Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Focal K2P, לשמוע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבחור מעליי. סליחה מראש.

אבל או שאתה שקרן / חרטטן/ וכו.

או שאתה שקרן.

אני דיברתי איתך. ואמרת שאתה רוצה למכור. ואז חבר שלי דיבר איתך. ואתה אמרת שמכרת את המקינטוש!!

אז איך אתה מתכנן להתקין אותו הרכב שלך? ?????

אז בבקשה. תחסוך לנו את השטויות ואת ה"כסף" שאין/יש לך. ותקנה תדבר אמת. כי לשקר זה.

ובסוף אני לפחות. לא יעזור לך. יותר ולא יגיב לשטויות שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
הלוואי ויכולתי להשמיע לך מה שיש . מה שעלה סכום מכובד זה מגבר מקנטוש MC4000M ועוד מגבר נקמטשי 100PA והשאר בעלויות VIP. אז מתי שהמערכת תושלם אני מת להשמיע לכולכם מה יש בפנים.

כמובן שיש הרבה עלויות שמחכות לי עוד :

פיברגלס בסטרים סאונד למגבר המקנטוש Size 2-3/4"H, 34"W and 12"D שזה המידות שלו. והוא לא נכנס לי באוטו מאחורה . והוא צריך שני מצברים משלו.

והתקנה למערכת ברמה טובה. שתעלה לי בגלל המגבר הזה כמעט 5000 ש"ח . ואני מתקין אותו אצל מישהו מקצועי שמתקין רק מערכות ברמות גבוהות וזה המחיר שלו. אני אעלה מודעה בפורום ואזמין את כולם לראות ולשמוע.

ואגב אין לי את הניסיון שיש לך ולא את הידע המספיק , ואני לומד לאט לאט. אז תן עצות במקום לסתלבט גבר!

ידע אין לך אבל ליקנות מגבר מקינטוש עם 2 מצברים וללכת לסאונד סטרים להתקין מקצועי פיבר גלאס בלגאנים...

עזוב אותך גשטויות גבר אתה מדבר פה על מגבר כזה ואתה בא לחבר לי פוקל K2P נו...באמת (יש לי כבוד ענק לפוקל אני סתם מנסה להיות רציונלי)..

יש לך כסף תיקנה אלפיין טוב סט קומפוננט טוב באיזור ה3000 קח מגבר של רוקפורד סידרה פאוור הישנה והטובה או כול מגבר נורמלי אחד לא מקינטוש כי אם כול הכבוד למה לכול הרוחות אתה צריך דבר כזה לאוטו?? ועוד כול זה בפיגו 206 לא עדיף למכור הכול ולהביא רכב טוב יותר?:idea:

תהיה מציאותי ותדבר ותחשוב כמו בן אדם ולא איזה ריגר עם בוזה..

פורסם

ואללה אהבתי את כל השאלות שרציתי קודם להסביר לכם:

אז תחילה אני בחור סטודנט שאין לי בנק משלי ולא יודע מה .. מה שאני יודע שאני מת על צליל חם ואיכות ברמה גבוהה, אז ככה פשוט מאוד חסכתי כסף מהעבודה שלי בסביבות 30000ש"ח. וקניתי את שני המגברים של מקנטוש (אחד טרנזטורי והשני שפופרות) ועוד מגבר של נקמיטשי 100PA +חומר גומי לאטימה מיוחד ויקר ודיינמט אקסטרים .

לגבי מכירת המגברים . אחד נמכר (השפופרות) והשני הטרנזסטורי היקר יותר נשאר אצלי. וזה הודות ל- Starlet16v שהוא שכנע אותי יחד עם חבר שלי לא למכור אותם.

לגבי האוטו יש לי רנו קנגו מהעסק של אבא שלקחתי אותו במיוחד למגברים ולא לתענוג שלו בנהיגה.

חבר שלי התקין את השני מגברים (+ שני מצברים), לאחר כמה חודשים ריקנו לי את האוטו ורק את המגברים לא יכלו להוציא. ואז החלטתי להוציא את המגברים ולמכור אותם ולהרוויח מהם כמובן, וקניתי מחדש T8004 + קומפוננט IT של C.W +ד 6/9 מעפנים של רוקפורד + רדיו דיסק ALPINE 9855 + סאב PL212 רוקפורד ואולי בקרוב 3SIXTY.2 !

לגבי הפג'ו רציתי להוציא את המושבים האחוריים ולהתשמש בכל החלל שנשאר לי מאחורה, למזלי בדקתי בפג'ו של חבר אם יש מקום באמת להכניס אותו. וכן יש מקום אבל הסאבים צריך להוציא מהתיבה לבנות תיבות בצדדים. לכן עוד לא החלטתי סופית או פג'ו או סיוויק.

לכן הפעם אני פונה למישהו מקצועי שיעשה את העבודה כמו שצריך. ויבחר איזה ציוד רלוונטי ומתאים. ואת אלה שלא מתאימים אני אמכור אותם.

ואני באמת מעוניין להשמיע לחברה המבינים והותיקים של הפורום לאחר שהמערכת תותקן כראוי על מנת

לקבל את תגובתם ולראות אם הכל היה שווה.

אז בשמחה אקווה שגם אתה תשמע ותגיד לי אם זה היה שווה.

outside1.jpg

DSC02111.JPG

3434.JPG

פורסם

אחי אני ההיפך ממסתלבט אם באמת זה נכון מה שאתה אומר אני מברך אנשים כמוך...

אני רק אומר לך שאל תשתחצן במה שיש לך

תלמד את זה...

מים שקטים חודרים עמוק...

תבנה לאט לאט את המערכת

תגיע למפגשים

תתחבר עם אנשים ואז כולם ידעו שיש לך מערכת מכובדת וגם ילמדו לאהוב אותך

לא צריך להשתחצן ואז ישנאו אותך ולהגיד לי יש כסף ולכם לא...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מעניין, מאד מעניין

מזל טוב על המערכת

תסביר לי בבקשה יותר מפורט על הבמה הקדמית שלך, זה מה שמעניין אותי יותר, תודה.

פורסם

אז סליחה חברה אם זה התבטא בצורה שחצנית. להפך הייתי שמח שהצטרפתי לפורום ופשוט רציתי להציג את המערכת. ובגלל שסכום זה שהשקעתי לא כל יום בכיס שלי אז התלהבתי אולי!

בקיציר סליחה לאלה שהרגישו קטע של שחצנות.

לגבי הבמה הקדמית לצערי אין לי עכשיו תקציב חוץ מ- 3500ש"ח . ואני הולך בכיוון פוקאל K2P . או TYPE RF רוקפורד שהם גם נשמעים מצוין.

פורסם

אם ככה גם אני ההיתי מציע לך לשמוע סט של אטון, אני שמעתי את האדוינצר A1-160, נראה לי הוא חורג בטיפה מהתקציב שלך, סט פשוט מדהים, עם באסים טובים מאוד.

• תוכן חדש...