Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר:לאיזה HU יש time correction ו 2/3 WAY קרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת מה זה התשובות האלה QUATRO ויגאל בנץ....

הבן אדם סך הכל שאל שאלה הוא לא ביקש מאף אחד להכנס לאתרים ולא להתחיל לחפש לו מידע בספרים סך הכל ביקש שאנשים ישפכו קצת ידע ממה שיש להם בראש .....

אז על כל שאלה פה אפשרי לענות ככה אם יש לך איזושהי בעייה תחפש באינטרנט או בספר הדרכה או שתלך למתקין ... אבל בשביל זה יש את הפורום הזה כדי לחלוק מידע, לא?

אז כדאי שתורידו קצת את האף שלכם מאיפה שהוא נמצא ואם אתם לא רוצים לעזור למישהו פשוט אל תגיבו (לא רק מכסת ההודעות חשובה ) .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה לא צריך ללכת כאסח.

הבחור שאל שאלה וכל אחד יכול לעזור ולתרום מהידע שלו. אף אחד לא ביקש לפתוח מניואלים ואתרי אינטרנט.

מי שיכול לעזור - בכיף, מי שלא יכול שלא יגיב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מי ששואל שאלות מפגרות, יקבל תשובות מתאימות.

זה בדיוק ההבדל בין מי שפותח תר'ד בשביל לדעת יותר לבין מי שפותח תר'ד בכדי להראות שהוא יודע לכתוב.

מעניין מה ייקרה אם מישהו יפתח תר'ד בפורום ייעוץ קנית רכב תחת הכותרת: "רציתי למפות את סוג הבולמים שיש במכוניות היפניות החדשות" או "כמה כוכבי בטיחות יש לרכבים החדשים?"... אתה מוזמן לנסות את זה שם ונראה איזה תשובות תקבל.

אולי ההבדל בין הפורומים האלו לבין הפורום הזה הוא בעיקר גיל הכותבים.

אני רואה את הפורום מקום לדבר על נושאים מעניינים (גם נושאים טכניים מורכבים), דילמות בעניין התקנות או רכישה וכו' וכו'...אבל לא נושאים טכניים שאותם אני יכול לקרוא ב MANUAL שהורדתי מהאתר.

והפלצנות אגב - היא בדיוק נמצאת בפתיחת תר'ד שכזה! שאין בו שום תוחלת. למעט "שופוני" פתחתי תר'ד ואני מבין.

לך תבדוק אצל האנשים המכובדים ביותר שכותבים כאן, כמה תר'דים הם פתחו. אתה תמצא מעט מאוד. הם לא מתפלצנים כמוך!

התר'ד הזה זו אחת הדוגמאות לכך שלעיתים צצים כאן בפורום אנשים שלא מעניין אותם שום דבר מלבד לקבל איזושהי תשובה מיידית על בעייה שלהם מבלי להתעסק בבדיקות שונות בעצמם. למה להתאמץ?

אין בעיה לעזור לבן אדם שנתקע ושוואלה, לא מצא עזרה ותשובה לאחר חיפוש כזה או אחר. יש לי בעיה אם אנשים פלצנים שרוצים להראות שהם יודעים לכתוב ושהם למדו מה זה TIME ALIGNMENT ובנוסף הם גם לא רוצים לעבוד קשה אז הם פותחים תר'ד כזה כדי לקבל את התשובות או סתם כדי להעסיק את עצמם ולהראות שהם פתחו תר'ד. GROW UP!

חג שמח לכולם.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

חג שמח לכווולם :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מישהו כאן נלחץ מהמילה "פלצנות".....:lol:

שמע חביבי,כשכתבתי פלצנות התכוונתי לכך שישנם לא מעט מקרים שחברי פורום ודווקא כאלו שממהרים לנפח את מונה ההודעות שלהם מגיבים על כל דבר ולרוב חוזרים על דברים או מעירים הערות "פלצניות".

במידה וחתול עם תפוז ירוק על הראש לא רוצה לענות על שאלה מסויימת כי הוא חושב שהבנאדם מסנג'ר אותו.שלא יענה.

זה הכל.

חג שמח.

אגב,

אני חולה על חתולים.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אני גם באותה דעה של דודו אם מישהו לא רוצה להגיב שלא יגיב הוא לא צריך לקטול אנשים בפורום .

ואם מתוך השאלה שהוא שאל הוא צריך אינפורמציה שתעזור לו לבחור איזה מכשיר לקחת אז אנחנו בתור חברים בפורום צריכים לעזור לו ולא להתחיל לרדת עליו...

הגיע הזמן שאנשים פה יורידו קצת את טון הכתיבה המתנשאת שלהם ....

פורסם
מישהו כאן נלחץ מהמילה "פלצנות".....:lol:

שמע חביבי,כשכתבתי פלצנות התכוונתי לכך שישנם לא מעט מקרים שחברי פורום ודווקא כאלו שממהרים לנפח את מונה ההודעות שלהם מגיבים על כל דבר ולרוב חוזרים על דברים או מעירים הערות "פלצניות".

במידה וחתול עם תפוז ירוק על הראש לא רוצה לענות על שאלה מסויימת כי הוא חושב שהבנאדם מסנג'ר אותו.שלא יענה.

זה הכל.

חג שמח.

אגב,

אני חולה על חתולים.

דודו

זה בדיוק מה שעשיתם בעצמכם כשפתחתם את התר'ד המיותר הזה.

ואגב, אני מה זה נלחצתי...

מנהלים, בבקשה לנעול את הגנון !! :lol:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

טוב, אני קראתי את ההתנצחות הארוכה הזאתי, ואני חייב לציין שאני מסכים עם אחי(QUATRO).

אני יכול להעלות לרשימה פה לפחות 50 מכשירים שונים שתומכים במנגנון תיאום זמנים(טיים קורקשיין וטיים אליימנט) מלפחות 4 חברות(פיוניר,אלפיין,קלריון,אקליפס).

השאלה שנשאלה פה היא ממש מטופשת ולא בגלל שאנחנו לא רוצים להגיב אלא כי יש פה עניין של תקציב.

זה יופי שלקלריון יש את הHX-D2 שהוא בעל טיים אליימנט אבל הוא עולה 10000 ש"ח!.

גם לP9 יש טיים קורקשיין אבל הוא עולה 130000 ש"ח!.

גם לאקליפס יש את ה8445 ואת הCD7000 והCD5000 אבל אי אפשר למצוא אותם בארץ!.

בקיצור, לשאול בקשה למיפוי כל המכשירים שתומכים במנגנון זה, זה בדיוק כמו לשאול בפורום "ייעוץ לפני קניית רכב" למפות את כל רכבי ה1.6 ליטר- אוטומט.:shock:

או כמו לבקש מיפוי על כל הסאבים בעלי סליל כפול.:shock:

לפותח התרד' GTI1980, אני בשמחה אוכל להעלות בפנייך את כל האופציות העונות לקריטריונים שאתה מחפש, אבל בהיעדר תקציב אי אפשר לעשות זאת, אנא מקד את השאלה שלך בצורה מועילה כדי שנוכל לתת מענה אמיתי.

ולכל מי שמתרעם פה, אבל יש בכך המון הגיון, ואני לא מבין על מה אתם מתפלאים.

חג שמח,

ניר

under construction..

פורסם

ניר תגובה כמו שלך אני מעריך פה ...

יש דרך לענות ולא כמו שאחיך (QUATRO) ענה ענית תשובה עניינית שגם אני אחרי שקראתי הסכמתי .

יש דרך לכתוב הודעה ולהסביר את עצמך ואם כל אחד ישקול טוב את מה שהוא כותב ותדרך שבה הוא כותב את ההודעה, יהיה יותר נעים להיות בפורום הזה.

בברכת חג שמח לכולכם אבירם

פורסם

לניר: לא היתה פה שום שאלה של תקציב. אתם רואים מה נהיה עם האנשים? אתה שואל שאלה וישר נכנסים לך לכיס , אני יודע שהכל תלוי בתקציב, אבל עדיין ניתן לענות בכבוד, בלי להיתייחס לתקציב,

אתם יודעים מה? אני אזכיר לכם את ההוא עם מגברי מקינטוש עם תקציב של 30000 ש"ח, מה זו הדרך לדבר איתכם? אני מכיר הרבה מאוד אנשים מאוד מקצועיים בתחום, שיש ברשותם מערכות SQ שכל אחד כאן בפורום יכול רק לחלום עליהם, והם בכלל לא מתכתבים כאן! למה? ככה! בגלל השחצנות והאף הגבוה של האנשים כאן, שכל אחד פה חושב את העצמו מינימום מהנדס סאונד בסקן ספיק.

תאמינו לי שאם היה לי מליון ש"ח הייתי מבזבז אותו רק על מערכת :).

מנהלים פעם שניה, נא לנעול את הגנון הזה באמת.

פורסם

מישהו דיבר להוא עם המקינטוש בצורה נורמלית?

חצי מהת'רד שלו הריצו בדיחות

אז כנראה שגם זו לא דרך לדבר "איתכם"

אתה חלק מה"איתכם" הזה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לניר: לא היתה פה שום שאלה של תקציב. אתם רואים מה נהיה עם האנשים? אתה שואל שאלה וישר נכנסים לך לכיס , אני יודע שהכל תלוי בתקציב, אבל עדיין ניתן לענות בכבוד, בלי להיתייחס לתקציב,

אתם יודעים מה? אני אזכיר לכם את ההוא עם מגברי מקינטוש עם תקציב של 30000 ש"ח, מה זו הדרך לדבר איתכם? אני מכיר הרבה מאוד אנשים מאוד מקצועיים בתחום, שיש ברשותם מערכות SQ שכל אחד כאן בפורום יכול רק לחלום עליהם, והם בכלל לא מתכתבים כאן! למה? ככה! בגלל השחצנות והאף הגבוה של האנשים כאן, שכל אחד פה חושב את העצמו מינימום מהנדס סאונד בסקן ספיק.

תאמינו לי שאם היה לי מליון ש"ח הייתי מבזבז אותו רק על מערכת :).

מנהלים פעם שניה, נא לנעול את הגנון הזה באמת.

תגיד לי, מה הקשר בכלל לכבוד??

אתה רוצה לדעת איזה מכשירים יכולים להתאים לך, אז אחלה, אבל חייב להיות תקציב!.

זה כמו שתשאל בקשה למיפוי סטים של 2 חלקים...נו מה אתה רציני? אני יתחיל להעלות פה רשימות של מאות עמודים כאשר 90 אחוז אינם מתאימים לתקציב שאתה יכול להרשות לעצמך??.

אנחנו גנון? אז אם אתה מכיר את כל אותם "האנשים שיש ברשותם מערכות SQ שאנחנו יכולים לחלום עליהם", אז למה לעZ#$% אתה שואל אותנו??

אם אתה יודע הכל אז שיהיה לך בהצלחה, ואם לא הבנת את ההודעה הקודמת שלי אז שוב, שיהיה לך המון בהצלחה.

כפי שכתבת, כלשונך לענות ב"כבוד" אז אני חושב שההודעה שלי הייתה מאוד מכובדת, בניגוד לשטות שפלטת עכשיו.

ניר

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...