Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני טס עוד יומיים לפולין..

רציתי לדעת האם יש רכיבים שממש כדאי לקנות בדיוטי פרי ושיש הפרש משמעותי במחירם בדיוטי פרי לבין מחירם בארץ ..

אני בתקווה להרכיב מערכת בינונית לרכב..

אז המלצות יתקבלו בברכה..

http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=159&Page=

נגדיר יותר מה אני מחפש.. קומפננט , רדיו דיסק ומגבר..

שאלה נוספת...הבנתי שיש בעיה להכניס קומפננט קדמי לפז'ו 206..

מה הפתרון לבעיה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

~RoZeN~,

הדבר היחידי שמישתלם לקנות בדיוטיפרי, בתחום האודיו לרכב, הוא מגבר 4 ערוצים של חברת JBL דגם GTO75.4. אני לא בטוח שהמגבר הזה עדיין קיים במלאי של הדיוטיפרי, אבל אם הוא נמצא, זה עיסקה מישתלמת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בקשר לקומפוננט (גם לי יש 206) אין לך מקום בגרוש בדלת ,

אתה יכול להכניס קומפוננט שהמיד באס שלו מגיע אם מגנט קטן כמו דוטק והיבריד הישן.

ליאור

פורסם

התקנה של קומפוננט 6.5 בפיג'ו 206.

בפלסטיק מאחור ישנם כמה פיתחי איוורור.

קח מסורית (רק את הברזל עם השיניים) שהיא יחסית גמישה.

הכנס לאחד החורים והצמד לקיר.

תחתוך את הכיסוי האחורי וככה תשאיר רק את התושבת שעליה מתלבש הרמקול ותוכך להכניס איזה רמקול שתחפוץ בו נפשך.

בברכה.

קורווין.

פורסם
לפני כמה ימים קניתי שם 4850 של פיוניר.

המחיר (200דולר) נשמע סביר בהחלט במיוחד כשזה מכשיר חדש.

wee~man acuna,

באתר הבא: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=127 אתה קונה את אותו מכשיר ב - 70 ש"ח יותר מהעלות שלו בדיוטיפרי ואתה גם מקבל התקנה של המכשיר חינם בררכב. לא בטוח שהקניה בדיוטיפרי כל כך משתלמת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
נו? חחח למה כמה עולה התקנה של רדיו דיסק ברכב? בי 50 ל80 70 שקל ככה..

אותו דבר..

הבנת הנקרא.

זה מה שהוא אמר. שזה לא יותר משתלם מבארץ.

פורסם

אם כבר בדיוטי פרי עסקנו, עוד חודש אני טס לניו יורק, שאלתי היא ראיתי שמוכרים את הטוויטרים של מורל בדיוטי םרי כמו לחמניות, האם שווה לרכוש מהם? מבחינת מחיר אני מתכוון.

פורסם

כעובדת בטרמינל3 וכמבלה שעות על גבי שעות בדיוטי, לא משתלם לקנות שם. המחירים עלו מאוד מאז שעברנו לטרמינל החדש. אני חושבת שאפשר למצוא אותו מחיר או נמוך יותר באינטרנט.

• תוכן חדש...