Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של חברת קראנצ' שנותן 75X4 RMS ומנוצל במלואו אני חושב ע"י זוג רמקולים וסאב

אני רוצה להביא סאב יותר חזק, של 400 RMS אולי (מישהו אמר CVR ?) ואני רוצה להביא לו מונובלוק

עכשיו השאלה שלי היא:

האם כתוצאה מהוספת מגבר שני אני אצטרך לעשות שידרוגים כלשהם במערכת החשמל ברכב ?

הכבלים של המגבר וה- RCA הם כבלים די פשוטים אני חושב, אני לא מבין כ"כ בזה, אבל ה- RCA הזה עולה 50 שקל

האלטרנטור והכל זה הכל רכיבים מקוריים של מאזדה 626 שנת 2001

חבר אמר לי שאני אצטרך קבל במערכת, אבל פה בפורום אני רואה שיש מקרים שצריך להחליף 3 כבלים ולשדרג אלטרנטור וכאלה, אהה והאלטרנטור שלי נותן 80 אמפר, זה מספיק ?

תודה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה לא צריך לשדרג.

ועם קשר לא ישיר - גם אם היה שמץ להמלצה לשדרוג (על פי נתונים שמסרת) הרי שעדיין היית

מקבל תשובה כי רק בעתיד לאחר ההרכבה ניתן לראות ועדיף לראות אם יש מקום לשדרוג או לא.

פורסם

אהה תודה אחי הורדת לי אבן מהלב

ומה לגבי קבל ? אני אצטרך קבל כשיהיו 2 מגברים ?

אם כן, איזה גודל של קבל ?

פורסם

srool,

אם הכבל חשמל שמגיע מהמצבר אל המגבר אינו מספיק עבה יתכן ותצטרך להחליף אותו באחד יותר עבה, או להוסיף כבל חשמל נוסף שישמש את המונובלוק העתידי. יתכן שתצטרך להוסיף כבל RCA נוסף כדי שיהיה לך שליטה נפרדת על הסאב, כל זאת כאמור אם ה - HU שלך מסוגל לשלוט על סאב ואכן יש לו יציאת RCA לסאב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
srool,

אם הכבל חשמל שמגיע מהמצבר אל המגבר אינו מספיק עבה יתכן ותצטרך להחליף אותו באחד יותר עבה, או להוסיף כבל חשמל נוסף שישמש את המונובלוק העתידי. יתכן שתצטרך להוסיף כבל RCA נוסף כדי שיהיה לך שליטה נפרדת על הסאב, כל זאת כאמור אם ה - HU שלך מסוגל לשלוט על סאב ואכן יש לו יציאת RCA לסאב.

שלו.

ממ אני לא יודע מזה מספיק עבה, ושניה בשביל שאני אבין, בעיקרון אם הוא מספיק עבה אז אני לא צריך עוד כבל (כבל אדום ) ? אז איך אני אחבר את המונו ?

והרדיו דיסק שלי זה clarion drb4375:

http://cgi.ebay.com/CLARION-DRB4375-ALL-our-Faceplates-on-Sale-F010_W0QQitemZ170019266750QQcmdZViewItem

פורסם

ד"א, אם אני לא טועה יש לי מפצל RCA כבר עכשיו

והרדיו דיסק יש בו נתון כזה: Number of Output Channels 4

מה זה אומר ?

פורסם

srool,

בד"כ רשום על הבידוד של הכבל מהו העובי שלו. אם הכבל מספיק עבה, מרכיבים מפצל ליד המגברים ומפצלים את הכבל ל - 2 המגברים.

שלו.

פורסם
כל מה שכתוב לי על הכבל זה: California Boom cable factory USA

אם זה המצב תצטרך לפנות לבעל מקצוע שיגיד לך מה עובי הכבל, או לחכות למפגש חודשי של הפורום בר"ג, גם שם רוב חברי הפורום ידעו להגיד לך מהו עוביו של הכבל.

שלו.

• תוכן חדש...