פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חוץ מזה שה6507C הוא הדגם החדש יותר מבין השתיים,מישהו שמע או ויודע מה ההבדל בין השתים במבחן המציאות?
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איפה אפשר לשמוע פוקל K2p או משהו ברמה שלו .
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה מידת הרמקולים בהונדה ג"אז 2003? תודה.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
האם כדאי לעשות בידוד 1 2
מאת RORO-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה עד כמה בידוד ישפר את איכות הצליל מערכת? כמה יעלה בידוד מקצועי טוב? תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה גודל הרמקולים בפיגו 206 מקדימה???תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
ב"ה הדגם הוא SVD26MUT. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SVD26MUT&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=170 עם מישהו מכיר אותו ויודע איך הוא, או איך החברה עצמה במכשירי הDVD הוא מאוד יעזור לי. באתר היצרן לא כתוב שהמכשיר קורא Divx ובהרבה אתרים אחרים כתוב שכן. תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 61 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אז ככה..נכנסתי היום לרכב שבו הותקן הקומפוננט שאני רוצה להביא : Focal PolyGlass 165 V2 כעיקרון שומעים נחמד מאוד, לא צורם לי כמו שכולם מדברים פה. הייתי רוצה לשמוע על עוד סוגים של קומפוננטים עד המחיר 1400-1500 שקל ! הקומפוננט ישתלב עם הרכיבים הבאים : רדיו-דיסק : Alpine 9855 \ 53 מגבר : Kicker 06ZX650.5 סאב : Kicker CompCVR12 אני מחפש איכות טובה !! וכמובן עוצמה..זאת הסיבה שאני הולך על קיקר..אני אוהב חזק באוזניים..אבל איכותי!! הבנאדם שישב איתי באוטו אמר לי ש-Kicker ו-Focal לא הולכים בייחד..לפי דעתי זה שטויות. אז אשמח לשמוע על עוד דגמים של קומפוננטים טובים במחיר הנ"ל! חוץ ממורל דוטק + MT22 (שכבר שמעתי עליהם, אני רוצה ל…
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו מכיר את החברה הזאת "Jensen" יש לחבר שלי מונו בלוק שלהם. אין לי מושג איזה דגם בדיוק. המונו הזה דופק לו דיי טוב. הוא אפילו פוצץ סאב קיקר cvr. תנו לי חוות דעת על החברה הזאת. אם באמת שווה קניה.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
**מסתבר שיותר משרשור אחד פעיל, אזהרה לפני מעקב.**
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
**יש לך שרשור אחר פעיל, לא עברו 24 שעות ופתחת אחד חדש באותו הנושא בדיוק.**
רמקולים R&Y
מאת roger- 1 תגובות
- 839 צפיות
מי יודע אם כדאי לקנות רמקולים וסאב מהחברה הזאת R&Y ????
הודעה אחרונה מאת bub, -
מזה MARINE?!
מאת MISTER P-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כל הזמן שנאי רואה באתרים לדומגא של חברות את המוצרים שלהם פתאום יש מוצרי MARINE מגברים ורמקולים וסאבים וכאלה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 מזה??????? ואם כבר שאני לא אפרסם עוד ת'רד מה אתם חושבים על קנייה מאתרים כמו פומפה צ'יפר וואלה שופס וכאלה? בטוח?
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
החברה קנתה רכב והחליטה לפנק את עצמה במערכת,כמובן שלה לא משחק תפקיד במה אז לא ייחסתי לזה כל כך חשיבות ובטח שלא איטום. אז הרכבתי לעצמי חלקים לפי מחירים שקיבלתי וההצעת מחיר של 2700 שקל כוללת- קומפוננט JBL GTO 6.5 אינץ'-450 קומפוננט JBL GTO 5.25 אינץ'-450 סאב קיקר C12 כולל תיבה אטומה MDF-ב480 מונו לייטינ אודיו 250.1 ב500 לייטינג אודיו 50X4 ב800 סט כבלים 8 גייג' חינם מה דעתכם על ההצעה הכללית ואם יש לכם רעיון לבניית מערכת טובה יותר בתקציב דומה פתוח להצעות. (אם אפשר בלי הצעות של מורל כי היא שומעת רו הזמן האוסים ומוזיקה ישראלית ועד כמה שהשמעתי לה מערכות יש לה העדפה ברורה לטויטר מתכתי)
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אני חדש בפורום ויש לי התלבטות קטנה לגבי בחירת סאב.אז מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד .. ברשותי מגבר OCTANE-R 8.0:4 phoenixgold ועכשיו אני רוצה להישתדרג בסאב ,לכן אני זקוק להמלצות שלכם .הסאב שאני חשבתי עליו הוא הסאב הזה: OCTANE-ZR 12d2 phoenixgold רציתי לדעת עם הסאב הזה הוא מספיק חזק וכן ,רציתי שאנשים שמחיזקים בסאב הזה יביאו את דעתם לגבי הסאב הנ'ל . וגם מי שיוכל להמליץ לי על סאב שנע בין המחירים 600 ל800 שקל אני גם יודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת Sharouf, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני בהתלבטות בין שני מגברים הראשון הוא JBL המפורסם שבכותרת שלמעשה הוא חדש עולה פחות מאינפיניטי משומש והשני הוא האינפיניטי http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF5761A'&Ser=REF&Cat=AMP שמיד שניה יעלה לי במחיר גבוהה יותר בסביבות ה400 יותר הציוד שיש לי כרגע + השיגרוג העתידי HU PIONEER 770MP REAR SPEAKERS PIONEER 350W 80W RMS השידרוג יכלול קומפוננט קידמי 6.5' עוד לא החלטתי איזה+סאב נציל וחזק שינוצל על ידי המגברים הללו השאלה היא האם שווה להוסיף את הכסף הזה בשביל מגבר משומש או שעדיף לקנות את הJBL חדש ובהרבה יותר זול? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elik0, -
מפגש הצפון
מאת NaderShado- 1 תגובות
- 827 צפיות
מתי ואיפה המפגש שמתקיים בצפון?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 824 צפיות
שלום. יש לי פיונר 7500mp הוא אצלי כבר כמה שנים הוא נראה כך אם זה עוזר : http://www.carhifiweb.nl/images/pioneer/DEH-7500MP.jpg צרבתי דיסק עם כמה שירים בקובץ wma והמכשיר אמור לקרוא אותם אבל שהפעלתי את הדיסק באוטו הוא ניסה לקרוא אותם ודילג עליהם. היום שמתי את הדיסק באלפיין של חבר והוא קרא אותם. מה הסיבה לכך? הדיסק לא שרוט ולא כלום ואם אתם רואים בתמונה כתוב שהוא קורא wma. יש אפשרות לעדכן את הרדיו דיסק באיזושהי דרך? אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! ברכב שלי יש סאב של חברה סינית לא ידועה, ו2 מגברים גם של חברות סיניות לא ממש טובות. אני רוצה להשתדרג טיפה, ואני רוצה לקנות סט קומפוננט של מורל ולחבר לאחד המגברים, האם זה אפשרי או שהמגבר יהרוס לי את האיכות ויכול לגרום נזק לרמקולים? אין לי תקציב למגבר חדש. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי טויוטה קורלה חדשה 2004 ואני רוצה להרכיב בא את הפיוניר שלי או לחילופין לחבר ישר אליה שני מגברי רוקפורד איך אני עושה את זה כמה זה עולה ומה עדיף? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת andrey21587, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר'ה תיראו: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=292&CatCode=333 צ'יפר הוציעו מבצע בו ניתן לקנות פריט שלישי בשקל כך שזה יוצא לא איזה 4500 ש"ח ל-3 סטים אלא באיזור ה- 3000 ש"ח.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אני בעיקרון צריך 2 סטים כאלו ועם מישו עוד רוצה סט כזה אז בבקשה שידבר איתי ... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 זה יעלה לו איזה 990 ש"ח.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 עבור סט אחד שהוא יקח ולי זה יעלה כ-1980 ש"ח עבור שני סטים שאני יקח.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 נגיד וירצו עוד חבר'ה לקנות…
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה הבאתי איתי את המגבר הנ"ל מארה"ב (קיבלתי אותו במתנה כבר לפני 4 חודשים אבל לצערי יכלתי לסחוב אותו לארץ ,רק עכשיו) עכשיו לצערי אני לא מבין גדול באודיו לרכב ולכן אני שואל פה את השאלות (אחלה פורום) לפי מה שהבנתי ,מיכיוון שלא כלכך מעניין אותי איך נשמע הסאונד למי שיושב מאחורה אני צריך במה קידמית (אני מאזין בדרך כלל למוזיקה שחורה ודאנס ,לא טראנסים קשים ) אז איזה סט קומפוננט אתם ממליצים שיהיה מתאים למגבר הזה כי הבנתי שהוא דיי סבבה? חשוב לי לציין שיש לי אפשרות לרכוש את הסט הזה של FOCAL K2 Power 165 KF ב-1500 ש"ח (זה טוב? ) אם אני לא טועה אני צריך 6.5" (המערכת תותקן ברכב הצנוע שלי מיצובישי קולט 95 ) אני לא אוהד מושבע של באסים גבוהים אז מבחינת סאב עוד לא החלטתי ,אב…
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 0 תגובות
- 736 צפיות
הסט אמור להחליף את הפולס, ומישהו הזהיר אותי שנראה לו שלא יכנסו לי המידים לדלתות אלו המידות Mounting depth x mounting diameter: 63 mm x 142 mm Chassis diameter: 166 mm אלו המידות של הפולס 6.5 http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html יש סיבה שלא יכנסו לי המידים? למישהו יש נסיון עם 206?
- 2 תגובות
- 911 צפיות
יש ברשותי מערכת קלריון DXZ865MP אתמול ירדתי לחבר אותה ופגשתי חוט לא מוכר ישנתם שתי חוטים צהובים אחד עם פיוז של 15 אמפר והשני עם פיוז של 3 אמפר האם צריך לחבר את שתי החוטים לא אותו מקור חשמל? נ.ב חיברתי כרגע רק את החוט הצהוב עם פהיוז של 15 אמפר והמערכת פועלת ללא שום בעיה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ultras_shash, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את הסאב שלי לסאב מדוייק יותר ופחות פאנצ'י מחיר לא משנה.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 5 תגובות
- 937 צפיות
טוב,תודות לעופר ואלי היום ניגשתי לעבודה והחלפתי את כבל המינוס מהמצבר לשלדה ומהשלדה למנוע. את כבל ה+ לאלטרנטור ועוד כבל מינוס מהמנוע לשלדה לא הספקתי היום בגלל שהחשיך. השדרוג גרם למגבר שלי להשתגע ועכשיו כשאני מפעיל את המערכת הסאונד מושמע 2 שניות ואז נעלם ל2 שניות ואז שוב מושמע ל2 שניות... קיצור משהו לא ברור כזה. את המינוסים חיברתי טוב וחזק, ממה יכולה להווצר התקלה הזאת?
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 896 צפיות
אני זקוק למידות של תיבה שתהיה איכותית ותתן באאס חזק אני לא כלכך מבין בליטרים וכל זה אבל ממה שהבנתי צריך בערך 56 ליטר..עכשיו אם יחש משהו שבנה תיבה לסאב הזה או יודע את המידות לתיבה שתתן לי את מבוקשי אז אני אשמח לקבל אותם תודה רבה לעוזרים..אני בעקרון רוצה ללכת עם המידות לנגר שיעשה לי את התיבה...אז אם אפשר מידות במטרים סנטימטרים כי את המידות שבאתר אני ממש לא מצליח להבין..תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 תגובות
- 641 צפיות
אני רוצה להחליף את הרדיו דיסק שלי, והבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע מה אני צריך מהרדיו דיסק שלי.......ולכן אני לא יודע מה לקחת יש לי את הרכיבים הבאים: מגבר קרנצ' 4X75 אחוריים של פיוניר קומפוננט JBL רדיו דיסק קלריון DRB4375, שזה דגם ישן סאב כנראה יהיה סרווין וגה HED ואני אביא לו מונו או מגבר 2 ערוצים יתווסף גם קבל אם זה משנה פתחתי אשכול לפני שבוע בערך, אבל לא הגעתי שם להחלטה, אז שיניתי את השאלה שלי, לא מה נכנס בתקציב אלא מה אני צריך בכדי שאני אדע איך לתקצב מה אני צריך, אני מתכוון לאקולייזרים, קרוס מובנה, 2-4V ושאר האפשרויות שאני בקושי יודע מה הפירוש שלהן כי חבל לי לקנות למשל אלפיין 9855 כשאני לא צריך את האפשרויות שיש בו ואני י…
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 0 תגובות
- 730 צפיות
תוכן ההודעה נמחק. בנושאים דחופים פנה לרופא עור ומין או חייג 100 למוקד המשטרתי.
הודעה אחרונה מאת mines, -
אני מקווה שאפשר להעלות כזה דיון כי זה מסקרן אותי, אם לא אז אני מצטער מראש. מאז שאני קניתי את הקומפ' ולאט לאט אני משתדרג אז אני רק חושב - "איזה שיר ישמע טוב באוטו בתנאים הנוכחיים" (שכרגע רק חסר סאב ומבחינתי החלק של הרכיבים גמור לבינתיים.. אח"כ עוד סאב, איטום וכאלה..) בקיצר חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם.. יש לי כרגע רק 3 בראש שהיום מצאתי את מספר אחד.. אז ככה: 3. Artifakt_-_Nosferatu_(Hya_Psy_rmx)-2005-pSy חשוב לציין שזה שיר מעצבןןן לדעתי אבל השריקה שמה פשוט קטלניתת Scooter . ramp! - the logical song (the club mix) .2 ומספר אחד שכאמור "עליתי" עליו היום (מצטער באמת שרק עכשיו פשוט אני יותר טיפוס של האוס, היפופ וזה..) Evanescence - Origin - 04 - …
הודעה אחרונה מאת ניב, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברי היקרים, ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית. מה דעתכם על הסאב הנ"ל? ואם אפשר, אשמח להשוואה להרץ ES250, שיושב אצלי כרגע באוטו. מעניין אותי מאוד אופי הצליל, והאם הסאב הזה יוכל לפרק בלי להעביר את אופי הצליל ברכב לצד האפל(הכוונה היא ל-SPL). תודה רבה. שי.
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA