Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את הרדיו דיסק שלי, והבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע מה אני צריך מהרדיו דיסק שלי.......ולכן אני לא יודע מה לקחת

יש לי את הרכיבים הבאים:

מגבר קרנצ' 4X75

אחוריים של פיוניר

קומפוננט JBL

רדיו דיסק קלריון DRB4375, שזה דגם ישן

סאב כנראה יהיה סרווין וגה HED ואני אביא לו מונו או מגבר 2 ערוצים

יתווסף גם קבל אם זה משנה

פתחתי אשכול לפני שבוע בערך, אבל לא הגעתי שם להחלטה, אז שיניתי את השאלה שלי, לא מה נכנס בתקציב אלא מה אני צריך בכדי שאני אדע איך לתקצב

מה אני צריך, אני מתכוון לאקולייזרים, קרוס מובנה, 2-4V ושאר האפשרויות שאני בקושי יודע מה הפירוש שלהן

כי חבל לי לקנות למשל אלפיין 9855 כשאני לא צריך את האפשרויות שיש בו ואני יכול להסתפק ב- 9847, סתם דוגמא

אשמח לקבל תשובות שיביאו אותי לידי החלטה מעשית (קניה..חחח)

תודה רבה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ההחלטה מה אתה צריך צריכה לנבוע מהדרישות הקיימות למערכת, ומהדרישות שיהיו לך בעתיד,

כך שלא תצטרך לשדרג בעתיד הקרוב.

יהיו לך שני מגברים, ובעצם אתה תחבר 4 ערוצי רמקול, וסאב.

ז"א על ה HU להיות בעל 2 יציאות להגברה (מינימום) ורצוי 3 אפילו. (1 קדמי, 1 אחורי, 1 סאב)

כמו כן, האם אתה מעוניין בנגן MP3?

האם אתה מעוניין לתחום את התדרים דרך המגברים או דרך המכשיר?

עם שלט, או בלי שלט?

עם תצוגה יפה, או בלי?

יציאות מתח שיהיו מינימום 2V ואתה תהיה בסדר... אם יהיה גבוה יותר - למה לא, אבל אין צורך

להוסיף כסף רק עבור "פיצ'ר" זה.

בכל אופן, עליך להגדיר עם עצמך מה אתה רוצה, ובכך להכין "מודל" של ה HU הבא שלך.

פורסם

טוב, אז אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לבצע חיתוכים מעבר לקרוס שעל המגבר, בין אם זה ברדיו דיסק ובין אם אני קונה קרוס, העיקר שיהיה לי קרוס מלא

MP3 בהחלט יעזור, אבל לא חייב

לא צריך שלט, אבל אני בהחלט מוכן להוסיף עוד כמה שקלים על שלט הגה

תצוגה יפה לא מעניינת אותי, מה שחשוב זה שהתצוגה תהיה ברורה ובולטת

רק לגבי החיתוכים, איך אני יודע אילו אפשרויות חיתוך יש לי ברדיו דיסק מסויים ?

והאם אקולייזר הוא גם אחראי על החיתוכים ?

לפי הנתונים שעכשיו התאמנו אני אנסה לחפש רדיו דיסק מתאים, יש לכם גם הצעות בשבילי ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...