פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך המונו בלוק הזה? Blaupunkt VA1400 ואני בטוח שזה יותר טוב ממנו.. XTANT X1001 ומה עם זה? Kikcer DX700 שני המונו האחרונים הם יד שניה והראשון חדש.. על מה הייתם הולכים?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם בהונדה סיוויק מודל 2002 שלי קיים אלטרנטור 50A שקצת חלש על המערכת, האם ישנה אופציה להחליף את האלטרנטור באחד גדול יותר (מקורי) או שהאופציה היחידה היא לבצע הגדלה על הקיים, נלקח בחשבון שיהיה צורך גם להחליף מצבר לגדול יותר. אם למישהו יש נסיון בעניין אודה לו אם ישפוך קצת אור על הנושא.
הודעה אחרונה מאת buzz_ly, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי שאלה . אם יש לי קומפוננט קידמי מורל הייבריד אוביישן שבמקרה הזה הוא (160RMS) וסאב שהוא (250RMS) כשאני בוחר מגבר ומתייחס לעוצמה שהוא מפיק לערוץ , כמה אני צריך שהיא תהיה בשביל לפתוח בצורה הכי טובה את הרכיבים שיש לי ברכב ? או לדוגמא מאחורה יש לי קומפ אמ בי קווארט (130-60 RMS) ועכשיו אני צריך מגבר בשבילם , כמה ואט RMS הוא צריך לספק לערוץ ? לא בטוח שהסברתי את עצמי נכון , אבל בטח הבנתם אותי תודה
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להפיק צלילים יותר חדים מהסאב שיש לי, הבנתי שרוקפורד טובים בעניין הזה אבל המצב הוא כזה: יש לי Kicker C12 ומגבר Dalco 1400 עם פנל של פיוניר(לא זוכר את הדגם אבל הוא ממש חדש, עם שלוש יציאות למגבר), ויש לי קומפוננטים של JBL מקדימה. אני רציתי לדעת איך מכוונים את הצליל של הסאב שיהיה יותר חד ו"דופק" מאשר באסי ועמום. ועוד שאלה, האם אתם חושבים שהמגבר Dalco 1400 נותן לסאב שלי 150 RMS או שהוא לא מגיע לזה? עם גישור כמובן של שני ערוצים ביחד. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת rg12, -
אין לי איך להתחיל אז אני רק פותח את השירשור ומשאיר לכם מקום לתגובות. חוצמזה שהראש כואב לי מהצהריים (לא נראה לי שמזג האויר אחראי לזה...) דודו בגדול היה נחמד ועוד יותר היה נחמד לפגוש פרצופים מאחורי הכינויים בפורום.
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 971 צפיות
בתקציב של עד 900 ש"ח בערך (מאוד חשוב שיהיה בו ווליום גלגל ולא כפתורים), ושיהיה לו עיצוב יפה עד כמה שאפשר. הרדיו יגביר כרגע את הרמקולים הקדמיים. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Metaleon, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
שלום לכולם. הרכב המדובר הוא רנו 19 והוא מן פרוייקט קטן שאני עושה(החלפת מנוע,צבע,מערכת חדשה וכו). תקציב:6000 לא כולל חיווט והתקנה. דרישות:רמקולים קדמיים של מורל (יש לי איתם ניסיון.)את הדגם תציעו אתם. הרמקולים יישבו בתיבות מפיבר כמו שראיתי פה אצל BLACKMAZDAF , סאב וופר מדויק,לא חייב להיות בעוצמות מטורפות. תודה למייעצים. *עריכה-מכשיר שתומך בבי-אמפינג
הודעה אחרונה מאת elad-g, -
- 2 תגובות
- 673 צפיות
אוקיי אז היום התחדשתי באלפיין 9855 וכן נוכחתי לדעת כמו שאמרתם שצריך תואר באוניברסיטה כדי לתפעל את המכשיר הנ"ל ומכאן נובעת שאלתי. מהו ההבדל בין אקולייזר פרמטרי לאקולייזר גרפי-אני בדיוק בחלק הזה בספר ואני לא מבין. תודה.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 841 צפיות
*** אנו חייבים קודם שתראה לנו אם אתה מסוגל לכתוב כותרת כהילכתה. ****
הודעה אחרונה מאת idb1, -
הסגידה למורל 1 2 3
מאת ArIeL_sQ-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני נמצא בפורום לא מעט זמן ונתקלתי בתופעה שדיי מחשידה אותי. רוב חברי הפורום ששואלים אותם על סט קומפוננט ממליצים על מורל . וגרוע מזה שוללים סטים אחרים בטענות שווא כאלה ואחרות שהם צורמים, שהם לא מדוייקים, שהסאונד לא נשמע כמו שהוא אמור להשמע, ועוד כל מיני כאלה טענות מוזרות. ממש מוזר שמלא אנשים לא שמעו בכלל את הסטים שהם מגנים. והכי מוזר זה שהם מגנים מוצרים של חברות היי אנד כמו הפוקל כמו הרץ' ועל מורל עוד לא שמעתי מילה אחת רעה. אני בא מהתחום של האודיו לרכב ועוסק עוד הרבה זמן לפני בסטריאו לבית ויצא לי לא מעט להתקל בבעיות רבות עם מורל בעיות נפוצות ופחות נפוצות. כמו השריפה של הMT11 או בפולס מידים שחודלים לעבוד (לא נפוץ אבל נתקלתי מס' פעמים) והבעיה הכי גדולה שאני באו…
הודעה אחרונה מאת griber6, -
-
- 30 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 סוף סוף מצאתי אתר עם פורומים על אודיו לרכב =] בכל מקרה התקציב שלי הוא בערך 1200 משהו כזה.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 קצת יותר קצת פחות והכוונה שזה כולל התקנה יש לי אוטו פורד פיאסטה.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 מכונית קטנה עכשיו מקדימה יש רמקולים גודל 4... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 גרועים בדלתות שאני מעוניין להחליף אני מעוניין לשים טוויטרים..יש להם הכנה בדלתות מקדימה גם וגם לשים רמקולים מאחורה של 6 על 9..צריך לחתוך בשבילם מאחו…
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עוד מעט אחותי טסה לארצות הברית לדודים שלי נראה לי גרים בוושינגטון אם אני לא טועה או משו באזור.. חשבתי שאולי יהיה לי יותר זול להביא משם מגבר ממש ברמה.. יש לי לזה 230 דולר...=1000 שקל.. מה אתם אומרים? יש מגברים טובים+ שם? עוד שאלה קטנה.. ראיתי באתר של הדיוטיפרי שדברים עד 200 דולר לא לוקחים עליהם מס..הכוונה למוצרים שקונים אצלהם..או לכל המוצרים שמכניסים לארץ? נגיד אם המגבר יעלה איזה 230 דולר..כמה מס אני יקבל עליו?
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני ממש ממש זקוק לעזרה בבחירת מונו שיפעיל סאב פיניקס גולד OCTANE-R בעל הספק של 350 רמס. התקציב הוא 1000-1200 שקל, אם ה משהו ממש טוב אז אפשר למשוך ל1300-1400 שקל. יד שנייה גם אפשרי. תודה מראש! אלכס.
הודעה אחרונה מאת kashat18, -
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש קומפוננט עד סכום של 2000 +- ש"ח, הרעיון הוא KAPPA PERFECT 6.1 - אבל זה בגדר "רעיון" כי עוד לא הספקתי לשמוע (רק לקרוא שבחים מעולים בחו"ל) - מישהו שמע? יכול לתת חו"ד? מלבדהקומפוננט הזה איזה עוד יש? עד סכום כזה (עדיף שלא יהיה מורל - שמעתי את הדוטק וההיבריד ולא ממש אהבתי). אין לי בעיה עם טוויטרים טיפה צורמים, לא יותר מטיפה. אני שומע בעיקר אלקטרונית (טראנס האוס וכו') אבל גם הרבה ישראלי, צ'ילאאוט ועוד. אחרי שאני ארכוש את הקומפוננט המיועד אני אבצע אטימה לדלתות (לא לפני) וארכוש לו מגבר בהתאם (בינתיים יש לי VIBE 410 של לאנזר השחור הישן 4 ערוצים) שאר פריטי המערכת : HU : Alpine 9855 Front - ? Amp 1 : Vibe 410 Amp 2 - Hifonics T…
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי שאלה לגבי הסט הזה, כאשר אני מחליט לעבוד איתו דרך חיבור של ביו אמפינג, האם הקרוס ממשיך לתפקד? אני מתכוון האם החיתוכים של הקרוס עדיין פועלים כאשר מחברים ביו אמפינג? תודה מראש דני
הודעה אחרונה מאת speedman, -
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
מבקש המלצה לסאב מארצות הברית, עד 300 דולר. הסאב הולך לשבת על מונו שנותן 1200 ב1 אוהם 900 ב2 אוהם ו450 4 אוהם. אני רוצה משהו חזק ועצמתי.
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
היי יש לי שאלה בקשר להרכבת מערכת הכוללת מגבר 4 ערוצים + מונובלוק + סאב קומפוננט + רמקולים 6*9 על רדיו דיסק מובנה של הרכב DOUBLE DIN).. שברולט אימפלה ראיתי שהרדיו פועל על הפונקציה של ה DOLBY DIGITAL והתלהבתי מאוד מהאיכות אבל עדיין זה לא נשמע כמו אצלי באוטו אצלי זה יותר חד עכשיו השאלה שלי האם צריך לעבוד עם קרוס? והאם המוזיקה תשמע מוזר ככה? האם כדאי להחליף לרדיודיסק רגיל ?
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי מגבר ג'יביאל המפורסם שמחוברים עליו זוג 6*9 אינפיניטי 100 אר אמ אס בנוסף לזה אני רוצה לחבר לו סאב של קיקר CVR השאלה היא אם המגבר הזה מסוגל להרים גם את הרמקולים + הסאב הזה...? מחובר לי עכשיו אליו סאב של פיוניר 306DVC 400 אר אמ אס זה עם ה-2 סלילים אני ממש ממש לא מרוצה ממנו.אני רוצה להחליף אותו עם הקיקר מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי בורה 2001 קומפורטליין ויש לי רק רמקולים בדלתות מקדימה עם טוויטרים שאני לא יודע איזו חברה הם והספקם אבל הם נותנים צליל יפה הרדיו דיסק של פיוניר 4X45W . אני מעוניין להתקין רמקולים מאחורה כדי שיהיה צליל יותר היקפי ואין לי צורך בעוצמות גבוהות אז אני לא צריך להוסיף מגבר. השאלה שלי היא האם בד"כ יש הכנה לרמקולים או שצריך להעביר חוטים. והאם זה אמור להיות מסובך לפרק את כיסוי הדלת (עשיתי את זה בעבר במכוניות פשוטות יותר כגון בלנו).
הודעה אחרונה מאת hatzhaik1, -
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, מחפש קומפוננט 4" להתקין ברכב כרמקול קדמי. (המקוריים מקרטון כבר לא עושים את עבודתם). הרמקול הולך להיות מוגבר מהד-יוניט בלבד ולא יחובר למגבר. מחפש רמקול טוב ואיכותי ככל האפשר. כעיקרון אין תקרת תקציב אבל מניסיוני הסדרות הגבוהות של כל החברות לא "נפתחות" יפה בלי מגבר אז זה משאיר אותי עם דגמי כניסה והם לא יקרים מדיי. לא להציע לי בבקשה את המורל, הוא לא עובד יפה בלי מגבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת andrey21587, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כרגע יש לי גי בי אל מהדגם המדובר ואני מעוניין לעבור לרוקפורד 8004 שגם הוא מוצהר 100 לערוץ כמו הגי בי אל. האם המעבר יהיה מורגש? אני מוסיף לתענוג סכום רציני של כסף אז אם למישהו יש דעה בבקשה שינמק.
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 6 תגובות
- 878 צפיות
רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין השניים. הם כמעט זהים במחיר ומאוד דומים גם, הבעיה היא שלמתקין שלי לא נשאר ה9855 אלא רק ה9853. האם שווה לקנות את ה9853 או להתאמץ ולחפש בעוד מקומות את ה9855. תודה.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 5 תגובות
- 651 צפיות
שלום אני צריך המלצה לגבי איטוס בדלתות לסיוויק ובכלל איטום של כל האוטו כי האקוסטיקה שלו על הפנים...
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
- 1 תגובות
- 897 צפיות
רציתי את דעתכם על סט של מגבר וסאב שמצאתי : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8203726&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%ec%f8%eb%e13 ואם יש לכם עוד המלצות כאלו ואחרות אז בשמחה.
הודעה אחרונה מאת treo, -
ביטוח למערכת
מאת שבלול- 1 תגובות
- 822 צפיות
אני מחפש חברות לביטוח מערכות, להשוות מחירים וכו'.. יש לכם הצעות?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 6 תגובות
- 904 צפיות
שלום לכולם, יש לי שאלה שפשוט לא הבנתי הכיצד ייתכן..? יש לי פונטו 2001 שמגיעה עם רמקולים: 1. 2 טוויטרים 40 W מקדימה 2. 2 וופרים 40 W מקדימה 3. 2 מיד וופרים 35 W מאחורה יש לי פאנל פיוניר DEH 1150 עם 4*40 W. כיצד בדיוק שומעים בכל הרמקולים? כיצד יש מספיק הספק מהפאנל? סתם חשבתי על הנקודה הזו. אשמח לקבל את תשובותיכם. המשך יום טוב. עומר
הודעה אחרונה מאת omer1234, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 774 צפיות
יש יציאה אחת רגילה front והאחורית כרגע היא סאב, כך שאין לי אפשרות לשמוע רמקולים אחוריים ולפי מה שראיתי ניתן רק לכבות את אופציית הסאב ואז היציאה הזאת כבויה לגמרי. בקיצור האם יש אפשרות להפוך את יציאת הסאב כך שתעבוד כמו השנייה, פשוט אין לי סאב כרגע ואני כן רוצה שהאחוריים יהיו מחוברים למגבר.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 712 צפיות
שמעתי על זה שהרדיו דיסקים של פיוניר (הדולפינים) יכולים להגביר ולהנמיך את עצמם (לא בצורה משמעותית) , בעליות וירידות - זה מן פונקציה לניצול עוצמת הרדיו דיסק ולשמירה עליו , יש אפשרות לבטל את זה ? ד"א המכשיר הוא DEH-760MP
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 תגובות
- 867 צפיות
יש לי מגבר מונובלוק של רוקפורד דגם 500BD שלפי התעודה שלו מוציא ב-2 אום 650 אר אמ אס השאלה היא איזה זוג סאבים בתיבה מקורית (יד שניה) אפשר לקנות עד מחיר 1500 שקל ? אני מחפש זוג סאבים שהמגבר ינצל אותם עד הסוף
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מגבר 4 ערוצים דגם R504D של קנווד וסאב פיוניר 10 אינטש שניהם יד שניה אני צריך לקבל חוות דעת עליהם בעיקרון המגבר יהיה מחובר לסאב ולאחוריים שהם 70 RMS ואז את הקידמיים אני יחבר לשני היציאות מהHU ויקבל יותר הספק עבורם זה אפשרי ונשמע טוב כבר ראיתי מעכות מחוברות כך. בכל מקרה אני חייב חוות דעת על הציוד הנ"ל. תודה
הודעה אחרונה מאת boaz007,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,342 אורחים (הצג רשימה מלאה)