פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 842 צפיות
איזה מתקין מערכות יוכל לכוון לי תמערכת *** תמערכת = את המערכת ***- *** תמערכת = את המערכת ***-*** תמערכת = את המערכת ***- *** תמערכת = את המערכת ***- *** תמערכת = את המערכת ***- *** תמערכת = את המערכת ***- כמו שצריך להשקיע קצת מהזמן שלו, לא עוד מתקין שיסתכל יזיז כמה כפתורים יבקש 50 שקל יום למחרת ישרפו לי הטוויטרים. בתאכל'ס יש לכוון רק את הסט הקדמי, בינתיים שום דבר לא מחובר חוץ מהדוטק. (לא בא לי לחכות עד המפגש, אני מתחיל להתבאס מהמערכת - הסאונד ממש לא לטעמי) אזור המרכז - ראשון, חולון ובת ים.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 3 תגובות
- 883 צפיות
קודם כל אם משהו כמו הכותרת או התוכן לא מתאימים אבקש לנעול את הת'רד עכשיו יש לי את המגבר הזה http://www.fulldesign.net/product.asp?productID=56 לי אישית הוא עלה 450 שקל אבל באתר הזה הוא עולה 1300 ויש לי סאב וופר של רוקפורד P112S4 יש לי גם שני רמקולים אחרוים 9*6 של פיוניר TSA6971 שני קדמיים של קנווד KFC1059ו ( איכסה חח) וסתם הד יוניט של קונווד מלפני 7 שנים דגם 2020 רציתי לדעת כמה יעלה לי לבטח את המערכת הזו
הודעה אחרונה מאת zaza20, -
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת רכב חדש ואחת מהאפשרויות שעומדות בפני היא 206XS הבעיה היא שהרכב מגיע עם רדיו-דיסק מובנה ברכב (BUILD-IN) ללא MP3, ידוע לי שניתן לחבר מתאמים ל RCA בצורה כל שהיא, אבל לא הייתי רוצה לוותר על איכות המערכת, האם המתאם מוריד משמעותית את איכות המע' ? בנוסף אם יש לכם הצעות/המלצות כיצד להוסיף תמיכה ב MP3 אני אשמח. תודה
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מגבר של חברת קראנצ' שנותן 75X4 RMS ומנוצל במלואו אני חושב ע"י זוג רמקולים וסאב אני רוצה להביא סאב יותר חזק, של 400 RMS אולי (מישהו אמר CVR ?) ואני רוצה להביא לו מונובלוק עכשיו השאלה שלי היא: האם כתוצאה מהוספת מגבר שני אני אצטרך לעשות שידרוגים כלשהם במערכת החשמל ברכב ? הכבלים של המגבר וה- RCA הם כבלים די פשוטים אני חושב, אני לא מבין כ"כ בזה, אבל ה- RCA הזה עולה 50 שקל האלטרנטור והכל זה הכל רכיבים מקוריים של מאזדה 626 שנת 2001 חבר אמר לי שאני אצטרך קבל במערכת, אבל פה בפורום אני רואה שיש מקרים שצריך להחליף 3 כבלים ולשדרג אלטרנטור וכאלה, אהה והאלטרנטור שלי נותן 80 אמפר, זה מספיק ? תודה !
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 807 צפיות
רבותי שלום לכם מבקש את עזרתכם מה לקנות .לעשות כדי שהמערכת שיש לי מדגם kenwood הרדיו טייפ krc 577 שולט על changer מדגם 719 יוכל גם לקרוא mp3 יש לציין שהטייפ חייב להשאר היות וכל השירים של הנכדים שלי נמצאים על קלטות מבקש אם אפשר פיתרון לא יקר מידי מחכה לתשובתכם בכיליון עיניים בברכה גולדשטיין משה
הודעה אחרונה מאת bub, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 954 צפיות
http://www.goldtrade.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1854529 איך הרדיו דיסק הזה יעני מבחינת עוצה RMS שהוא מוציא אני צריך לדעת... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 לא ממש חשוב לי כל השאר רק ה-RMS חשוב לי כמה הוא מוציא... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אם למישו יש כזה או שמע עליו אשמח לשמוע =]
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 957 צפיות
אוקיי אז השאלה לא כל כך קשורה אליי אלא יותר לאוטו של אבא.... יש לו פונטיאק גרנד פרי שנת 91 ויש בה רדיו טייפ מובנה שבא עם האוטו בגודל כפול מהרגיל (לכן הוא לא מחליף אותו למשהו אחר עם דיסקים) . הבעיה היא ככה כששומעים רדיו אז הטרבל מתחיל לרדת ולעלות תמיד, ושומעים לא טוב אבל כשהוא מחבר את הקלטת הזאת שמתחברת לדיסקמן הוא שומע טוב ואין את הבעיה הנ"ל ... אז מה עושים במקרה כזה? האם יש דרך להחליף את הרדיו הישן (אם אין דרך שהוא יתוקן)?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 876 צפיות
יש לי בדלתות רמקולים 5X7 ואני רוצה לשים קומפוננט שהוא 6.5 הבנתי שאני צריך לעשות בנייה עם פלטת עץ דקה בצורה אובלית ובתוכה עשות חור עגול אני חושב שפחות או יותר התמונה הזו מצטיירת לי בראש ובכל זאת, מישהו יכול להפנות אולי לפרוייקט כזה שנעשה כבר, שיש בו תמונות ? תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רדיו-דיסק של סוני שבטח כנראה רובכם מכירים, עכשיו ברגע שאני מכניס דיסק לוקח לו לפחות 20 שניות מקסימום להפעילו (קורא בעיקר בצרובים) ויש דיסקים שלוקח לו 3 שניות השאלה שלי היא: ( ודרך אגב ניקיתי תעינית עם דיסק וגם ידנית) 1. למיטב ידיעתי הדגמים האלה של הסוני עושים בעיות עם דיסקים מסוימים האם זה נכון? 2. האם אפשר להחליף עינית? כמה זה יעלה? ובאיזה חנות? מה אתם אומרים? תודה מראש...
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברה, במזל טוב הרכבתי את המערכת החדשה שכוללת: HU - PIONEER 7750 COMP - MOREL DOTECH + MT22 AMP. - JBL 75.4 SUB - INFINITY REFERENCE 10 ממש אהבתי איך ששומעים מבחינת עוצמה (שמכתחילה לא רציתי עוצמה כל כך כמו שרציתי איכות ולא חסר כרגע איכות לפי דעתי האישית), כמובן שאני צריך לשבת על כיוונים, בקיצור אני רציתי להודות לכולכם על העזרה בבחירת הרכיבים וכל העצות שאתם נתתם ונותנים, תודה לליאור על העזרה עם הקומפ' של מורל.
הודעה אחרונה מאת srool, -
אם אני רוצה לשדרג את מערכת החשמל ברכב, האם אני צריך לשדרג את האלטרנטור אול קנות מצבר חזק יותר? מה ההבדל? וכמו כן מה העלות של כל אחד ואחד? תודה.
הודעה אחרונה מאת alexwrx, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם קיים HU אם 4 זוגות של יציאות RCA וקרוסאובר אקטיבי מובנה?(לדוגמא אלפיין 9853 אם 3 יציאות.) אני בינתיים מצאתי רק מכשיר אחד כזה של קלריון http://www.clarion.com/us/en/products/2006/audio/source_unit/CD/DRZ9255/us-en-product-pf_1132912142959.html
הודעה אחרונה מאת DROZD, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי לכולם קניתי הונדה סיויוק 98 לפני יומיים ואני רוצה להתקין בה אזעקה.יש למישהו המלצות לאזעקה בסביבות 800 ש"ח? אני צריך שהאזעקה תסגור את החלונות ושיהיה נעילה מרכזית. בתודה ש.
הודעה אחרונה מאת DROZD, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אחרי שקניתי את המכשיר הנ"ל היתה כחולה ויפה אבל לאחר מספר ימים התחלתי לשחק אם המערכת ועשיתי משהו שעכשיו מס שניות המערכת מציגה בכחול על שחור ואחרי מספר שניות זה מציג בנגטיב שחור על כחול וכך זה משתנה כל כמה שניות השאלה היא אולי משהו יודעה איך אני מחזיר את זה למצב הראשוני
הודעה אחרונה מאת djushi, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה עשיתי כמה בדיקות ומחקרים על הסאב. אני לא אתחיל לנפח את העניין אבל יצא לי להשיג עסקה של להביא 12 סאבים מהדגם Adire Audio Brahma לארץ. המשלוח לסאב אחד, הוא כמו ל12 סאבים, המשלוח הכולל הוא 275 דולר. מחיר סאב נע בין 300-400 דולר. תלוי בדגם. אני אישית מתכנן לייבא שניים. אם מישהו נוסף מעוניין בסאבים הנ"ל , או כל סאב אחר מהחברה שיצור איתי קשר, זה מוזיל את עלות המשלוח. צרו קשר בהודעה פרטית לפרטים נוספים. אני לא עושה זאת למטרת רווח אישי, אלא בגלל שנפלה לי הזדמנות למשלוח זול לארץ בקנייה כמותית 275 דולר לחלק 12 = 23 דולר בערך. כמובן שהמכס וכל שאר העניינים תלויים בנו אז חשוב לקחת בחשבון. תודה אלי.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126165
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. שאלה קצרה, איך הפח של הפונטו מבחינת אטימות(לסאונד)? הסאונד נשמע טוב או שבדרך כלל עדיף לעשות אטימה? הכוונה לפונטו דור ראשון(96' אם זה חשוב )
הודעה אחרונה מאת yosikocv, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלפתי היום מונו חיברתי הכל וגיליתי שלמונו החדש הפיוזים שרופים רציתי לבדוק אם הוא עובד הוצאתי פיוז אחד מה4 יציאות שלי הדלקתי הכל פעל לשניה ואז נכנס לפרוטקשן ואז נכבה הפיוז הראשי נשרף. אחרי זה החלפתי פיוזים בכל המערכת הבאתי חדשים לכל המגברים ופיוז ראשי הדלקתי שוב(הכל מחובר כראוי וחשוב לציין שהמערכת עבדה כמה דקות קודם לכן עד החלפת המונו)פרוטקשן.כמה פעמים ואז שוב נשרף פיוז ראשי . מה הבעיה יכולה להיות?
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 1 תגובות
- 946 צפיות
שלום ברצוני להחליף את ה HU שלי (קראון די מעאפן) לאחד מתקדם יותר ... רציתי לברר לאילו דגמים מתקדמים יותר של לפחות 50X4, יש חיבור לנגן MP3 (לא בהכרח חיבור USB) תודה רבה לעוזרים
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ממש משעמם לי בחיים ובא לי לעשות משהו מרתק, חשבתי אולי מישהו פה שמבין באלק' יוכל להעלות לי סכימה איך בנוי אקולייזר גראפי. אם יש סרטוט מושלם עם רכיבים והכל - פעמיים כי טוב. לדעתי זה לא אמור להיות מסובך יותר מדי, פשוט דיי הרבה עבודה, ואם אני באמת אצליח לעשות כזה דבר נדמה לי זה יהיה שווה, אפילו שהאקולייזר שיש לי בHU לדעתי יהיה יותר יעיל אבל לא משנה הסיבה אלא סתם שבא לי לעשות את זה. תודה רבה, רותם
-
- 1 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכולם. שאלתי היא איזה פיוז אני צריך לכבל 35 מ"מ 0 גייג ואיפה אני רוכש אחד כזה + בית פיוז בשבילו. תודה.
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה .. התקנתי את המערכת ברכב במוצאי שבת, הכל עובד חלק הכל עובד יפה. רק בעיה קטנה ששמתי לב אליה היום, רדיו דיסק פועל, אני מכבה אותו, יחד איתו המגברים מתכבים והמאוררים מפסיקים לפעול שתי שניות אפילו שלוש אחרי אני מדליק את הרדיו דיסק בחזרה המגבר של הגיביאל בפרוטקשין לגבי המגבר השני אני לא יודע - שום דבר לא מחובר אליו והנורה במגבר לא התחלפה. ואם אני מכבה את הרדיו דיסק מחכה בסביבות העשר שניות ואז מדליק הכל רץ יפה מה שמפריע לי בזה שכל פעם שאני מוציא דיסק מהרדיו דיסק אז המגברים נכבים ובשביל להכניס דיסק אני צריך לחכות איזה 10 שניות. מה יכולה להיות הבעיה ? החיווט נבדק הכל טוב בלי קצרים אל הגיביאל מחובר סט קומפננט בלבד שני ערוצים פנויים אין מגע בין כבלים או …
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם אני מגביר קומפוננט של מורל פולס בלי הקרוס אובר הוא יכול להשרף ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
דגם B-2500 שנתון 2006 מישהו יודע? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 3 תגובות
- 834 צפיות
אם יש לי כרגע באוטו רדיו דיסק עם 2 Volt ואני יקנה רדיו דיסק עם 6 Volt האם יהיה הבדל ? אם כן במה זה יתבטא ? ישמעו יותר חזק , איכותי ?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 3 תגובות
- 931 צפיות
שלום רציתי בבקשה לדעת אים מישו הצליח לשנות את התדרים ברדיו המקורי של האוטו מי תדר המרקאי ( אי זוגי ) לתדר אירופאי (זוגי )
הודעה אחרונה מאת sound_man, -
- 2 תגובות
- 833 צפיות
אהלן יש לי מגבר JBL 75.4 ורציתי לשאול אתכם איך ישב עליו סאב של CERWIN VEGA VMAX 10'? בגישור... תודה לעוזרים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עשיתי חיפוש בפורום על הסאב של קיקר CVR אבל לא הבנתי משהו מה ההבדל בין הדגם של 2003 לדגם של 2005 ? ועוד שאלה האם מגבר מונובלוק של רוקפורד 500BD שמוציא לפי התעודה 650 אר אמ אס ב-2 אום ינצל את הסאבים ?
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר ואני מעוניינים להכניס עכשיו לרכב חדש מערכת SQ נטו ואנחנו מעוניינים בסאב מדוייק פנצי חם ולא מרוח ועמום המגבר הוא כמובן מונו ליותאם לסאב\ים התקציב הוא משהו כמו 1500 כמובן שאני רוצה עוצמה אבל לא על חשבון הדיוק ואיכות לא משנה הגודל מיצידי אפילו 8 אינץ אבל אם הוא חלש מידי אז כמובן שנביא 2 או יותר והם צריכים להיכנס לתקציב אז בקשה הצעות. אנחנו רוצים עכשיו SQ מכיוון ששנינו ברכבים הכנסנו סאבים שחיפשנו בהם רק את העוצמה ולכן הדיוק זה לא הצד החזק שלהם ואנחנו רוצים עכשיו איכות (אין על איכות)
הודעה אחרונה מאת ofir_b, -
שלום הרכב שלי הוא פורד מונדיאו שנת 95 וכרגע מותקן בו מגבר שני ערוצים שך JBL P180.2 שבינתים מגביר דוטק ונותן 90RMS לערוץ ובקרוב מאוד אני מתכון להוסיף מונובלוק כניראה של היפוניקס מדגם BRUTHUS1205 שיעבוד ב4 אום ויספק 450 RMS לסאב של ADIRE AUDIO SHIVA כבל המתח שעובר מהמצבר למגברים הוא 4G אם פיוז 60A וברצוני לעשות את שידרוג שלושת הגדולים ואני רוצה שתעזרו לי בבקשה. אם מישהו יכול להסביר לי איך הולך התהליך איפה ממוקמים הנקודות ברכב שלי אם מישהו יודע? אם מישהו יודע איך ומה אני צריך לפרק ברכב שלי כדי לעשות זאת(בימים הקרובים אני יעלה תמונות של תא המנוע)? והאם מישהו חוץ משלו מהפורום יודע על שימוש בכבלי חשמל וחומרים של חשמל תעשיתי? והאם שידרוג זה בלי שידרוג אלטרנטור יספיק …
הודעה אחרונה מאת shalevho,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,657 אורחים (הצג רשימה מלאה)