Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק למידות של תיבה שתהיה איכותית ותתן באאס חזק אני לא כלכך מבין בליטרים וכל זה אבל ממה שהבנתי צריך בערך 56 ליטר..עכשיו אם יחש משהו שבנה תיבה לסאב הזה או יודע את המידות לתיבה שתתן לי את מבוקשי אז אני אשמח לקבל אותם תודה רבה לעוזרים..אני בעקרון רוצה ללכת עם המידות לנגר שיעשה לי את התיבה...אז אם אפשר מידות במטרים סנטימטרים כי את המידות שבאתר אני ממש לא מצליח להבין..תודה

פורסם

לא רוצה להשמע מתנשא או משהו, אבל מי שלא מבין - שלא יעשה לבד... (מעין כלל אצבע עבורי)

רוצה לעשות לבד? (ואני מאוד מבין את הצורך הזה) - קודם תקרא חומר ותבין את הנושא לפני עשייה.

זה יהיה לך מאוד נוח שנשב על מחשבונים ונחשב לך את התיבה האולטימטיבית שאפילו לעצמי עדיין

לא הצלחתי למצוא, אבל שורה תחתונה, אם היית עושה חיפוש קצרצר בפורום ה"פיצפון" הזה,

היית מגלה לבד כמה פניות (ותשובות) היו על הסאב הנפוץ הזה...

בכל מקרה, תתחיל מכפתור "חפש" - ואז תמשיך בהתייעצות אם יש צורך.

פורסם
לא רוצה להשמע מתנשא או משהו, אבל מי שלא מבין - שלא יעשה לבד... (מעין כלל אצבע עבורי)

רוצה לעשות לבד? (ואני מאוד מבין את הצורך הזה) - קודם תקרא חומר ותבין את הנושא לפני עשייה.

זה יהיה לך מאוד נוח שנשב על מחשבונים ונחשב לך את התיבה האולטימטיבית שאפילו לעצמי עדיין

לא הצלחתי למצוא, אבל שורה תחתונה, אם היית עושה חיפוש קצרצר בפורום ה"פיצפון" הזה,

היית מגלה לבד כמה פניות (ותשובות) היו על הסאב הנפוץ הזה...

בכל מקרה, תתחיל מכפתור "חפש" - ואז תמשיך בהתייעצות אם יש צורך.

אז זהו שהוא לא רוצה לעשות לבד הוא רוצה ללכת לנגר...

ובאמת יש אופציה שנקראת חיפוש שאני בטוח שחרשו על הנושא הזה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...