Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי העומק בגטס, תהיה צריך בניה! חבר שלי עם גטס ועם קומפוננט פשוט של ליטנינג אודיו סובל מכך שכאשר הוא מוריד חלון החלון נתקע במגנט של הרמקןל בגלל העומק, ככה שתהיה צריך בניה.

הקומפוננט הוא 6 וחצי אינץ', בהתקנה שלו הוסר הפלסטיק של הרמקול המקורי והרמקול הוברג לחור המקורי בדלת אך נעשו חורים חדשים לברגים שמחזיקים את הרמקול.

סה''כ צריך בניה, הגבהה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי העומק בגטס, תהיה צריך בניה! חבר שלי עם גטס ועם קומפוננט פשוט של ליטנינג אודיו סובל מכך שכאשר הוא מוריד חלון החלון נתקע במגנט של הרמקןל בגלל העומק, ככה שתהיה צריך בניה.

הקומפוננט הוא 6 וחצי אינץ', בהתקנה שלו הוסר הפלסטיק של הרמקול המקורי והרמקול הוברג לחור המקורי בדלת אך נעשו חורים חדשים לברגים שמחזיקים את הרמקול.

סה''כ צריך בניה, הגבהה.

עמית.

תודה רבה. אני מבין שאצטרך עוד 2 דלתות מפירוק...:-D

תשמע. אחרי הרבה מחקר. ושיגעתי את אח שלך. אני מחפש אוקטביה.

אפשר להוציא ממנה המון. וגם הוא חושב. אז תחפש לך אוקטביה. ותגיד לו שאלי . שלח אותך.

תאמין לי הייתי הולך על סקודה, הבעיה שזה ליסינג ואין הרבה אופציות. באעסה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

לגבי האטימה, הבגאג' לא רועד ולא כלום, הדבר היחידי שעבר אטימה שם זה הלוחית רישוי שרעדה, חוץ מזה שום דבר לא רועד ולא מקרקש באוטו.

הסאב מאוד חזק ובקרוב מאוד יוחלף גם הקומפונטט לאחד ממש טוב (כנראה בוסטון אקוסטיקס) ואז יהיה צורך לעשות הגבהה\בניה קלה בדלת.

הרכב של חבר, המע' הנוכחית הותקנה בסאונד סטורם ולאט לאט עוברת שדרוגים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
AVEO 6.5'' בקדמי אחורי אני חושב גם

לגבי האקוסטיקה אני חושב שהם שוות ודרוש איטום

בתור בעלים של אוויאו 5 דלתות אני אתחיל למנות את ה"מעלות" (בעיקר לרעה...) האקוסטיות של הרכב .

* אכן קיימים "חורים" ל6.5 בדלתות הקדמיות אבל, הרמקולים האורגינלים הם מתוצרת "MOTORJOY" והם יושבים על "בניה" פלסטית והם בקוטר מוזר של 5 אינץ - לא 5.25. לכן קיימת בעייה לחבר מידבסים נורמליים.

אני השתמשתי בספייסרים כדי להתקין מיד-באס של מגנט אקסטרמה אבל עקב עומקו העצבני של הרמקול (77 מ"מ) ולמרות שימוש במקסימום אפשרי של מרווח, החלון עדיין נתקע במגנט הרמקול. לא נורא נשאר בחוץ כ - 5 ס"מ. לפי הערכה שלי ניתן להתקין ללא בעיות עם החלון (ובעזרת ספייסרים כמובן) מיד-באס עד עומק 65 מ"מ.

* אין מיקום אורגינלי לטוויטרים - בפועל זה לא משנה יותר מדי.

* למרבה ההפתעה אין (יותר מדי) קרקושי פלסטיק. מההתנסות שלי הייתה עד כה יש באוואו פחות קרקושים מהגטס והאקסנט - שניהם היו רכבי השכרה לכן זה לא חד משמעי שכל גטס ואקסנט יקרקשו יותר מאוואו.

* הפירוק של הפלסטיקים ברכב הוא סיוט. יש מיליון ואחד קליפסים למינהם ויש להם נטיה לקפוץ באופן שמטיל ספק בכמה עקרונות פיסיקליים.

* החיווט המקורי לרמקולים של הרכב כלכך דק עד ש "ח-10" נראה כמו צינורות של המוביל הארצי לידו.

* אם אתה רוכש אוואו ידני אז תשכח מקיקפנלים (או פודים מגודלים) - לא ישאר מקום לרגל שמאל.

* לאחר ריסוס דופן כל דופן חיצונית של הדלתות הקדמיות בבקור ספריי CASCADE והדבקת קיט דלתות של קסקייד הרכב עובר טרנספורמציה לרמה אחרת לחלוטין.

* לא מצאתי צורך באיטום/בידוד בחלק האחורי. מלבד לוחית רישוי שהושקטה ע"י סרטי איטום לחלונות לא נשמעים קרקושים בולטים מהחלק האחורי. אצלי מותקן סאב 10" שמכוון באופן "מופנם" לצורך SQ - זוג L7 קרוב לוודאי ישברו את הפלסטיקה.

ממתי קונים רכב לפי התאמתו להתקנת מערכת?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
בתור בעלים של אוויאו 5 דלתות אני אתחיל למנות את ה"מעלות" (בעיקר לרעה...) האקוסטיות של הרכב ......ממתי קונים רכב לפי התאמתו להתקנת מערכת?

תודה על התגובה המפורטת.

אני רק מסיק מכך, שלא יהיה ניתן לבנות הגבהה כמו שצריך על דלת של AVEO...

אני לא קונה את הרכב אלא מקבל בליסינג ולכן הדילמה.

וכן - אני חולה נפש.:screwy::-D

פורסם

ברמה הזאת של הרכבים אני לא חושב שיהיה הבדל בין אחד למשנהו בתחום האקוסטיקה והאודיו בכלל, לכן אם אתה מתלבט בין שלושתם אולי כדאי שתשאל בפורום ייעוץ מה הכי טוב.

אני אישית אוהב את האקסנט, בכל מקרה באוואו לא הייתי נוגע.

איציק.

פורסם

גם לי לא הייתה ממש בחירה בנוגע לרכב.

בכל מקרה לפי דעתי כרכב, לא כמכונת מוזיקה נוסעת, האקסנט החדשה היא מכונית עדיפה. אבל זאת טרפה וזאת נבלה ובסך הכל צריך מכונה שתקח אותנו מנקודה A ל-B ב20 קמ"ש בממוצע - פקקים רבותי פקקים. ימי הצרפתית הקטנה והחמה כבר מזמן מאחורי ולמרבה הפלא, טוב שכך.

מהכרות שלי עד כה עם מערכות ברכב קל יותר להגיע לתוצאות טובות (במיוחד עם אפקט "באס קידמי") ברכב בתצורת האצ'באק.

אני לא יודע אם מישהו הספיק לצבור ניסיון בהתקנת סאבים באקסנט החדשה. באקסנט הקודמת אפילו סאב 8" גרם לבאג' להישמע בכל מכת באס כמו תוף SNARE

תבדוק עם חברת הליסינג אם יש באפשרותך לקבל VW פולו (היום ה- 1.4 ידנית זולה למדי) אני יודע שהיא מוצעת כרכב ליסינג במספר חברות ויש לפולו פוטנציאל אקוסטי גבוה בהרבה מהתוצרת הקוריאנית העכשווית

עוד משהו, חשוב שתבדוק מהי תצורת הליסינג של כל רכב למודל 07, אני לא בדיו מעודכן בזה. מבחני ריסוק לא שווים במיוחד כאשר הרכב מגיע ללא ציוד הבטיחותי שאיתו ביצעו את הבדיקות.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

תודה על המידע. הבעיה של ה ACCENT לדעתי שהיא פחות מרווחת מה GETS, תקן אותי אם אני טועה... זו ההרגשה שקיבלתי. נראה לי שגם מבחינת הסאונד יהיה עדיף ללכת על ה GETS.

תגיד מה הקשר של עמיר פרץ? :-|

פורסם

בתור מי שהיה בנסיעה עסקית בחו"ל מהעבודה ו"נקרא לדגל" (פשוט עזבתי הכל ובאתי) והייתי איזה 30 יום בצו-8 ראיתי עד כמה המצב רקוב וממש עצוב להגיד אבל פשוט "יצאנו בזול" מהעסק ביש שהיה.

ת'רד לפני נסיעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120438

הודעה מחו"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1005953#post1005953

ראיתי את התמונה הזו באיזה באיזה דף אינטרנט תחת הכותרת "הכל פה מסריח" - מילים כדורבנות. חבל שהמחאה מתמוססת לה, בגלל חוסר איכפתיות של אנשים נקבל הכל בשידור חוזר תוך שנה שנתיים.

פורסם

לגבי שברולט - זה דייהו! הם קנו את הפס ייצור הקוריאני שלהם ויצרו שברולט "אירופאית" - אני לעולם לא אשכח את הלאנוס שהיה לי - בשנה וחצי הוצאתי מעל 10000 שקל על תקלות!!!

אני לדייהו - לא מתקרב יותר

אם כי הרוב המוחץ של האנשים שאני מכיר מרוצים מהרכב סה"כ.

לגבי ההתקנה - הייתי דווקא הולך על הגטס - הקורות הקדמיים שלה מאוד עמוקים ורחוקים מהראש - מקום נהדר להתקין בו טוויטרים. הרכב זריז אמנם זולל דלק ויש לו התנהגות כביש קצת יותר טובה מהאופציות האחרות שציינת.

עריכה: אפרופו אקוסטיקה - בלאנוס היה לי סאב 15 (מוראל עלק) בתיבה 75 ליטר עם פיר עצבני - אטמתי רק את המגש האחורי והדלתות הקדמיות כולל קצת שימוש בספוגים במקומות הקריטיים - האקוסטיקה היתה סבירה ביותר, לא היו לי רשרושים ולא היו לי קרקושים - פתחתי את הדשבורד של הרכב וחיזקתי כל דבר שהיה אפילו טיפה רופף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לגבי שברולט - זה דייהו! הם קנו את הפס ייצור הקוריאני שלהם ויצרו שברולט "אירופאית" - אני לעולם לא אשכח את הלאנוס שהיה לי - בשנה וחצי הוצאתי מעל 10000 שקל על תקלות!!!

אני לדייהו - לא מתקרב יותר

אם כי הרוב המוחץ של האנשים שאני מכיר מרוצים מהרכב סה"כ.

לגבי ההתקנה - הייתי דווקא הולך על הגטס - הקורות הקדמיים שלה מאוד עמוקים ורחוקים מהראש - מקום נהדר להתקין בו טוויטרים. הרכב זריז אמנם זולל דלק ויש לו התנהגות כביש קצת יותר טובה מהאופציות האחרות שציינת.

עריכה: אפרופו אקוסטיקה - בלאנוס היה לי סאב 15 (מוראל עלק) בתיבה 75 ליטר עם פיר עצבני - אטמתי רק את המגש האחורי והדלתות הקדמיות כולל קצת שימוש בספוגים במקומות הקריטיים - האקוסטיקה היתה סבירה ביותר, לא היו לי רשרושים ולא היו לי קרקושים - פתחתי את הדשבורד של הרכב וחיזקתי כל דבר שהיה אפילו טיפה רופף.

אני גם נוטה לכיוון ה GETS מבחינת אקוסטיקה והיא פשוט יותר מרווחת, לא יודע איך יצא להם שהמכונית הקטנה מרווחת מהמשפחתית (ACCENT)... גם עניין הדלק ממש לא מעניין אותי. אני לא משלם עליו :-D

הבעיה שזה בסוף סוג של רכב לגו לא? ....:lol:

פורסם

ערב טוב.

ראשית, אני רוצה לציין שיש לי אוואו, שומעים בה בהחלט בצורה סבירה.

מעבר לכך, רציתי להוסיף על הדגמים המצוינים לעיל, ולדעת מה חוות דעתכם על האקוסטיקה בפורד פוקוס. אני מניח שיש בפורום בעלי נסיון באקוסטיקה בפורד פוקוס, ואשמח לדעת איך היא.

בתודה,

מתן.

פורסם
אני הייתי אומר במילים פשוטות קוראני= אין הרבה אקוסטיקה
עם כל הכבוד... יש לי שברולט אופטרה 5 2006 , קוריאנית.

האקוסטיקה מטורפת נראה לי שזאת הסיבה היחידה ששמעים כל כך טוב אצלי כי הרכיבים סבירים לא יותר ושמועים פשוט מעולה ושמעתי מערכות במכוניות אחרות הרבה יותר טובות ויקרות משלי והן נשמעו אותו דבר אפילו צולעות ומגמגמות קצת.

אפילו לפני שהתקנתי כל מערכת על האוטו שמעו מצויין וזה היה רמקולים של איזה 20 RMS מסריחים ורדיו דיסק KENWOOD מאפן כזה.

• תוכן חדש...