Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שזה מעבר לבינתי להבין קומבינות מעין אלה.

ולקומבינות, כמו לקומבינות, יש להן נטייה "מוזרה" לא להשתלם בסופו של דבר.

בקיצור... אני לא ממליץ, זו דעתי.

בברכה, שי.

פורסם

זה ממש לא קומבינות.

זה חשבון פשוט. 25 +25 =50

וזה מה שכל יציאה מוציאה והתוצאה היא מה שהקומפוננט צריך לקבל.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תודה .

לפני שאתה שולל פעם הבאה אולי תבדוק ותנסה יש הרבה דברים שתאורטית נשמעים רע ומעשית הם מצויינים.

תראה זה ברור שעדיף מגבר אין ספקות.

אבל לבחור אין כסף למגבר או שהוא לא רוצה מגבר מסיבות כאלה ואחרות וזה מה שיתן לו תוצאה הכי קרובה למגבר.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
תודה .

לפני שאתה שולל פעם הבאה אולי תבדוק ותנסה יש הרבה דברים שתאורטית נשמעים רע ומעשית הם מצויינים.

תראה זה ברור שעדיף מגבר אין ספקות.

אבל לבחור אין כסף למגבר או שהוא לא רוצה מגבר מסיבות כאלה ואחרות וזה מה שיתן לו תוצאה הכי קרובה למגבר.

לא... זה מה שייתן לו תוצאה של לגרום נזק למכשיר.
פורסם
כל קומפוננט שהוא עד 50-60 אר אמ אס יעשה את העבודה תתן לו רק בי אמפינג (הגברה כפולה) מההד יוניט

(תחבר שני יציאות לכל קרוס ) והוא יפעל מעולה עשו את זה כבר מישהו בפורום ואני התקנתי את זה לחבר (לייטנינג אודיו 4 אינץ ) ויצא מעולה שומעים כמו מגבר.

כן אני אסביר.

היה אחד בפורום לא מזמן שעה את זה קראתי את התרד שלו וזה היה נשמע לי נחמד ומעניין .

חבר שלי רצה לקנות מערכת בלי מגבר ובלי יותר מידי דברים אמרתי לו שאפשר לנסות את זה זה עובד כמו מגבר חיברי שני יציאות של רמקולים שני פלוסים שני מינוסים לקרוס של הקומפוננט וזה היה נשמע מעולה.

ariel_opel,

1.BI - AMP = הגברה ע"י 2 מגברים, הטוויטר מחובר ישירות לערוץ במגבר והמיד באס מחובר ישירות לערוץ אחר במגבר. במקרה הזה לא משתמשים בקרוסאובר הפאסיבי של הסט והחיתוכים נעשים ע"י קרוסאובר אקטיבי שמחובר בכניסה למגברים. בחלק מהמגברים יש קרוסאובר אקטיבי אינטגרלי. בחלק מה - HU קיים קרוסאובר אקטיבי אינטגרלי.

2. מה שאתה מתכוון זה לחבר 2 מגברים בחיבור מקבילי. ברמת העיקרון ניתן לבצע את זה ע"י הוספת נגדי הספק בהתנגדות קטנה מאוד, באזור של: 0.3 - 0.1 אוהם, לכל יציאה של מגבר. במקרה של חיבור מקבילי של 2 מגברים, שכל מגבר מורכב כבר מ - 2 מגברים בגישור(BRIDGE), כמו שקיים בכל HU, צריך להוסיף את הנגדים האלה גם על הפלוס וגם על המינוס. ללא הוספת הנגדים האלה אתה תגרום נזק למגברים הפנמיים של ה - HU.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...