Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה .. התקנתי את המערכת ברכב במוצאי שבת, הכל עובד חלק הכל עובד יפה.

רק בעיה קטנה ששמתי לב אליה היום, רדיו דיסק פועל, אני מכבה אותו, יחד איתו המגברים מתכבים והמאוררים מפסיקים לפעול

שתי שניות אפילו שלוש אחרי אני מדליק את הרדיו דיסק בחזרה המגבר של הגיביאל בפרוטקשין

לגבי המגבר השני אני לא יודע - שום דבר לא מחובר אליו והנורה במגבר לא התחלפה.

ואם אני מכבה את הרדיו דיסק מחכה בסביבות העשר שניות ואז מדליק הכל רץ יפה

מה שמפריע לי בזה שכל פעם שאני מוציא דיסק מהרדיו דיסק אז המגברים נכבים ובשביל להכניס דיסק אני צריך לחכות איזה 10 שניות.

מה יכולה להיות הבעיה ?

החיווט נבדק הכל טוב בלי קצרים

אל הגיביאל מחובר סט קומפננט בלבד שני ערוצים פנויים אין מגע בין כבלים או קצרים

אין כבלים שעומדים להתנתק או משהו בסגנון.

מחכה לתשובה, בתודה רועי.

פורסם

רועי,

לא יהיה קל לפתור לך את הבעיה דרך המחשב והפורום, אבל בא ננסה.

1. איזה HU יש לך?

2. האם הרימוט מה - HU מחובר ישירות למגברים ולמאווררים, או שיש מימסר בדרך?

3. מגבר ה - JBL GTO75.4 אמור להידלק במצב פרוטקט (לד אדום דולק) ולאחר כמה שניות הוא אמור לצאת לבד ממצב פרוטקט ולעבור למצב עבודה (לד אדום נכבה ולד כחול מתחיל לפעול).

4. אני משער שגם המגבר השני אמור להידלק במצב של פרוטקט ולעבור לאחר כמה שניות למצב עבודה. אם פעולה זו לא מתבצעת ב - 2 המגברים באופן תקין, כנראה שיש בעיה בהתקנה.

5. ליפני שאתה מכניס דיסק ל - HU, תפעיל אותו קודם, ורק לאחר מכן תכניס את הדיסק למכשיר. זה אמור לפתור לך את הבעייה של כיבוי המגברים בעת החלפת דיסקים.

6. האם בדקת בעזרת רב מודד כמה מתח יש לך על קו הרימוט, בכניסה למגברים?

רועי, כפי שכבר כתבתי בתחילה זה לא קל לפתור תקלה כזאת דרך מקלדת המחשב. בכל אופן תענה על השאלות, וניראה איך אפשר להתקדם ולמצוא פיתרון לבעיה הנ"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אוקי אני מוכן לנסות עד שאני יפתור את הבעיה

1. דגם פשוט של פיוניר סדרה הראשונה.

2. יש ממסר בדרך שעובר דרך שני מאווררים ושני מגברים.

3. כן אני די מכיר את המגבר - אצלי הוא נשאר במצב הגנה כאשר אני מדליק אותו ישר אחרי כיבוי, המוזיקה לא מתנגנת.

4. המגברים נדלקים באופן תקין, כמו שאמרתי אם אני מפעיל את הרכב בצורה רגילה הכל נדלק ועובד יפה, רק שאני מכבה את הרדיו דיסק, ומפעיל אותו שניה או שתיים אחרי התופעה הזאת קופצת.

5. עכשיו חזרתי מהאוטו בשבילי לבדוק את זה, הפעלתי את הרדיו דיסק על רדיו (מרוב שהוא מעפן אם הוא על דיסק ואין דיסק הוא מתכבה אוטומטי) הכנסתי דיסק, וברגע שאני מוציא אותו המגברים מתכבים ואז בהכנסה מהירה של דיסק אחר המגברים בפרוטקשין.

6. לא יצא לי לבדוק אני לא יודע להשתמש בזה וגם את האמת אני לא יודע מה זה - איפה אפשר לקנות מכשיר כזה או שלא כדאי ועדיף ללכת למתקין שיבדוק את זה ?

תודה על העזרה.

פורסם

רועי,

1. האם הממסר מחובר נכון?

2. לצורך הבדיקה בלבד, תנסה לחבר את כבל הרימוט שמגיע מה - HU ישירות לכניסת הרימוט במגבר ה - JBL, ללא הממסר, ללא המאווררים וללא המגבר הנוסף, האם הבעיה נפתרת?

3. ה - HU אמור לדלוק גם כאשר אין בתוכו דיסק. הרדיו אמור לנגן.

שלו.

פורסם

1. הממסר מחובר נכון.

2. חיברתי את הרימוט שמגיע מהHU ישר לגיביאל - התופעה מופיעה.

3. אצלי זה משהו מיוחד - שאתה מוציא דיסק הוא מכבה את עצמו ולא עובר לנגן רדיו, זה לא בעיה פשוט ככה הוא עובד.

מאיפה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

מה שרואים בעיניים וקצת מכשירי מדידה בסיסיים, לא רואים בכתובים.

גש למקצוען שיבדוק. זה לא שאתה לא יכול מכאן בסוף להתסדר, אבל, כמה כבר יקחו על בדיקה של כמה דקות?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש מגברים רבים עם soft turn on, שזה אומר גם שלוקח להם מספר שניות

לעבור למצב כבוי או דולק.

אם אתה מכבה את הרדיו דיסק שלך ומיד מדליק אותו - אתה צריך להבין שלא

תקבל אות מיד, אלא ייקח כמה שניות לכך.

זו תאוריה אחת מני כמה כמובן...

פורסם

רועי .א,

אני מסכים ב - 100% עם דעתו של דני זומרשטיין, מומלץ מאוד שתפנה למתקין שיבדוק לך את הבעיה ב - 2 דקות. בכל אופן אני אבקש ממך לבצע בדיקה נוספת, אולי על פי תוצאת הבדיקה הזאת, יהיה ניתן לאתר את גורם הבעיה.

1. כבה את ה - HU ונתק את כבל הרימוט ממגבר ה - JBL.

2. קח חוט חשמל קצר ותחבר צד אחד שלו ביחד עם הפלוס הראשי שמגיע מהמצבר אל המגבר.

3. גע עם הצד השני של החוט הנ"ל בנקודת הרימוט של המגבר, המגבר אמור להידלק במצב של פרוטקט (לד אדום דולק), לאחר כמה שניות המגבר אמור לעבור למצב עבודה. (הלד האדום נכבה ובמקומו נדלק הלד הכחול).

4. כאשר המגבר פועל והלד הכחול דולק נתק את הכבל מכניסת הרימוט של המגבר, המגבר אמור להכבות. (2 הלדים אינם דולקים עוד).

5. לאחר כמה שניות תחזור ותבצע את סעיף 3. המגבר אמור להגיב באותו האופן כמתואר בסעיף 3.

לאחר ביצוע הבדיקה הנ"ל תחזור עם התשובה.

שלו.

• תוכן חדש...