פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום! בזמנו כשעשיתי את הפרוייקט של בניית פודים לרכב שלי וכשפירסמתי תמונות http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=51347 אז היו כמה אנשים ששמו לב שיש בתמונה עוד זוג של מסגרות פודים אשר היו בשלבי ההתחלה ואני הבטחתי להם לתת כמה תמונות של אותם הפודים בסיום העבודה,אז הנה חבר שלי סיים את הבנייה שלהם והנה כמה תמונות מההתקנה.
הודעה אחרונה מאת bub, -
-
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברה אני טס עוד יומיים לפולין.. רציתי לדעת האם יש רכיבים שממש כדאי לקנות בדיוטי פרי ושיש הפרש משמעותי במחירם בדיוטי פרי לבין מחירם בארץ .. אני בתקווה להרכיב מערכת בינונית לרכב.. אז המלצות יתקבלו בברכה.. http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=159&Page= נגדיר יותר מה אני מחפש.. קומפננט , רדיו דיסק ומגבר.. שאלה נוספת...הבנתי שיש בעיה להכניס קומפננט קדמי לפז'ו 206.. מה הפתרון לבעיה? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת angel_dust, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום! הנה קצת תמונות מההתקנה שביצענו אני והחבר שלי מיכאל (שהוא גם חבר בפורום DROZD) על פג'ו 106 XSI. מאוחר יותר אני אצרף עוד קצת תמונות כשהכל יהיה במקומו(אלו תמונות בזמן העבודה). את מספר הרכב לא מחקתי באישורו של בעל הרכב.
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
HU:SONY CDX-L600X COMP:MOREL PULSE SUB:MAGNAT TRANSFORCE 1200 AMP:SONY 5-CHANNELS האם להוסיף קרוס חיצוני 3 ערוצים שיחתוך את הסאב ואת הקומפוננט? זה יעזור במשהו? אם לא מה עדיף להוסיף או לשנות במערכת בשביל לשפר את האיכות התקציב שלי מוגבל עד 500-600 שקל. ועוד שאלה האם בעזרת חיתוך או משהו אפשרי להכניס רמקול 6.5 בדלתות של פיג'ו 106 ששם אמור להכנס 5.25?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 852 צפיות
יש לי סוזוקי בלנו ואני רוצה לשפר את שלושת הגדולים עשיתי חיפוש בפורום ולא ממש מצאתי את מה שרציתי אני רוצה איזשהו מדריך או משהו שיוכל להסביר לי על כך ביתר הרחבה
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 5 תגובות
- 917 צפיות
היי. שאלה בשביל חבר שלי. קומפוננט 6.5 ,יותקן מקדימה, שלא יעבוד עם מגבר, אלה עם הגברה של רדיו בלבד (50W פיוניר). איזה קומפוננט הכי מומלץ? אשמח לשמוע דעות מבעלי ניסיון בעניין. תודה.
Pulse vs JBL
מאת srool- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתלבט כבר כמה ימים בין הקומפוננט של jbl: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37790 לבין המורל פולס המוכרים לא שמעתי אף אחד מהסטים, אין לי איך ואיפה לשמוע אותם, ואני מסתמך בקנייה שלי על הניסיון שלכם אני יכול לקנות את ה JBL ב- 550 ש"ח ואת הפולס ב- 450 ש"ח (שני הסטים חדשים) הם יישבו על הגברה של crunch 75x4 rms ה JBL הם בקנייה מיידית, הפולס הם במשלוח מהצפון
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש בבעלותי סאב של סרווין וגה סידרה וגה 12 אינצ' 400RMS אם יש לכם המלצות למגבר מתאים שיושב עליו טוב ולא רק מבחינת עוצה מה אני אשמח לקבל תודה.
- 2 תגובות
- 970 צפיות
נשרף לי אחד הקרוסאוברים איפה אפשר למצוא משהו שיחליף את זה? עדיפות גדולה על משהו ממש ממש לא יקר
- 2 תגובות
- 833 צפיות
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 זוגות קומפוננטים (4 רמקולים) וסאב למגבר יחיד של 4 ערוצים (רוקפורד 1200W אם זה משנה).... תודה מראש!!!!
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בהמשך למסעותיי אחרי המגבר בשבילי, ראיתי שהמחיר של Lanzar Vibe 421 די זהה למחיר של ה- Jbl 75.4 הידוע... ממה שאני יודע LANZAR לא נופלת מחברת JBL ואולי אף נחשבת לטובה יותר... ה JBL הוא 104X4 הLANZAR הוא 120X4 אז מדוע בכל זאת ההמלצות בפורום הולכות כל הזמן למגבר של JBL? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 4 תגובות
- 994 צפיות
אני שוקל לשדרג את הרדיו דיסק אצלי , אני צריך רדיו דיסק שמתהפך מתי שסוגרים אותו כדי שלא יראו אותו מבחוץ . לא משהו יקר במיוחד , שיהיה יציאות למגבר ו MP3 . איזה יש בשוק ?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו שבכותרת, 1.האם כדאי לקנות באילת? אני רוצה לקנות מגבר 4 ערוצים בינוני (בסביבות 1000 ש"ח) 2. מישהו יכול להמליץ על מקום שם? שם של בית העסק, כתובת אולי... יעזור מאוד. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 703 צפיות
קיבלתי מכשיר מיסוגJVC KD-LHX 502 יש לי רק ספר ביפנית. יש מישהוא שמכיר את המכשיר רציתי לדעת אם יש לו חיבור AUX. ואם אפשר לקבל קצת חוות דעת. תודה
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחבר שלי יש סוזוקי בלאנו חדשה עם רדיו מובנה בקונסולה הוא מעוניין להתקין במקום מערכת של פיוניר במבנה רגיל השאליה היא האם יש איזה מתאם שיאפשר להרכיב מערכת מסוג זה?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה תיבה הכי מומלצת לסאב Adire Audio Shiva 12' כמובן אטומה ? סימן 3, הדגם עם ה-650 רמס
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 3 תגובות
- 687 צפיות
אני רוצה לקנות רמקולים לרכב לדאש-בורד, 4"... אני לא מבין בזה הרבה.. אבל בתיכנון גם רדיו דיסק... אני לא מחפש שם של חברה... אני מחפש משו טוב... עד כמה שהבנתי יותר RMS, יותר טוב... http://zap.co.il/model.asp?model_id=375546 מצאתי את זה, וראיתי שיש לו RMS 50 בערך, זה טוב... אז למה המחיר נמוך כל כך?! ולא מצאתי ביקורות... כל עזרה והמלצה תעזור! יש כבר רמקולים מאחורה 6*9 נדמה לי... התקציב לרמקולים של ה 4" הוא כ 200 שח. התקציב לרדיו דיסק הוא כ 500~600 שח. ה4" רציתי 2 WAY כדי לא לקנות טוויטרים. לא מעוניין במגבר.
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני לפני קנייה של פיאט בראבה שנת 98 . והשאלה שלי היא כזו בביתי מחכה לו מכשיר חדש של אלפיין 9855, ובפיאט כמו שראיתי יש רדיו טייפ מובנה בגודל כפול מהרגיל .... האם סיפור ההתקנה יהיה מסובך ? ומישהו יודע איזה מקום יש לרמקולים אחורה וקדימה?
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
- 3 תגובות
- 658 צפיות
מישהו יודע איך אני אוכל להפסיק את הרעש של הרעידה של הלוחית רישוי האחורית כתוצאה מהרעש של הסאב וופר? אני פשוט לא רוצה להתחיל להתעסק עם איטומים למניהם אז אני שואל אם אפשר לשים איזשהו חומר ואיזה מאחורי הלוחית עצמה
הודעה אחרונה מאת ory9, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי סאב שמפציץ וכל הזמן שאני מגביר אז הבגז'+הלוחית רישוי עושים רעשים אני בטוח שזה די נפוץ אז השאלה מה אני אעשה בנידון
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
לחבר שלי יש בעיה, בסיאט לאון (2002, 1.6) מורכב רדיוטייפ מקורי.... האם זה בעיה להחליף אותו ברדיו דיסק (הטייפ מאוד רחב), ומה עדיף - עצמאי או לשלם למתקין? תודה.
הודעה אחרונה מאת D_C, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איך מפעילים את ה-RDS ברדיו ? בכיוונים של המערכת יש שליטה על הסאב שאפשר לחתוך אותו על 80 ועוד כמה תדרים , יש אפשרות לבטל את זה ולתחום תדרים ישירות במגבר ? אם כן איך עושים את זה ?
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
Kicker cvr 10"
מאת עומרון- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי את הסאבוופר קיקר CVR 10 אינטץ' עם תיבה ביחד (נראה לי שבאה מהחברה) התיבה דיי גדולה סוגרת לי חצי בגאז' בערך במזאדה לנטיס. אין לי מושג מה הגודל של התיבה (כמה ליטרים) אבל היא פתוחה. הציעו לי כמה אנשים להחליף לסאב את התיבה לתיבה יותר קטנה ומישהו אמר גם לתיבה אטומה מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אין לי מושג כבר איזה מגבר לקנות.. התערבבתי לגמרי המגבר יחובר לקומפוננט של מורל פולס ומאוחר יותר ל6*9 שלהם.. איזה מגבר לקנות? חרשתי את החיפוש ולא ממש מצאתי עצה טובה אחותי נוסעת עוד שלוש יום לניו יורק..שווה להביא משם מגבר ב200 דולר (כדי שלא יקחו מכס) יש שם משו טוב במחיר כזה? אם כן תמליצו לי בבבבקשה! או שעדיף לקנות את הגי בי אל מהדיו טי פרי למרות שיש לו 1% עיוות דרך אגב אפשר להתקשר אליהם לשאול אם נשאר להם? יש עוד אפשרויות כמו זה: Phoenix Gold Xenon X200.4 אבל הבן אדם לא יודע כמה הוא רוצה עליו... מה לבחור תעזרו לי בבקשה??
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי אני הולך לרכוש השבוע ולהתקין בעצמי קומפוננט של מורל PULSE 6.5. הרכב שיש לי הוא לנסר חדשה 2007 ואני רוצה להתקין אותם בדלתות ללא מגבר. יש לי כמה שאלות: איפה כדאי לשים את הקרוס? האם בתוך הדלת או למשוך חוטים לדלת ולהתקין בבגז'. איפה כדאי למקם את הטוויטר בהנחה שזה רכב ליסינג ואני לא רוצה לחורר אותו אלא התקנה כמה שיותר פשוטה אפילו על חשבון איכות. יש למישהו כבר ניסיון עם השילוב הזה? האם החלון נסגר בסדר או שהמגנט מפריע? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איזה סט לדעתכם יותר איכותי? ואיזה מהם יתאים יותר להגברה שלי? P4004 ו Xetec Vector
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי תמגבר של הJBL GTO 75.4 . מה דעתכם על השילוב של הבמה קדמית הזאת- קומפוננטו6.5ואינטשוJBLוP6550ו http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=263 ו6על9 - רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוP953ו http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=262 מה דעתכם?
- 4 תגובות
- 688 צפיות
יש לי מגבר מונובלוק רוקפורד 500BD ויש 2 שתי יציאות RCA יציאה אחת זה אדום ולבן (L , R) היציאה השניה זה שחור ורשום Psss Thru השאלה היא מה זה אומר היציאה השניה ? ועוד שאלה שקשורה בנושא המגבר הזה יציב ב-1 אום ? רק מי שניסה שיגיב כי על המגבר רשום עד 2 אום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב יש לי כרגע מערכת פשוטה שקיבלתי עם הרכב (רמקולים מקורים קדמים של סובראו אימפרזה) ובנוסף לזה יש לי פאנל של kenwood דיי פשוט לא משהו רציני במיוחד דווקא נחמד ואמין. רציתי לקבל הצעות מה כדי לקנות כמובן שלא יהיה יותר מידי יקר עד 1600 ש"ח נשמע לי סביר ,אם יש סטיה קטנה אבל משתלמת אז סבבה. בכל מקרה מה שחשוב לי זה רמקולים אחורים ובנוסף לזה לדעת איפה כדי להשקיע את שאר הכסף מגבר או פאנל . בהנחה שאני לא בהכרך הולך להשקיע בעתיד הקרוב, בהנחה שאי אפשר לקנות את שתי האופציות בתקציב זה. אם אפשר לקבל גם הצעה על מערכת של cadence אני ישמח מאוד בכל מקרה תודה רבה לכל העוזרים והמשך יום נעים , לכולנו .
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 922 צפיות
Soundstream XTA720.4 לינק לפרטים על המגבר: http://www.sonicelectronix.com/item_2077.html נראה לי מגבר סבבה לגמרי.. ב200 דולר! יביאו לי אותו מחול מה אתם אומרים? אחותי נוסעת עוד יומיים רק מה להגיד לה להביא או לא?? או לקנות את הגי בי אל מהדיוטי פרי? מי שלא רוצה להגיב פה שישלח לי הודעה פרטית בבקשה זה חשוב לאאלה תודה ענקית
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2