סגורה? לדעתי פתוחה עם פורט ממש קטן

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
לא הייתי בארה"ב אז קצת קשה לי לענות על השאלה אם הם זרוקים בכל חנות, אבל יש לי הרגשה שלא.

מצד שני אתה יכול להשיג אותם בארה"ב ובמחיר שפוי למדי (בקנה מידה ישראלי).

מה שבאתי להגיד זה שאין יבוא סדיר של המוצרים האלה לארץ וחבל. חבל ששואלים בפורום שאלה על "תמליצו לי על קומפוננט ב 2,500-3,000 ש"ח" וממליצים לו רק על פוקאל או מורל. אם היה יבוא סדיר לארץ של המותגים כדוגמת אלו שהזכרתי ועוד רבים וטובים כמותם היה לנו תחום אודיו הרבה יותר איכותי ומפותח.

אגב, אומנם זטק לא מתמחה רק ברמקולים כמו מורל או דיינאודיו, אבל גם פוקל ואלפיין מיצרות שאר מוצרי אלקטרוניקה בידורית כך שאין ממש קשר לטיב המוצרים, ואם ויפא וסקאן ספיק מייצרות לזטק את הדרייברים - אני חושב שאפשר לישון טוב בלילה.

ואף אחד לא אמר שהרץ ואיטון לא איכותיים חלילה, זה הכל עניין של טעם.

זה די משעשע להתווכח על אותו נושא שאנחנו מסכימים לגביו :wink:).

איתמר.

כן, א) מזל טוב על המינוי!

ב) מבחינתי זה כמובן ויכוח ענייני ותרבותי, כמו שצריך וחובה שיתנהל בפורום אודיו. בהחלט כיף, לפחות מבחינתי.

לפותח התר'ד - בקשר לעניין הסאב. VMAX עדיף בתיבה אטומה. אני חושב משהו כמו 2 QF. תשאל באוטופרט.

פורסם

אני היום כנראה יקנה את הוי מקס. :-D

ועוד שאלה, הוצע לי מונו של סוליד אודיו ביחד עם הוי מקס.

ומדובר במחיר די טוב. הוי מקס זקוק למונו? כי אתמול שבדקתי את הוי מקס הוא עבד יפה עם הP4004

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

כן אלי, לא יודע מה קרה לו ופתאום הוא נהיה ירוק. צריך לדבר עם אחד המנהלים.

קורן,

1. שמעתי את הוי-מקס 10" בתיבה אטומה, לא יודע אם היא היתה מקורית או בנפח המתאים אבל הסאב נשמע מעולה.

2. את המונו של סוליד אני לא מכיר, אך לסאב כמעט תמיד עדיף מונו ע"פ גישור.

איתמר.

פורסם

השאלה היא על איזה מגבר אני יוותר? את הזטק אני שומר שיעבוד עם הקומפוננט צירקיט ועל הרוקפורד סתם כואב לי לוותר.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

תמיד כואב למכור מגבר טוב. אבל אני לא בטוח שזה בדיוק מגבר HI-END...אם יש לך קונה בשבילו, תמכור ותתקדם. אל חשש. :-D

פורסם

אכן כואב, מבחינתי להישאר עם שני המגברים האלה אבל חבל לי על הוימקס שלא ינוצל כמו שצריך עם הP4004. וגם הגיע לי הצעה למונו של סוליד ב700 שקל. אז בכלל עכשיו אני מתוסבך ולא יודע על איזה מגבר מהם לוותר. יש דעות?

ו QUATRO לאיזה מגבר התכוונת לוותר?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

הבנתי שאתה נשאר עם ה XETEC לקומפוננט וקונה את המונו לסאב. אז הסקתי שאתה מתכוון לוותר על הרוקפורד. אם יש לך קונה בשבילו (שאגב, שלא יבינו אותי כאן לא נכון, למי שלא היה מגבר ורצה לרכוש מגבר כזה, סה"כ זה מגבר נחמד מאוד בשביל מערכת סבירה ראשונה/שניה).

לדעתי תחפש מונו קצת יותר רציני ממה שהוצע לך. תשקיע בזה טיפה יותר זמן ואולי טיפה יותר כסף. היום במשומשים אתה יכול לקנות מונו מעולה שיתאים לסאב שלך היום וכן יתאים בהמשך לשידרוג. לדוגמא מגבר שיודע לעבוד גם ב 2 ו ב 1 אוהם ושתוכל להתקין עליו בהמשך סאב חזק יותר.

חג שמח ומלא באס!

פורסם

המגבר הזה הוא 400 ב4 אום 650 ב 2 אום ו900 ב1 אום ועבד לפני כן עם L7 ככה שאי אפשר לזלזל בו ולפי חוות דעת שמצאתי בחיפוש הם מוגדרים כמגברים מעולים.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

היום אני ישמע את שני הסאבים, זטק והוימקסהנטיה שלי היא לזטק בגלל שהוא חדש ובא עם תיבה אטומה ואילו הוימקס משומש בן שנה עם תיבה פתוחה.

אני מתחשב בזה שמבחינת הגברה הזטק יושב בול ואילו הוימקס לא ינוצל כראוי (200 RMS לעומת 300 שהוא יכול לקבל) מה אתם אומרים?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...