Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב תודה רבה על העזרה, עשיתי את השידרוג אם כבל 2G(50 מ"מ) והתקנתי את המערכת ואין לי שום נפילות מתח או משהו כזה.

אבל אתמול קרה משהו אחר זה אתחיל בכך ששלשום הרכב של אחי ניתקע ולא הניע והוא בדק בעצמו והיה בטוח שהלך לו האלטרנטור הוא קנה החליף ובסוף התברר שהאלטרנטור היה תקין וזה היתה בעיה אחרת, בקיצור היום בבוקר אני בא להניע תאוטו שלי ואין לא מניע, התברר שהלך הווסת טעינה של האלטרנטור עכשיו אני לא יודע אם זה קשור לשדרוג הBIG3 שעשיתי כי בעיקרון לא נגעתי בכבלים הישנים אלה רק הוספתי...

מה אתם אומרים יכול להיות שעשיתי משהו לא טוב וזה מה שגרם לבעיה?

**יש לצין שהמערכת והכול מותקנת כבר מיום שלישי ועובדת בלי בעיות ובלי נפילות מתח וגם האוטו לא עשה שום בעיות עד היום בבוקר.

עכשיו מה שעשינו בינתים זה החלפנו את האלטרנטור שאחי קנה לאלטרטור בישבילי, מסתבר שהאלטרנטור המקורי של פורד הוא באמת 90A שזה די חזק אבל היה לו גם 120A ולא היה הבדל רציני בכסף אז לקחנו את ה120A כמובן לא חדש אלה משומש מיבוא של BOSCH עלה 340 כולל מע"מ, ועוד מאט נחליף את האלטרנטור ואני כבר יעדכן.

אז תנו לי חוות דעת אל מה שקרה ומה שקניתי בבקשה!!!

נ.ב

בינתים עוד לא שמתי פיוז על הכבל שהעברתי בין האלטרנטור למצבר, מה אתם ממליצים לי זה באמת חשוב? ואם כן אז איזה לשים?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב קודם כול כניראה היתה קצת אי הבנה בקשר לזה שהסיבה שהלך לי האלטרנטור זה בגלל הוסת טעינה, אני לא יודע למה בידיוק אבל הוא הלך.

היום התקנו את האלטרנטור החדש אבל לא את ה120A אלה את ה90A כמו שהיה לי בגלל שה120 לא ממש התאים פיזית (בלי חיתוכי וכאלה)

ועוד משהו יכול להיות שמה שקרה היה בגלל אחד החוטים שהוספתי הרי החוט+בין האלטרנטור למצבר המקורי עובד דרך הסטרטר אם אני לא טועה ומה שאני העברתי עובר ישירות למצבר, האם זה משנה?

פורסם
החוט+בין האלטרנטור למצבר המקורי עובד דרך הסטרטר אם אני לא טועה ומה שאני העברתי עובר ישירות למצבר, האם זה משנה?

לא, זה לא משנה. זה לא הגורם לבעיה באלטרנטור.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אנטיזחן,

אחרי שתסיים להרכיב את המערכת, גש לחשמלאי רכב, הפעל את כל מערכות החשמל של הרכב לרבות אורות גבוהים, איתות 4X4, מפשיר אדים של השמשה האחורית, מגבים, מזגן, וכמובן את המערכת בעוצמה גבוהה. בקש מהחשמלאי שיבדוק לך במצב הזה מהי צריכת הזרם הכללית, אם זה לא יחרוג מ - 90A, שזהו הספקו של האלטרנטור אז אין בעיה והאלטרנטור מספיק. כמו כן יש לבדוק במצב הנ"ל את מתח הטעינה ולוודא שהוא גם תקין.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...