Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיוז ברייקס של אינפקטד באמת שיר מדהיםםם! אני צריך לשמוע אותו עכשיו אחרי שיש לי מגבר. לא שמעתי אותו עדיין מוגבר.. (=

רותם

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ת'רד מעניין, שמתי להורדה את כל מה שהומלץ.

אני בהחלט ישמח לשמוע חומרי אלקטרוניקה שלא שמעתי עדיין במערכת החדשה שלי,

כדי לגלות מה באמת הסאב הזה מסוגל לעשות.

פורסם

ששש אורי איך אתה מדבר? מזה להורדה? התכוונת לרשימה מודפסת שמחר תלך לקנות בחנות של דיסקים.. מצ'וגע אתהה!

ואני גם אקשיב ביממה הקרובה לכל השירים שרשמתם ושאני לא מכיר.

ואבי אם אתה רוצה רימיקסים יפים של ביג סיטי לייף שלח לי הודעה. אבל הם לא מומלצים לאוטו. חח האיכות שלהם לא ממש טובה. כאילו היא סבבה אבל לאוטו זה כבר לא מספיק..

רותם

פורסם

dj uri

אם אתה מחפש שיר עם באס ושהוא אלקטרוני הזיר שרשמתי יתאים 1ל1...

:)

ואני שמח שאתה מסכים איתי rreiss

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
ששש אורי איך אתה מדבר? מזה להורדה? התכוונת לרשימה מודפסת שמחר תלך לקנות בחנות של דיסקים.. מצ'וגע אתהה!

תאמין לי הלוואי והיה אפשר לקנות. ההבדל הוא שמים וארץ בין מקורי לצרוב. בד"כ חומרים אלקטרונים נדירים, קשה מאוד להשיג מקורי בארצנו ולפעמים בלתי אפשרי. תאמת אני יותר בתחום ה Progressive House וה Tech House ובסיגנונות האלו תאמין לי שעדיף לחפש את המפלצת מלוכנס מאשר דיסק מקורי.

מה נעשה מתפשרים :-(

פורסם
תאמין לי הלוואי והיה אפשר לקנות. ההבדל הוא שמים וארץ בין מקורי לצרוב. בד"כ חומרים אלקטרונים נדירים, קשה מאוד להשיג מקורי בארצנו ולפעמים בלתי אפשרי
צודק הבחור..

בחנויות אף פעם לא מעדכנים את המוזיקה האלקטרונית תמיד יש שם את הישנים (לא ממש) של שנה שעברה כאלה..

אף פעם אין את החדשים בזמן היציאה האמיתי..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

המחשב שלי דפוק שלח את אותה הודעה פעמיים..

ובקשר ללנסות להשיג דיסקים סתם אמרתי בצחוק כי אני יודע שזה בילתי אפשרי.. כמו לחפש דיסקים של נוריאל.. חח

רותם

פורסם

אלקרוני זה עלבון למערכות hi-end

הרבה טרבל, באס שטוח

ואין שום צלילי ביניים

הסאב לא עמוק בגרוש

ואל תגידו שמה שהמלצתי זה גם אלקטרוני, אני עוד מאחורי הטענה שלי

פסיכודלי טהור לא נכנס לקטגוריה של "שירים שנשמעים טוב" בשום מקום חוץ ממסיבות טבע

ותאמינו לי שיש לי אוסף ע-צ-ו-ם של פסיכודלי במחשב.

בכל מקרה, אינפקטד הם חלק מועט מהאמנים שמשתמשים בכלים חוץ ממחשב ליצירות שלהם.

הסגנון שלהם הוא psy-melody

וזה סגנון שלא הרבה נכנסים אליו , הם לא משתמשים רק במקלדת אינפרא, אלא גם גטרות חיות

מה שגורם לצלילים שלהם להשמע כל כך נעימים ורכים כמו הבאס שלהם וכל מיני צלילים שונים.

כמו סקאזי, גם אני יכול להכנס לפרוטי-לופס ולהוציא קטע ב 2 דקות :)

אבל זה ישמע בהתאם :)

סקאזי, וויד, אסטריקס, אסקימו, מליסיה ושאר "אמנים" ראשל"צים משועממים.

שישארו בבית :)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

elik0 מסכים איתך כמעט 100%... מעטים מיוצרי האלקטרוניקה שבאמת משתמשים בגוון אפשרויות כמו אינפקד וחבל... זה מראה עד כמה כל ילד פשוט חסר כל ידע במוזיקה יכול לייצר "תראקים".. לז**ן לכולם בשכל...ועוד לקבל כסף..

לגבי שירים שבאמת נותנים באס...חברה ז באס עמוק ומוזיקה אלקטרונית לא הולכים ביחד לרוב..

תנסו רוק כמו מטליקה לדוגמא עם אתם באמת אוהבים מוזיקה איכותית עם באס שיוריד אתכם מהמושב... ולאלו שרק הבאס חשוב להם...לא חסר "גארבג'" כמו ראפ לדוגמא ...:wink: בלי לפגוע פשוט לדעתי זו לא מוזיקה למי שבאמת משקיעה במערכת וברכיבים שלו...

למרות שגם אני לפעמים משמיעה מוזיקה שחורה על פול...במיוחד בקיץ פותחים חלונות..[= למשוך עיניי בחורות ...

קיצור אין שירים הכי טובים לרכב... יש שירים הכי טובים למערכת מסויימת וגם זה אולי..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מומלצים בתחום היצירתיות הם bamboo forest וראג'ה לא פעם אחת היתי בהופעות חיות שלהם, פשוט מדהימים. הרבה כלים מעורבים. אגב הרבה אמני טראנס והאוס הגיעו מתחום המוסיקה הקלאסית. צריך קצת יותר ממיכשור כדי ליצור טראק אכותי.

bamboo forest - breath דוגמא לסיגנון שלהם.

ללא כל קשר תנסו לעבור רגע לתחום ה PROGRESSIVE HOUSE וה TECH HOUSE. בתחום הזה ניתן למצוא הרבה יצירות אומנות למי שאוהב כמובן ופתוח לסיגנונות הללו.

Private Taste - First דוגמא.

פורסם

לא אמורים לכתוב פה שירים ולא לדבר יותר מידי?

בקצור, כמה שירי בדיקה ( מוזיקה שחורה ):

busta rhymes- touch it

rick ross -torn

monica - everytime the beat drop

the roots - dont feel right

זה השירים שיש לי מהשבוע האחרון, שאני יחשוב על עוד משהו אני כמובן יוסיף :) תהנו

פורסם

Hans Zimmer and Lisa Gerrard - Now We Are Free

השיר מתוך הסרט גלדיאטור פשוט תאווה לאוזניים אפילו במערכת של מחשב פשוטה זה נשמע ענק

Hans Zimmer & Lisa Gerrard - Gladiator - The Battle

עוד שיר מתוך הסרט גלדיאטור הפעם במערכת הקרב... כל שמיעה צמרמורת מחדש ואני בטוח שלכולכם זה יעשה...

Kate Ryan - Desenchantee

ההתחלה מאוד יפה פה

ובכלל שיר ישן ומוכר ועשוי טוב

Calanit - If You Come Back (RnM Project Nyh Remix)

האוס ברמה גבוה לדעתי בדיקה לצלילים הגבוהים אצלכם ברכב...(זהירות על הטוויטרים ובמיוחד על האוזניים). הגרסא הספציפית הזאת...

זהו לבינתיים

אם ניזכר בעוד נכתוב... אני הופך את האשכול הזה לאשכול המלצות

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

don omar-dale don dale

הרסני לסאב!

my humps-black eyed peace

צריך להנמיך את הגיין כדי לשמוע נורמלי.

still dr.dre

משהו טוב!

hips don't lie-shakira

הוא עובד בכמה תדרים שונים.. אני לא מבין איך השיר הזה אם מישהו יכול להסביר לי על איזה תדרים הוא עובד אני אשמח מאוד!.

candy shop-50 cent

שיר עם באס מרוח לאללה אבל חזק~~!

50 cent-this is how we do

באס כל כך ברור!

crazy in love-jay z feat beyonce

באס שלא עוצר! תיזהרו על הסאב עם השיר הזה.

השיר עם הבאס הכי מפוצץ ששמעתי בחיים שלי הוא של

Lene marlin-heaven is a place near by

הבאס בשיר הזה לא עוצר וזה פשוט משבש לך את האוזניים .. אם אתם רוצים לשמוע משהו אורגינל אז רק השיר הזה..

ותסתכלו כשהשיר הזה עובד איך הסאב זז!

משהו לא נורמלי ואני מתכוון לאלה שיש להם סאב בתיבה אטומה !

הזז נע בתנועות כאלה של עיגולים כל הזמן בדיוק ממש דיוק כל כך מדויק הוא יזוז עם השיר הזה לבפנים ובחוץ תסתכלו משהו מדהים פשוט אי אפשר לתאר!

פורסם

Marques Houston feat. Ying Yang Twins - Do it(dirty).mp3

את האמת שזה שיר שנותן רק באס מרוח

לאלה שאוהבים מסאג' ברוטאלי...(2*cvr) עוזר לי באותה מידה כמו מסאג' מתאילנדית בשיר הזה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...