Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי טסה עוד שבוע לחול

ואני זקוק להמלצה על מגבר איכותי שיש בדיוטי פרי,אני יודע שיש דגם של ג'י בי אלGTO75.4

ויש עוד כמה טובים שמה.שמעתי שי שלמכירה עכיו את הג'י בי אל 6 ערוצים,אם למשהו יש מושג מה הולך שמה ומה הטווח מחירים אני אודה לו מאוד!!בעיקרון אני מגביר קומפוננט של רוקפורד P165s שהם

70RMS .אני חושב שהג'י בי אל יעשה את העבודה.אבל לעתיד עדיף מגבר יותר טוב אם יש .אפילו את הג'י בי אל 6 ערוצים ששמעתי שמוכרים עכשיו.למשהו יש מושג אול:???:לגבי מחירים גם..ניסיתי את האתר של הדיוטי פרי אבל האתר לא מראה מוצרים משום מה!

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

ה JBL 4 ערוצים להלן 75.4 עולה 200$ - הסכום שאפשר להכניס בלי מכס

ה JBL 6 ערוצים לא זוכר את הדגם עולה 299$ - אתהמסתכן בהתפסות במכס

יש גם פיונר חלש יחסית ב 200$, אני העדפתי את ה JBL

יש גם סאב JBL CS1200B ב 140$ ואני קניתי אותו בארץ ב 600 שקל באוטו דיפו.

פורסם

אני יודע שפעם היה מגבר של ג'י בי אל, נימכר במקביל ל75.4 אבל חלש יותר ומסדרה אחרת והוא נימכר בפחות מ200 דולר רק שאני לא יודע אם הוא עדיין קיים..

(למרות שאתה מחפש פתרון טוב מה75.4 ולא פחות, עדיין טוב לדעת מה הולך שם במלאי )

פורסם

אתה יודע שאם אמא קונה את ה-6 ערוצים היא הולכת לטייל איתו בחו"ל כן?

אי אפשר להשאיר אותו ב"פטור ושמור".

ומגבר זה דבר דיי כבד וגדול... ויהיה לה בעיות עם השיקופים בשד"ת.

ואחרי זה עם יתפסו במכס כל הכדאיות הלכה...

עכשיו, מה זה "לא מזיק שיהיו כמה ערוצים פנויים"? מה אתה מתכוון להגביר איתם? את האוטו של השכן?

יש לך רק קומפוננט, אם תקנה 4 ערוצים - תוכל להוסיף סאב בגישור. וזהו - לא צריך יותר.

אם תרצה להוסיף אחוריים (מוגברים - מה שלא כדאי לטעמנו) אז תקנה מונובלוק לסאב (הכי טוב) ואז פתרת את הבעיה.

פורסם

mines,

קח טוב טוב בחשבון את הדברים שכתב לך Nakamichi כאן:

אתה יודע שאם אמא קונה את ה-6 ערוצים היא הולכת לטייל איתו בחו"ל כן?

אי אפשר להשאיר אותו ב"פטור ושמור".

סחורה שעולה מעל $200 לא ניתן להשאיר ב"פטור ושמור".

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...